Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

opel-honda-hyundai-toyota küçük otomobil....

KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
arkadaşlar opel corsa-honda jazz-hyundai getz-toyota yaris segmentindeki araçlardan hangisini tavsiye edersiniz???? sebebi nedir? önceliğim güvenlik.... sonra konfor,az yakıt vb.....

unrivalled

Normal Üye
26 Haz 2011
6
0
Cinsiyetiniz nedir?
opel - corsa

KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
sebebi de nedir öğrenebilir miyim===)))???? teşekkürler..

unrivalled

Normal Üye
26 Haz 2011
6
0
Cinsiyetiniz nedir?
şuanda corsa kullanıyorum çok memnunum :) araçlar ile ilgili teknik bilgim pek yoktur ama az yakar, hızlı kaçar açıkçası kullanmak gerek dersem daha doğru olur :)

KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
Engineer5533 Çevrimdışı
20 Ara 2010
127
0
Cinsiyetiniz nedir?
kubımmmmmmmmmm dınlee benı ford ıyı gıderr yoldaaaaaa

alırsın ford olursun lord:)))

benim sana tavsiyem opel önceliğin güvenlikse belirttiğin araçlar içersinde benceen güvenlisi özellikle 2006-2007 sonrası daha da iyi.
Hem dizelleri çok az yakar 1.3 1.4 felan bulursan memnun kalırsın, konfordan akstın arabanın iç aksamının kullanılabilirliği mi yoksa ekstraları yaris belki biraz daha iyi gibi olabilir ama Opel konfor ve kullanım olarak bence daha iyi ve corsa kütle olarak çok olmadığından seride bir araç olur alacağın.

KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
alırsın ford olursun lord:)))

benim sana tavsiyem opel önceliğin güvenlikse belirttiğin araçlar içersinde benceen güvenlisi özellikle 2006-2007 sonrası daha da iyi.
Hem dizelleri çok az yakar 1.3 1.4 felan bulursan memnun kalırsın, konfordan akstın arabanın iç aksamının kullanılabilirliği mi yoksa ekstraları yaris belki biraz daha iyi gibi olabilir ama Opel konfor ve kullanım olarak bence daha iyi ve corsa kütle olarak çok olmadığından seride bir araç olur alacağın.

hımmm..bunu düşünmemiştim hiç teşekkürler....konfordan kastım öncelikle yol tutuşu,sonra araç içi konfor.....

KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
mesela internette honda jazza baktım.... araçta 8 hava yastığı var..... emniyetli-güvenli... yol tutuşuyla ilgili çok değişik bilgiler var.... ama tabii sizin tecrübelerinizi dinlemeden araç almak istemiyorum.....

KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
bunu düşünmemiştim canım saol:)):))))

unrivalled

Normal Üye
26 Haz 2011
6
0
Cinsiyetiniz nedir?
35000 e polo yerine corsa almak yada honda almak daha mantıklı sanki.......bakalım...araştırmaya devam....

Polo'yu arkadaş tavsiye ettiği için ortalama fiyatını paylaşmak istedim yoksa geç polu yu corsa'dan şaşma :) alıp kullanmaya başladıktan sonra bol bol dua edersin :)

KUBIKUBI Çevrimdışı
26 Ocak 2012
68
0
Cinsiyetiniz nedir?
şuan opel corsa da birleşiyor çoğu kişi anladığım kadarıyla............

pentium Çevrimdışı
26 Ocak 2010
25
0
Cinsiyetiniz nedir?
POLO TDI düşünmeden alınacak otomobil ben çok memnunum birde dsg şanzımanlı alırsan tadından yenmez.

minikk

Normal Üye
18 Ocak 2012
7
0
Cinsiyetiniz nedir?
yaris derim yeni kasası harika ve az yakar
masraf acmaz arkana bakmassın

Bishop Çevrimdışı
29 Ara 2011
119
3
Cinsiyetiniz nedir?
getz içi dışı kötü bir araç
yaris kadınsı bir araç
corsa mı jazz mı dersen tercih honda olmalı çok kapsamlı garanti sunuyorlar.adamlar motoruna güveniyor.ayrıca konsolu diğerlerine göre şık durur.japondan şaşmamak gerek.

tugraburak Çevrimdışı
6 Mar 2012
203
0
Cinsiyetiniz nedir?
bende corsa 1.2 var triger kayış değil zincir klimalı olmasına rağmen süper performansı var şehir içi dışı corsa alınır derim yakıt tüketimi 29 kuruş şehir dışı 26 ya kadar düşüyo ama karizmasıda olsun dersen polo tabiki yada bir üstü golf başka tanımam

cemalusta

Normal Üye
15 Ağu 2012
13
0
Cinsiyetiniz nedir?
maddi durumu bilemem ama bu dediklerinin içinden hondayı tercih ederdim. Bu yazdıklarına alternatif olarakta arkadaşların dediği gibi poloyuda alternatiflerimin arasına alırdım

playboy21 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
240
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bence toyota auris kesinlikle alternatifler arasına alabilirsen durumun varsa auris te aradıgın ozlellikler fazlasiyla bulunmakta.

Sparta42 Çevrimdışı
19 Eki 2013
77
50
Cinsiyetiniz nedir?
Zamanı geçmiş olabilir ama belki bundan sonra alabilecekler için bir faydam olur ben kesinlikle toyota yaris derim eğer bir üst segment düşünürsenizde auris tabiki sebebine gelicek bunlardan sonraki tercihimde hyundai i20 veya i30 olurdu alman kesinlikle tercih etmem bilindği üzere alman araçlarında elektronik arıza çıkma ihtimali daha fazla yaris ise boyuna göre hem büyük işler yapıyor hemde az yakıt harcıyor.Toyota alıcaksanız(2010-2011 dizel) modeller harici gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz ;)

6 Mar 2015
61
76
Cinsiyetiniz nedir?
Opel corsayı tavsiye ederim. Alman teknolojisi sık arıza yapmaz.Kafan rahat olur. Alman arabalarından şaşma derim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar