Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Orman Yangınları

• Konbuyu başlatan ARYA
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hiçbir anlam veremediğim ormanyangınları için herkese geçmiş olsun😔😔

Ekli dosyalar

• 6D673E12-5108-4DE6-94A6-B4BC4C64B2FC.jpeg
    6D673E12-5108-4DE6-94A6-B4BC4C64B2FC.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 57
  • A1CBF57C-0783-4AE4-9BAC-A6E65F75CE59.jpeg
    A1CBF57C-0783-4AE4-9BAC-A6E65F75CE59.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 55
  • D314A90D-BC82-4076-9FAE-6F70A3570BA3.jpeg
    D314A90D-BC82-4076-9FAE-6F70A3570BA3.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 46
ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
819
931
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1 kişiye 13 süper lux uçak, bakanların her birinin altında özel uçak.
83 milyona ise sadece 3 yangın söndürme uçağı 😠
Yangını haber alan yüzbinlerce Afganlı da yardım için akın akın yurda girmektedir (!)

Ayrıca; Marmariste yangın söndürme çalışmalarına yardım eden sevgili kardeşimiz Şahin Akdemir hayatının baharında şehit olmuştur.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üzücü bir durum ama daha öncede defalarca yaşandı. Sonuç olarak bugün lanet edenler 3-5 yıl sonra o arazilere yapılan otellerden selfie paylaşacaklar🤷🏻

Halil1

Normal Üye
19 Tem 2021
3
1
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence asil mesela artık mevcut yönetimin turkiyenin her alanında çöküşü. Yangın uçakları yanan arazi rantlari vs... ekonomi insan haklari adalet vs noktasina hic girmiyorum. Denizlerden sonra inşallah ormanlar patlamaz diyordum aha oda oldu.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam o konuda hakkınız var fakat otel falan diyerek asıl meseleyi kaçırdığımızı düşünüyorum. Bu bir terör eylemi.
Ben terör eylemi olduğunu düşünmüyorum. Şayet öyleyse yakın zamanlarda farklı bölgelerde yangın çıkartabiliyorlarsa zaten biz dükkanı kapatıp gidelim. Biz giderken kolluk kuvvetleride maske takmayana ceza keser. En son onlar kilitler kapıyı çıkarlar.

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
236
276
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben terör eylemi olduğunu düşünmüyorum. Şayet öyleyse yakın zamanlarda farklı bölgelerde yangın çıkartabiliyorlarsa zaten biz dükkanı kapatıp gidelim. Biz giderken kolluk kuvvetleride maske takmayana ceza keser. En son onlar kilitler kapıyı çıkarlar.
İçinde bulunduğumuz hava koşullari sebebiyle işleri cok kolaylaşiyor.Sinirlarimiz zaten kevgire dönmüş,kimlerin ulkeye girdigi belli değil.Ortam bu kadar müsait olunca öyle düşündüğünüz gibi ahım şahım bir plana,organizasyona vs gerek yok. Bizi yönetenlerde zaten yanginlara karşı oldukça yetersiz kalinca bu denli zararlar kaçınilmaz oluyor.
Bu arada bu teröristlerden bazilari şuç üstü yakalandi,sosyal medyada görüntüleri var

Bayer Çevrimdışı

Bayer

14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İçinde bulunduğumuz hava koşullari sebebiyle işleri cok kolaylaşiyor.Sinirlarimiz zaten kevgire dönmüş,kimlerin ulkeye girdigi belli değil.Ortam bu kadar müsait olunca öyle düşündüğünüz gibi ahım şahım bir plana,organizasyona vs gerek yok. Bizi yönetenlerde zaten yanginlara karşı oldukça yetersiz kalinca bu denli zararlar kaçınilmaz oluyor.
Bu arada bu teröristlerden bazilari şuç üstü yakalandi,sosyal medyada görüntüleri var
Evet yangına müdahalede eksiklikler çok fazla. Uçak olsada kullanacak pilot yok işten çıkarılmışlar 25 milyon kâr etmişiz pilotları işten çıkartınca🤷🏻 İnşallah kısa zamanda son bulur insanlar evsiz,yurtsuz kaldı. Sonrasında da merakla beklemekteyim hangi inşaat şirketleri,hangi otel zinciri oraları gasp edecek.

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
236
276
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet yangına müdahalede eksiklikler çok fazla. Uçak olsada kullanacak pilot yok işten çıkarılmışlar 25 milyon kâr etmişiz pilotları işten çıkartınca🤷🏻 İnşallah kısa zamanda son bulur insanlar evsiz,yurtsuz kaldı. Sonrasında da merakla beklemekteyim hangi inşaat şirketleri,hangi otel zinciri oraları gasp edecek.
Insallah oralara oteller vs dikilmez.İş o raddeye gelmez umarim🙏🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üzüntü verici

sungate Çevrimdışı
10 Ağu 2012
225
145
Otel kurulacak alanlarda çıkmıştır yine yangın. Nedense hep öyle oluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar