Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özenle Seçilmiş Bir Mücevher

masquerade

Normal Üye
14 Ocak 2022
47
124
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zeynep hanımla geçtiğimiz hafta bir
GÖrüşme yapma şansım oldu. Kendisi konum olarak çok merkezi bir yerde oturuyor. Evi gerçekten özenle döşenmiş, temiz ve oldukça şirin. Kendisi yüz güzelliği açısından dikkate değer derecede iddialı. Vücut güzelliği her vücut hattıyla özellikle kıvrımlı hat sevenler için çok cezbedici. Kendisi çok hoşsohbet, kültürlü ve alımlı bir kadın. Belirtmeden geçemeyeceğim öpüşmeyi çok seviyor ve bu konuda da çok başarılı. Özellikle dudaklarının yumuşaklığı ve formu insanı farklı dünyalara sürüklüyor. Son olarak belirtmek isterim ki hayatında çokça deneyim yaşamış bir erkek olan benim bile ilk defa deneyimlediğim bir oral yöntemine sahip. Gerçekten çok başarılı. İnsanı adeta uçuruyor. Son olarak söylemek isterim ki Zeynep hanımın tek eksik yanı var. Birisinin Güzelliğini gösterecek fotoğraflarını çekmesi gerek. Forumdaki fotoğraflar kendisi karşısında biraz sönük kalıyor.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437
GÖrüşme yapma şansım oldu. Kendisi konum olarak çok merkezi bir yerde oturuyor. Evi gerçekten özenle döşenmiş, temiz ve oldukça şirin. Kendisi yüz güzelliği açısından dikkate değer derecede iddialı. Vücut güzelliği her vücut hattıyla özellikle kıvrımlı hat sevenler için çok cezbedici. Kendisi çok hoşsohbet, kültürlü ve alımlı bir kadın. Belirtmeden geçemeyeceğim öpüşmeyi çok seviyor ve bu konuda da çok başarılı. Özellikle dudaklarının yumuşaklığı ve formu insanı farklı dünyalara sürüklüyor. Son olarak belirtmek isterim ki hayatında çokça deneyim yaşamış bir erkek olan benim bile ilk defa deneyimlediğim bir oral yöntemine sahip. Gerçekten çok başarılı. İnsanı adeta uçuruyor. Son olarak söylemek isterim ki Zeynep hanımın tek eksik yanı var. Birisinin Güzelliğini gösterecek fotoğraflarını çekmesi gerek. Forumdaki fotoğraflar kendisi karşısında biraz sönük kalıyor.

😍😍😍😍 allahım çok şımardım bunlar ne güzel laflar böyle çok teşekkür ederim resim konusunu halledeceğim. Çok keyifli vakit geçirdim. Tekrar beklerim 😊😊😊😊

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar