Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Oral seks kraliçesi ponçikellanın koridoru ve buz küpleri

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
Kimdenmi bahsediyorum? Tabiki meşhur minnoşumuz benim ponçikellam Aylinden.
Anca yazıyorum ponçikella affet iş güç forum derken kaynadı .. ... ..
Bi iş çıkışı bu sefer kendi kendimi yakmaya karar verip Aylinle görüşeyim dedim ama sağolsun 3 saat kadar bekletti beni işten çıkamayarak (devil) canı sağolsun tabi işine gücüne saygımız sonsuz. :bilmem:Buluşana kadar bolca seksi bi yazışma yaptıkki bu da kapıdan girince ikimizide ateş topu yapmaya yetti. Havanında sıcaklığından herhal beni sadece iç çamaşırları ve ağzında ve elinde buz küpleriyle karşılamıştı ponçikellam. Koridorda birden kendimi serin bir oral rüyasında buldum önce sonra biri beni şeyimden evet evet şeyimden çekerek yatağa götürdü ve bana odada tecavüz etti. Aylin artık saklama insanlara tecavüz ettiğini (devil)(devil)(whew) Duş sonrası ilk rüyayı yatakta buz gibi blush ve sohbetle ödüllendirdik derken uyuyakalmışım (y)Uyandığımda ponçikella üzerimde o harika oral tecrübesini test ediyordu ben de sesimi çıkarmadım bi süre ama sabır sabır nereye kadar sorarım size?
Kadehimde kalan blushu onun minnoş kutucuğundan tattım bende of ne offffff derken kucak kucağa bir vuslat daha ve sonrası ponçikellanın çevik ve minik bedeninin kolaylık sağladığı envai çeşit pozisyon derken finale erdim. Sebastiaaaann sigara getir. Yak yak yakkkk:smoking-030::smoking-030::smoking-030:
Ponçikellam oral seksin ve GFE'nin kraliçesi teşekkürler. Beni 5 saat bekletsen yine değerdi. Titrettiğin bacaklarımın dermanıda sendedir yine titret yineeee yineee.
Seni gördükten sonra hasta olmuşsun Ponçikella. Çabuk iyileş ve hayranlarını mahrum etme.

Suplex Çevrimdışı
16 Tem 2013
156
87
Cinsiyetiniz nedir?
Ah Aylin Vah Aylin. Neler yaşanıyor o evde öyle Artık mutlaka tanışmak şart oldu Sevgili AylinAylin le. Teşekkürler her iki tarafa da

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
@EVANESCO adminim ya, bana tecavüzcü demişsin, küstüm. :D Savunmamı hazırlayıp geliyorum efenim, azzz sonra. :D

İmza : MÜDAFİ ve REHA MUHTAR AYLİNAYLİN :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
ne hazırlarsan hazırla ben gördüğümü derim :smoking-030: şirinliğine aldanmayınnnnn millet:banana:

EVANESCO adminim yazıktır ama ya, Kisk89 Da senin dediğini demişti de küsmüştüm ona da. :( Bu minnoşlukla sizin gibi devlere nasıl tecavüz edebilirim? Fizik kurallarına bile aykırı. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
@EVANESCO çok tatlı ve güzel minnoşu anlatmışsın gerçekten oral kraliçesi , uçurma uzmanı ; beklemeye değer bilirim , neyse sevişmenize sağlık güzel ve zevkli anlatım için teşekkürler ...

Öhöm, öhömmmm :) Moria cığım, uçurma makinası da senin taktığın lakap olarak yapışacak üzerime bu gidişle. :D Bir ara lakaplarımın listesini yapacağım, baya komik şeyler çıkacak gibi duruyor. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Kimdenmi bahsediyorum? Tabiki meşhur minnoşumuz benim ponçikellam Aylinden.
Anca yazıyorum ponçikella affet iş güç forum derken kaynadı .. ... ..
Bi iş çıkışı bu sefer kendi kendimi yakmaya karar verip Aylinle görüşeyim dedim ama sağolsun 3 saat kadar bekletti beni işten çıkamayarak (devil) canı sağolsun tabi işine gücüne saygımız sonsuz. :bilmem:Buluşana kadar bolca seksi bi yazışma yaptıkki bu da kapıdan girince ikimizide ateş topu yapmaya yetti. Havanında sıcaklığından herhal beni sadece iç çamaşırları ve ağzında ve elinde buz küpleriyle karşılamıştı ponçikellam. Koridorda birden kendimi serin bir oral rüyasında buldum önce sonra biri beni şeyimden evet evet şeyimden çekerek yatağa götürdü ve bana odada tecavüz etti. Aylin artık saklama insanlara tecavüz ettiğini (devil)(devil)(whew) Duş sonrası ilk rüyayı yatakta buz gibi blush ve sohbetle ödüllendirdik derken uyuyakalmışım (y)Uyandığımda ponçikella üzerimde o harika oral tecrübesini test ediyordu ben de sesimi çıkarmadım bi süre ama sabır sabır nereye kadar sorarım size?
Kadehimde kalan blushu onun minnoş kutucuğundan tattım bende of ne offffff derken kucak kucağa bir vuslat daha ve sonrası ponçikellanın çevik ve minik bedeninin kolaylık sağladığı envai çeşit pozisyon derken finale erdim. Sebastiaaaann sigara getir. Yak yak yakkkk:smoking-030::smoking-030::smoking-030:
Ponçikellam oral seksin ve GFE'nin kraliçesi teşekkürler. Beni 5 saat bekletsen yine değerdi. Titrettiğin bacaklarımın dermanıda sendedir yine titret yineeee yineee.
Seni gördükten sonra hasta olmuşsun Ponçikella. Çabuk iyileş ve hayranlarını mahrum etme.

Sevgili @EVANESCO adminim, forum da kapanınca malumun, bu harika yazıya yanıt verememiştim. :)

Bazı aktivitelerle ve lakaplarımla meşhur oluşuma diyecek bir şeyim yok da, koridorum da meşhur oldu ya pes doğrusu. :D Yakında, koridor etkinlikleri düzenleyeceğim galiba :D Bu arada buzun tamamen sıcakla ilgisi var, hiiiç sevmem yoksa tahrik etmeyi filan, bilirsin masumumdur. ????

Oral seks kraliçesi demişsin bana ya, bir zamanlar (çoook eskiden) çok fazla şey izlemiştim, herhalde iyi bir öğrenciyim ki fena şeyler öğrenmemişim. :)

Bu arada, o kadar tatlı uyuyordun ki bunu bir oralla taçlandırmak şarttı. :)

Seni tekrar görmek keyifti genç adam. :* Yine denk gelebilmek dileğiyle. :* Ha bu arada, mesai kurbanlarım listesine adını sen de yazdırdın ama üzgünüm. :( Telafi edebildiğimi umuyorum.

NOOOOOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sevgili @EVANESCO adminim, forum da kapanınca malumun, bu harika yazıya yanıt verememiştim. :)

Bazı aktivitelerle ve lakaplarımla meşhur oluşuma diyecek bir şeyim yok da, koridorum da meşhur oldu ya pes doğrusu. :D Yakında, koridor etkinlikleri düzenleyeceğim galiba :D Bu arada buzun tamamen sıcakla ilgisi var, hiiiç sevmem yoksa tahrik etmeyi filan, bilirsin masumumdur. ????

Oral seks kraliçesi demişsin bana ya, bir zamanlar (çoook eskiden) çok fazla şey izlemiştim, herhalde iyi bir öğrenciyim ki fena şeyler öğrenmemişim. :)

Seni tekrar görmek keyifti genç adam. :* Yine denk gelebilmek dileğiyle. :* Ha bu arada, mesai kurbanlarım listesine adını sen de yazdırdın ama üzgünüm. :( Telafi edebildiğimi umuyorum.

****** BANA TECAVÜZCÜ DEDİĞİN İÇİN DE SENİ KINIM KINIM KINIYORUM adminim. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ah Aylin Vah Aylin. Neler yaşanıyor o evde öyle Artık mutlaka tanışmak şart oldu Sevgili AylinAylin le. Teşekkürler her iki tarafa da

Sevgili @Suplex, neler var neler; maydanozlu köfteler kıvamında şeyler yaşanıyor efenim. :D Tez zamanda denk gelebilmek üzere... :*

15 Kas 2009
86
-2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay be vay be boynuz kulağı geçer dediler de inanmadım :) Neyse bu koridorda buzlu oraldan nedense biz hiç görmedik :) buldun tazeyi tabi bizim gibi kartlara bakmazsın artık sen :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@EVANESCO moderatörümüz, moral motivasyon konusunda uzman dr @AylinAylin hanımdan gerekli müdahaleleri görmüş. ?
Artan motivasyon ile yeni forum formatında , destekleri bekliyoruz. ?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Vay be vay be boynuz kulağı geçer dediler de inanmadım :) Neyse bu koridorda buzlu oraldan nedense biz hiç görmedik :) buldun tazeyi tabi bizim gibi kartlara bakmazsın artık sen :)

Bir vakit sana da yapmıştık galiba ama koridorda değildi @Deadpool adminim. :* Koridor meşhur oldu sen yokken, neler kaçırdın neler. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Merak etme sen @AylinAylin im ben ateşi verdimmi ??sen ısınırsın ?sevişmeyi unutmak??sennn yaaa yine aynı sözler benden sana ; geeeççç bunlarııı anammm babammm geeeç bunları ; Aylin canım suyu ısıt ayak seslerimi duyacaksınnn??

Yaz günü sıcak su mu? :( ılık olsa olmuyor mu? Hazırsak keyifli bir şeyler organize edelim. :) Diğerleri hazırmış. :* @HANDE KUZUM?? HAZIRIZ DEĞİL Mİ? :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
@EVANESCO moderatörümüz, moral motivasyon konusunda uzman dr @AylinAylin hanımdan gerekli müdahaleleri görmüş. ?
Artan motivasyon ile yeni forum formatında , destekleri bekliyoruz. ?

Yeni forumda adminlerimiz maaşallah güzel işlere imza atıyorlar @Dreadnaught. :) Ben de EVANESCO admine biraz moral ve motivasyon verebildiysem ne mutlu, aman sabahlar olmasın. :)
Bu arada, bir şey okudum yenilerde, insan seviştikçe libidosu daha da artan bir varlıkmış. :)

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
190
191
Cinsiyetiniz nedir?
Aylinin destanlarını oku oku bitmiyor, tekrar tekrar bakıyor insan.

Burak Çevrimdışı
4 Nis 2013
54
12
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu alan ilgimi çekti :)

MrWho Çevrimdışı
2 Kas 2009
190
191
Cinsiyetiniz nedir?
Yeni forumda adminlerimiz maaşallah güzel işlere imza atıyorlar @Dreadnaught. :) Ben de EVANESCO admine biraz moral ve motivasyon verebildiysem ne mutlu, aman sabahlar olmasın. :)
Bu arada, bir şey okudum yenilerde, insan seviştikçe libidosu daha da artan bir varlıkmış. :)

Nasıl ve kimle seviştiğine bağlı o libido artışı, özellikle minnoş olması şartmış onun için.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Koridor koridor değil boğaz köprüsü gişeler sanki olay üstüne olay 😂😂😂

Sabah sabah bu yoruma çok güldüm sevgili @ayLak :) Sen de hep gül e mi? Koridor benden daha meşhur oldu artık, koridorunu kıskanan pembiş olarak tarihe geçeceğim yakında. :D

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24

Kız seni beklemeyeni kessinler ponçikella :) Bışi omaz ki fazlaca telafi ettin dert etmeeee

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yok walla Ne desen haklısın minnoşum :D iyi o zaman coming soon diyorum ve kiss U baby diyorum ve gaza basıyorummm:cool::LOL: dondurma mı , makaron mu yoksa ikisi birden mi ?:LOL::ROFLMAO:

Ben yakında tombik AylinAylin olursam beyzbol sopasıyla bana tatlı, çikolata, makaron, kurabiye alan herkesi sıra dayağına çekeceğim ki bu kişilerine en başında kim geliyor bil bakalım? :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Tayyibe söyledim HGS ve OGS takacaz oraya bayramlarda bedava pisikletler %50 daha ucuz olacak :)

O zam sever ana ya indirim değil! 🤣🤣🤣 İndirim yok! Pisiklet de yok! 😃 Beyzbol sopası var meşhur. ☺☺☺😈😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Ahahaha @ayLak hiç de öyle bir amacım yoktu ya maksat seks hayatlarımız renklensin di... :(( Ama bir gırgırlama da fena olmaz hani :D Malum ben çalışan bir pembişim, yetişemiyorum ev işlerine. 😎😎

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ama öyle kasap degilki ya bilen biliyo Aylinvim kesim icin adayın cokmus 😎😎😎

Hiç sorma, kesim için aday çok da bende vakit sınırlı malum... 😎 Neyse, denk gelebileni alalım er meydanına, ifade alalım, gerekirse verelim falan filan... 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar