Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önce ekildim sonra bicildim

DeaconStJohn Çevrimdışı

DeaconStJohn

Normal Üye
13 Ara 2020
34
66
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zeynep Hanım ile geçen perşembe günü cumartesi görüşmek üzere randevulastik,
Vakit yaklaşırken, yakınlarda olduğumu belirtip musaitlik durumunu sorduktan sonra, kendisi uygun olmadığını belirtti. Biraz afalladim ve bir an ekildigimi sandım. Aslında hepsi benim kabahatimmis. Sonra kendisi beni başka birisi sandığından, ayni gün randevu talep ettiğimi dusundurmusum
Az kaldı yanlışlıkla kendi kendimi ekiyordum. 1 saat nasıl geçti anlamadım. Kendisi hem çok güzel hem de mis gibi, tertemiz evi, muhteşem hizmet, gözüm arkada kaldı
Uzaklardan gelmeye fazlasıyla değer...araba araç ile gitmeyin, park yeri kısıtlı, ya da giderseniz uygun bir otopark bulup park edin yürüyerek ulaşın tavsiye ederim. Heyecan tavan yapmış olur.
Teşekkürler güzel kadın...Bana tekrar gençliğimi yaşattığın için

Son düzenleme:
XbX666 Çevrimdışı

XbX666

Normal Üye
20 Tem 2009
43
83
Cinsiyetiniz nedir?
Olumsuz başlayan paylaşım güzel bitti. Teşekkürler paylaşım için.

ViniciusJr Çevrimdışı
2 Haz 2022
42
30
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yanlış anlaşılmalar olabilir. Netice olarak güzel sonuçlanmış.😉

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437
Zeynep Hanım ile geçen perşembe günü cumartesi görüşmek üzere randevulastik,
Vakit yaklaşırken, yakınlarda olduğumu belirtip musaitlik durumunu sorduktan sonra, kendisi uygun olmadığını belirtti. Biraz afalladim ve bir an ekildigimi sandım. Aslında hepsi benim kabahatimmis. Sonra kendisi beni başka birisi sandığından, ayni gün randevu talep ettiğimi dusundurmusum
Az kaldı yanlışlıkla kendi kendimi ekiyordum. 1 saat nasıl geçti anlamadım. Kendisi hem çok güzel hem de mis gibi, tertemiz evi, muhteşem hizmet, gözüm arkada kaldı
Uzaklardan gelmeye fazlasıyla değer...araba araç ile gitmeyin, park yeri kısıtlı, ya da giderseniz uygun bir otopark bulup park edin yürüyerek ulaşın tavsiye ederim. Heyecan tavan yapmış olur.
Teşekkürler güzel kadın...Bana tekrar gençliğimi yaşattığın için

🤣 valla cidden hatlar karıştı. Bazen beynim yanıyor benimde. Netice çok güzel bir görüşmeydi. Mutlu ayrıldıysan ne mutlu bana. Tatlı beyefendi tekrarı olması dileğiyle 💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar