Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Öykü ve Hayal ile ilk buluşmamız.

er_sonmez

Normal Üye
13 Şub 2021
23
62
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba.

Geçtiğimiz günlerde Öykü ve Hayal ile görüşme fırsatım oldu. Açıkçası forumda yeni olmaları ve buna bağlı olarak fazla referansları olmamaları nedeniyle aklımda soru işaretleriyle gittim. Bir gün öncesinden kısa bir mesajlaşma faslından sonra randevumuzu oluşturduk. Buluşmaya @Justpide ile beraber gittik. İkiye iki deplasmana eksik çıkmayalım dedik :)

Öncelikle evleri çok çok merkezi bir yerde. Bundan daha merkezi bir yer olamaz. Ulaşım ile ilgili en ufak soru işareti olmasın aklınızda. Toplu ulaşım, park, yaya olarak gelme hepsine uygun. Dedikleri saatte hazır oldular. Yeni çıktıkları bir ev olduğu için ufak tefek eksiklikler var ama hiç önemli değil. Yavaş yavaş tamamlıyorlar. Ev temiz ve tertemiz havlularla duş imkanı da var.

Dörtlü sohbet muhabbet gayet güzeldi. Her ikisi de oldukça sıcak ve samimi. Sohbet etmekten diğer işi unutacaktık neredeyse :) Özel anlara girmiyorum buralarda. Sadece şunu söyleyebilirim. İkisi de işini severek ve fazlasıyla hakkını vererek yapıyor. Biz çok çok memnun kalarak ayrıldık. Bir kaç gün etkisi sürdü :)

Bu arada foruma telefondan girip cevap yazma konusunda bazı teknik problem yaşadıklarından dolayı çok yazamıyorlarmış buraya. Umarım bu problemi de çözüp buralarda daha aktif olurlar.

Kısacası gidin pişman olmazsınız.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba.

Geçtiğimiz günlerde Öykü ve Hayal ile görüşme fırsatım oldu. Açıkçası forumda yeni olmaları ve buna bağlı olarak fazla referansları olmamaları nedeniyle aklımda soru işaretleriyle gittim. Bir gün öncesinden kısa bir mesajlaşma faslından sonra randevumuzu oluşturduk. Buluşmaya @Justpide ile beraber gittik. İkiye iki deplasmana eksik çıkmayalım dedik :)

Öncelikle evleri çok çok merkezi bir yerde. Bundan daha merkezi bir yer olamaz. Ulaşım ile ilgili en ufak soru işareti olmasın aklınızda. Toplu ulaşım, park, yaya olarak gelme hepsine uygun. Dedikleri saatte hazır oldular. Yeni çıktıkları bir ev olduğu için ufak tefek eksiklikler var ama hiç önemli değil. Yavaş yavaş tamamlıyorlar. Ev temiz ve tertemiz havlularla duş imkanı da var.

Dörtlü sohbet muhabbet gayet güzeldi. Her ikisi de oldukça sıcak ve samimi. Sohbet etmekten diğer işi unutacaktık neredeyse :) Özel anlara girmiyorum buralarda. Sadece şunu söyleyebilirim. İkisi de işini severek ve fazlasıyla hakkını vererek yapıyor. Biz çok çok memnun kalarak ayrıldık. Bir kaç gün etkisi sürdü :)

Bu arada foruma telefondan girip cevap yazma konusunda bazı teknik problem yaşadıklarından dolayı çok yazamıyorlarmış buraya. Umarım bu problemi de çözüp buralarda daha aktif olurlar.

Kısacası gidin pişman olmazsınız.
paylaşım icn teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Justpide

Normal Üye
26 Ağu 2021
11
51
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşım @er_sonmez yazılması gerekenleri çok güzel özetlemiş. Öncelikle şunu söylemeliyim ki daha önce bu şekilde bir ilgi ve muhabbetim olmamıştı. Çok samimiler ve sizin isiteklerinizi hiç es geçmiyorlar. Ve çook ateşliler. Herkese tavsiye ediyorum. Kendilerine de buradan tekrar teşekkür etmek isterim. 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar