- 17 Eki 2019
- 168
- 166
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine bir İzmir’li olarak İstanbul’dan ayrılmadan, erken saatlerde bir görüşme ayarlamak istedim. @elif özbek ile forum üzerinden iletişime geçtim. Hızlı bir geri dönüş ile programı ayarladım. Verdiği adrese konuştuğumuz saatten biraz erken ulaştım. İspark mevcut, fakat ben yer bulamadım. Az ileride otopark varmış, fazla oyalanmadan otoparka aracı bıraktım. Bir sabah çayı sonrası Elif Hanım’ın evine ulaştım.
Çok hoş bir kıyafet ile güzel bir karşılama oldu. Makyajsız doğal hali ile karşıladı beni. Oldukça güzel ve doğal bir görüntüydü.
Hemen iktamlara geçti. Güzel bir misafirperverlik gösterdi. Sık otel görüşmesi yapan biri olarak, böyle sunumlara alışık değilim.
Evi ufak tefek, çok güzel bir ev. Çatı katı muazzam... Dili olsada konuşsa...
Kız arkadaş performansıyla harika bir oral ile güne başlamış olduk. Arkasından misyoner ve ayna karşısında doggy ile görüşmeyi noktaladım. Her ne kadar ikramlarla enerji depolamış olsamda, Elif’ten sonra hiçbiri kalmadı. Dağılmış ama mutlu bir biçimde ayrıldım.
Geçirdiğim güzel anlar için teşekkür ediyorum kendisine.
Çok hoş bir kıyafet ile güzel bir karşılama oldu. Makyajsız doğal hali ile karşıladı beni. Oldukça güzel ve doğal bir görüntüydü.
Hemen iktamlara geçti. Güzel bir misafirperverlik gösterdi. Sık otel görüşmesi yapan biri olarak, böyle sunumlara alışık değilim.
Evi ufak tefek, çok güzel bir ev. Çatı katı muazzam... Dili olsada konuşsa...
Kız arkadaş performansıyla harika bir oral ile güne başlamış olduk. Arkasından misyoner ve ayna karşısında doggy ile görüşmeyi noktaladım. Her ne kadar ikramlarla enerji depolamış olsamda, Elif’ten sonra hiçbiri kalmadı. Dağılmış ama mutlu bir biçimde ayrıldım.
Geçirdiğim güzel anlar için teşekkür ediyorum kendisine.
Son düzenleme: