- 10 Eyl 2010
- 94
- 130
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Arkadaşlar merhaba,
Elif hanım ile şu gün görüştüm demeyeceğim çünkü sabit bir günüm olmamakla birlikte genelde ayda en az 2 defa görüşüyorum kendisi ile. Elif hanım GFE görüşmeler için çok iyi ve sizi tatmin ediyor. Kendisini bilen bilir ama bilmeyen için ise, özbek çekik gözlü, çok iyi bir fiziği olan bir bayan. Karşılaması, ikramları çok iyi. Benim gibi çekik gözlü sevenler için kaçmaz
Kendisi ile görüştüğümde hiçbir zaman zaman takıntısı olmadı bu konuda kendine teşekkür ederim. Zaten görüşmelerimin çoğu muhabbet ve alkol ile geçiyor. Dozunda alkol ve ilişki benim için karpuz-peynir gibi. İlişki konusuna gelirsek ise her türlüsünü denedik desem yalan olmaz. Gidecek arkadaşlar kesinlikle pişman olmazsınız.
Saygılarımla,
Elif hanım ile şu gün görüştüm demeyeceğim çünkü sabit bir günüm olmamakla birlikte genelde ayda en az 2 defa görüşüyorum kendisi ile. Elif hanım GFE görüşmeler için çok iyi ve sizi tatmin ediyor. Kendisini bilen bilir ama bilmeyen için ise, özbek çekik gözlü, çok iyi bir fiziği olan bir bayan. Karşılaması, ikramları çok iyi. Benim gibi çekik gözlü sevenler için kaçmaz
Saygılarımla,