Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özbek Elif & Arclich ( Bir İzmir’li)

Arclich Çevrimdışı

Arclich

The purpose of life is to live a life of purpose
17 Eki 2019
168
166
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine bir İzmir’li olarak İstanbul’dan ayrılmadan, erken saatlerde bir görüşme ayarlamak istedim. @elif özbek ile forum üzerinden iletişime geçtim. Hızlı bir geri dönüş ile programı ayarladım. Verdiği adrese konuştuğumuz saatten biraz erken ulaştım. İspark mevcut, fakat ben yer bulamadım. Az ileride otopark varmış, fazla oyalanmadan otoparka aracı bıraktım. Bir sabah çayı sonrası Elif Hanım’ın evine ulaştım.
Çok hoş bir kıyafet ile güzel bir karşılama oldu. Makyajsız doğal hali ile karşıladı beni. Oldukça güzel ve doğal bir görüntüydü.
Hemen iktamlara geçti. Güzel bir misafirperverlik gösterdi. Sık otel görüşmesi yapan biri olarak, böyle sunumlara alışık değilim.
Evi ufak tefek, çok güzel bir ev. Çatı katı muazzam... Dili olsada konuşsa...
Kız arkadaş performansıyla harika bir oral ile güne başlamış olduk. Arkasından misyoner ve ayna karşısında doggy ile görüşmeyi noktaladım. Her ne kadar ikramlarla enerji depolamış olsamda, Elif’ten sonra hiçbiri kalmadı. Dağılmış ama mutlu bir biçimde ayrıldım.
Geçirdiğim güzel anlar için teşekkür ediyorum kendisine.

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, verimli bir İstanbul seyahati olmuş anlaşıldığı kadarıyla... (y)

Arclich Çevrimdışı

Arclich

The purpose of life is to live a life of purpose
17 Eki 2019
168
166
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elif için değmiştir o kadar yol tepmeye kesinlikle👏👏👏

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
195
231
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir e dönünce heves meves kalmayacak artık sende güzeller güzeli görünce buralarda görüşme yapası gelmiyor insanın 😊 sevişmenize sağlık...

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,616
Yine bir İzmir’li olarak İstanbul’dan ayrılmadan, erken saatlerde bir görüşme ayarlamak istedim. @elif özbek ile forum üzerinden iletişime geçtim. Hızlı bir geri dönüş ile programı ayarladım. Verdiği adrese konuştuğumuz saatten biraz erken ulaştım. İspark mevcut, fakat ben yer bulamadım. Az ileride otopark varmış, fazla oyalanmadan otoparka aracı bıraktım. Bir sabah çayı sonrası Elif Hanım’ın evine ulaştım.
Çok hoş bir kıyafet ile güzel bir karşılama oldu. Makyajsız doğal hali ile karşıladı beni. Oldukça güzel ve doğal bir görüntüydü.
Hemen iktamlara geçti. Güzel bir misafirperverlik gösterdi. Sık otel görüşmesi yapan biri olarak, böyle sunumlara alışık değilim.
Evi ufak tefek, çok güzel bir ev. Çatı katı muazzam... Dili olsada konuşsa...
Kız arkadaş performansıyla harika bir oral ile güne başlamış olduk. Arkasından misyoner ve ayna karşısında doggy ile görüşmeyi noktaladım. Her ne kadar ikramlarla enerji depolamış olsamda, Elif’ten sonra hiçbiri kalmadı. Dağılmış ama mutlu bir biçimde ayrıldım.
Geçirdiğim güzel anlar için teşekkür ediyorum kendisine.

"..............Çok hoş bir kıyafet ile güzel bir karşılama oldu. Makyajsız doğal hali ile karşıladı beni. Oldukça güzel ve doğal bir görüntüydü....."

Sabah erken sayılır, makyajda yapamadım. ama seni tanıdıgıma memnun oldum..

Çok tesekkur ederim

20200826_142640.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar