Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olgun

Alin12

Normal Üye
17 Ağu 2021
1
10
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün için sunamla randevulaştık. Heyecanlıydım.Sunam ile randevu saati geldiğinde biraz geç kaldım ama kendisi sıkıntı çıkarmadı. Kendisini gördüğümde beklentimi fazlasıyla karşıladı. Fiziği boyu taş gibi tam bir olgun işini severek yapan bir hanımefendi. Kendisiyle 1 saat zaman geçirdim. Ama gecelik birdaha ki randevum olucak. Kendisi çok ilgili teşekkür ederim kendisine. Ne kadar da yazsam kelimeler yetmez.

7 Ağu 2021
154
230
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler bol sevismeleriniz olsun

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün için sunamla randevulaştık. Heyecanlıydım.Sunam ile randevu saati geldiğinde biraz geç kaldım ama kendisi sıkıntı çıkarmadı. Kendisini gördüğümde beklentimi fazlasıyla karşıladı. Fiziği boyu taş gibi tam bir olgun işini severek yapan bir hanımefendi. Kendisiyle 1 saat zaman geçirdim. Ama gecelik birdaha ki randevum olucak. Kendisi çok ilgili teşekkür ederim kendisine. Ne kadar da yazsam kelimeler yetmez.
Teşekürler😘 tekrar görüşmek uzere, sevgiler 😚🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,839
8,049
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Ber0909 Çevrimdışı

Ber0909

Normal Üye
29 Eyl 2021
34
25
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Ashil

Normal Üye
1 Tem 2020
37
31
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. Böyle anlayıslı kadınları ayrıca takdir etmek gerek. Saat 1 deki randevu icin ; 10 da teyitlesip; 11 de yazılmıs mesaja cevap vermedim diye program iptal eden dengesizleri gördüm.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylasım icin tesekkürler. Böyle anlayıslı kadınları ayrıca takdir etmek gerek. Saat 1 deki randevu icin ; 10 da teyitlesip; 11 de yazılmıs mesaja cevap vermedim diye program iptal eden dengesizleri gördüm.
Istanbul trafiği malum, anlayış gösterilmeli böyle durumlarda, kendisi de kaç sefer özür diledi "size ilk gelişim bu durumda kalmak istemezdim"diye dile getirdi.. Bi kac gün once Bursa dan misafirim gelmişti uzun yol neticede, sözlestigimiz saati bir saat geciktirdi..kac gün önceden programı yapmışız,hiç proplem.degil beklenilir, düzgün iletişim, güven olduktan sonra.😊ufak tefek aksilikler sıkıntı olmaz..sevgiler🤗

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
758
245
Cinsiyetiniz nedir?
Istanbul trafiği malum, anlayış gösterilmeli böyle durumlarda, kendisi de kaç sefer özür diledi "size ilk gelişim bu durumda kalmak istemezdim"diye dile getirdi.. Bi kac gün once Bursa dan misafirim gelmişti uzun yol neticede, sözlestigimiz saati bir saat geciktirdi..kac gün önceden programı yapmışız,hiç proplem.degil beklenilir, düzgün iletişim, güven olduktan sonra.😊ufak tefek aksilikler sıkıntı olmaz..sevgiler🤗
Tam bir istanbul hanımefendisi Sunam Karaca
Duygumuzu anlatan bir şarkı

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
758
245
Cinsiyetiniz nedir?
Bues Çevrimdışı
22 Haz 2020
121
169
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin tesekkurler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar