Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Öpüşme Üstadı

mehmethk

Normal Üye
8 May 2023
3
31
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar Herkese,

Yaren'le 2 hafta kadar önce 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Yer olarak giriş çıkışın sorunsuz olduğu sessiz sakin bir muhitte. Konuma geldiğinizde kısa bir tarifle evi bulmanızı sağlıyor Yaren. (ben bir tur dönmüştüm etrafta tamamen benden kaynaklı olarak :) )

Öncelikle karakter olarak harika bir insan Yaren, hanım hanımcık feminen bir tavrı var. Yüzü de fiziği kadar güzel gerçekten. İkramlar çeşitli, ilgili alaka harika. Baklava bile ikram etti arada :)

Özel anlara gelirsek; önsevişmeye ve oral sekse bayılan biri olarak aşırı memnun kaldım, siz bırakana kadar öpüşmeyi bırakmıyor <3 Karşılıklı masajlar, oral seksler derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Oralı da ıslak ve başarılı, hepsini almaya çalışması, diliyle her yere dokunması, o istek, o arzu... Kendisine oral yapılmasını sevmesi de çok hoşuma gitti. Unutulmaz bir 3 saat geçirdim. Her şey için teşekkürler Yaren <3

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel görüşme için teşekkürler ediyoruz.

Ramazan çay

Normal Üye
8 Ara 2022
19
23
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve keyifli paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
922
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlığı okuyunca kim olduğunu tahmin etmek hiç de zor olmadı @Yaren Acar

Üye silindi 81111

Selamlar Herkese,

Yaren'le 2 hafta kadar önce 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Yer olarak giriş çıkışın sorunsuz olduğu sessiz sakin bir muhitte. Konuma geldiğinizde kısa bir tarifle evi bulmanızı sağlıyor Yaren. (ben bir tur dönmüştüm etrafta tamamen benden kaynaklı olarak :) )

Öncelikle karakter olarak harika bir insan Yaren, hanım hanımcık feminen bir tavrı var. Yüzü de fiziği kadar güzel gerçekten. İkramlar çeşitli, ilgili alaka harika. Baklava bile ikram etti arada :)

Özel anlara gelirsek; önsevişmeye ve oral sekse bayılan biri olarak aşırı memnun kaldım, siz bırakana kadar öpüşmeyi bırakmıyor <3 Karşılıklı masajlar, oral seksler derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Oralı da ıslak ve başarılı, hepsini almaya çalışması, diliyle her yere dokunması, o istek, o arzu... Kendisine oral yapılmasını sevmesi de çok hoşuma gitti. Unutulmaz bir 3 saat geçirdim. Her şey için teşekkürler Yaren <3
Öncelikle seni tanımak güzeldi , bu güzel ve samimi referansın için teşekkür ederim😍🙏🏻🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar