Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Opscura(Pislik)&Aylin VOL VOL3 :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Sevgili opscura ve ben kısa bir süre önce VOL.'ü üçleyelim dedik ve üçledik. Güzel de oldu hani :)
O halde başlıktaki Pislik ne diyeceksiniz, aramızdaki bir muhabbete dayanıyor ve yazacağım, seni ifşa edeceğim demiştim ama bu kadarını yazabiliyorum, Pisliiiiiik :) ( Vallahi kötü manada değil, seviyorum kendisini )

Neyse, uzun lafın kısası; gecesini tekrar benimle paylaşan ve bu paylaşımı yazmama müsaade eden sevgili opscura ' ya ve bu keyifli geceye katkılarından ötürü g.t.r uygulamasına ÇOK TEŞEKKÜRLER :) (Uygulamadan bahsetmek yasaktır diye noktaladım ama en önemli ihtiyacımız olan paketleri unutmuştum, gecemizi kurtardı.)

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Sevgiler...

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
153
Sevgili Aylin,

Güzel ifadelerin için teşekkür ederim. Evet Pislik olduğum doğrudur. Tarkan ve atıl kurt metaforuna dayanarak konuyu noktalıyorum.
Senden sonra bir teşekkür de gtr uygulamasına. Herkese iyi haftasonları diliyorum.

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aylinaylin gerçekten güzel bir paylaşım bence diğer kız arkadaşlarda bu tarz katkıları olursa forum daha da keyifli bir hal alıcağını düşünüyorum :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sevgili Aylin,

Güzel ifadelerin için teşekkür ederim. Evet Pislik olduğum doğrudur. Tarkan ve atıl kurt metaforuna dayanarak konuyu noktalıyorum.
Senden sonra bir teşekkür de gtr uygulamasına. Herkese iyi haftasonları diliyorum.

Tarkan ve atıl kurt! Ahh favorim :) gtr de hayat kurtaran şeyler listemde artık :) Atıl kurt tarzında öperim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
aylinaylin gerçekten güzel bir paylaşım bence diğer kız arkadaşlarda bu tarz katkıları olursa forum daha da keyifli bir hal alıcağını düşünüyorum :)

Teşekkürler privylife :) vol2 paylaşımından sonra adminlerimizden pembişler de paylaşım yapabilir bilgisini alınca bu sefer ben yazayım dedim :)
Beğenilmesi ne hoş...

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Tebrikler Bayan arkadaşlar dan da değerli paylaşımlar görmek güzel oluyor.yaşayan ve yaşatana teşekkürler.

15 Kas 2009
86
-2,352
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Emeğinize sağlık güzel paylaşım olmuş.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar