Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ön yargıları kıralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
245
376
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi,
Dün aksam saatlerinde Toprak ile görüşme gerceklestirdik. Konu başlığını açıklayarak baslamak isterim. Bana çok uzak, soğuk bir yapıda olduğu hissi vermisti. Bir kac sefer program yapmak icin iletisime gectigimde mesajlara verdiği cevaplar vs beni buna sürüklemisti.( musait olamadigi için denk getirememistik). Ben de bunu aşmak için iletişime geçtim ve program yaptik. Görene kadar çekingenlik mevcuttu. Tabi görünce ve sohbete başlayınca ön yargılı olmamin ne kadar gereksiz olduğunu farkettim. Kendisinden tekrar özür dilerim.

Sohbeti, ikramlari, gözlerinizin içine bakarak konusuyor oluşu benim rahatlamama sebep oldu. Neşeli bir insan. Sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz.

Harika fiziği var arkadaşlar. Sabahin 6sinda kalkip spor yapmanin karşılığını almış. Ayrıca esnek yapıya sahip. Onu da yatakta amuda kalkinca anladim😀 öpüyor, oynasiyor. O kaya gibi duran kadin, minik bir çocuk gibi sokuluyor. Güzel noktalara temas etmekle ustalığını konuşturuyor.

Bence çok guzel saatler yaşadım. Kendisini tanıyarak şanslı olduğumu düşünüyorum. Harika bir görüşmeydi. En yakin zamanda tekrar iletişime geçerek arayi acmamayi düşünüyorum.

Kendine iyi bak güzel komşum. Her şey için çok teşekkür ederim🥰😘

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
254
304
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslında bende de tam tersi bir izlenimi oldu bu çok sexy hanımefendinin, çok espirili ve sıcakkanlı olduğunu düşündüm hep. Yaptığı yorumlar ve paylaşımları sebebi ile. 👍🏻😘😍

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler, önyargılar yıkılmak içindir zaten...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

HandsomeMan1980

Normal Üye
6 Nis 2022
4
1
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Artık iyice merak ettim karakızı. En kısa zamanda arayacağım seni. Referansım da var neyse ki

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,699
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.... O ünlü masajı merak etmiyor değiliz !!! (y)(y)(y)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar