Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Östrojen kokan kadın

kemalxpasa

Normal Üye
17 Ocak 2025
5
31
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ecem bu forumda görüştüğüm ikinci hanımefendidir. İnce detaylarla okuduğum tüm referanslardan sonra kendisiyle program yapmak için iletişime geçtik. Hızlı ve nazikçe geri dönüş sağladı. Hemen anlık bir program oluşturduk. Bu güzellik için Sarıyer’den Beylikdüzü’ne doğru yola çıktım. 40 dakikanın ardından kapıda doğal güzelliğiyle beni nazik bir şekilde karşıladı. Olanlar bundan sonra oldu. Kendisi gerçek bir kadın kokusu ve edası taşıyor. Tatlı dili sohbette olduğu kadar özel alanlarda da aktif. Sportif fiziğiyle mükemmel bir görsellik sunuyor. Sonsuz görüşmelerimizden ilk iki saati için kendisine teşekkür ediyorum. Gerçek bir kadın deneyimi için mutlaka tanışmanız gereken bir hanımefendi.

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
316
283
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ecem bu forumda görüştüğüm ikinci hanımefendidir. İnce detaylarla okuduğum tüm referanslardan sonra kendisiyle program yapmak için iletişime geçtik. Hızlı ve nazikçe geri dönüş sağladı. Hemen anlık bir program oluşturduk. Bu güzellik için Sarıyer’den Beylikdüzü’ne doğru yola çıktım. 40 dakikanın ardından kapıda doğal güzelliğiyle beni nazik bir şekilde karşıladı. Olanlar bundan sonra oldu. Kendisi gerçek bir kadın kokusu ve edası taşıyor. Tatlı dili sohbette olduğu kadar özel alanlarda da aktif. Sportif fiziğiyle mükemmel bir görsellik sunuyor. Sonsuz görüşmelerimizden ilk iki saati için kendisine teşekkür ediyorum. Gerçek bir kadın deneyimi için mutlaka tanışmanız gereken bir hanımefendi.
Paylaşımın için teşekkürler

11 Ocak 2025
88
164
Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar