- 26 Kas 2020
- 131
- 211
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar
Daha önceleri dediğim gibi Frida ‘nın yeri ben de her zaman ayrıdır
burada ilk tanıdığım hanımefendidir kendisi ve enerjimin en çok tuttuğu kendimi en yakın hissettiğim kişidir 
Girizgahı kısa tutarak asıl konuya gelelim dün akşamüstü ani bir mesaj ile müsaitliğini sordum kendisi beni geri çevirmedi ve akşam için sözleştik .
Akşam bastıran yağmur ve havaya rağmen daireye adım atar atmaz sıcacık karşılaması ile içimi ısıttı kuzum
kapı önündeki sıkı sıkı sarılmamızın ardından müsade isteyerek hızlıca duş alıp yanına geldim . O esnada kendisi bana bakır cezvede Türk kahvesini hazırlıyordu bile . Evet makineler çok pratik oluyor ama Frida ‘nın kendi elleriyle cezvede hazırladığı kahvesinin tadı bambaşka . Yanında ikramlar ile kahvemizi yudumlarken bir yandan sohbet ettik . Frida şarap misali yıllandıkça güzelleşen bir kadın son görüşmemizden bu yana da yine çok güzelleşmişti . O konuşurken ben onu öpmelere doyamadım imkanım olsa sabaha kadar öpebilirdim kendisini, bal gibiydi 
Sohbet muhabbet derken kendi deyimiyle beni yatağa atma sırası gelmişti
ben salt seks dışında öpmeyi , koklamayı , sevişmeyi , sarılmayı seven bir adamım ve Frida bu konuda bana o kadar iyi geliyor ki yatakta altlı üstlü , tüm vücudumuzla neredeyse bir bütün halinde seviştik . Vücudunda öpmediğim tek bir nokta kalana kadar devam ettirdik bu durumu . E tabi o da rahat durmadı bu sefer beni alta alıp öpüp yalamadığı yerim kalmadı 
görüşme boyunca 2 seans gerçekleştirdik zaten sürede kısıtlıydı .
Bir de derler ya yüzü güzele 40 günde doyarsın gönlü güzele 40 yılda doyamazsın diye bu hesap ile Frida ‘ ya 80 yılda doyulmaz hem yüzü güzel hem gönlü güzel
inanın ömür uzatır cinsten 
Daha fazla uzatmadan her şey için teşekkür ederim kuzum
seninle zamanın nasıl geçtiğini inan anlamıyorum her zaman olduğu gibi dün akşamda o kadar iyi geldin ki bana teşekkür ederim sana . Daha uzun uzun görüşebilmek yiyip içebilmek dileğiyle 
Ve son olarak aşağıda size güzeller güzeli Frida ‘ dan bir kare bırakıyorum. İyi forumlar

Daha önceleri dediğim gibi Frida ‘nın yeri ben de her zaman ayrıdır

Girizgahı kısa tutarak asıl konuya gelelim dün akşamüstü ani bir mesaj ile müsaitliğini sordum kendisi beni geri çevirmedi ve akşam için sözleştik .
Akşam bastıran yağmur ve havaya rağmen daireye adım atar atmaz sıcacık karşılaması ile içimi ısıttı kuzum

Sohbet muhabbet derken kendi deyimiyle beni yatağa atma sırası gelmişti

Bir de derler ya yüzü güzele 40 günde doyarsın gönlü güzele 40 yılda doyamazsın diye bu hesap ile Frida ‘ ya 80 yılda doyulmaz hem yüzü güzel hem gönlü güzel

Daha fazla uzatmadan her şey için teşekkür ederim kuzum

Ve son olarak aşağıda size güzeller güzeli Frida ‘ dan bir kare bırakıyorum. İyi forumlar