Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olağanüstü uyum...

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
188
535
39
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun süredir görüşemediğim, araya da Özbekistan seyahatinin girmesi nedeniyle görüşememe süremin giderek arttığı sevgili komşum Elif ile, İstanbul'a dönüşündeki ilk haftasonunda bir araya geldik.

Karantina günlerimin yıldızı, kurtarıcım Elif'i yeniden görmek beni çok mutlu etti. Önemli bir zaman diliminde görüşememiş olmanın verdiği özlem sonrası yan yana gelişimiz, kızgın kumlardan serin sulara ulaşmak gibi geldi. :) Elif ile alakalı referanslarımda hep bahsettiğim o aurası sizi yine sarıyor. Ayrıca fiziksel güzelliği tam olarak bıraktığım gibiydi. O ince beline sarılıp beraberce yukarıya çıkışımızın verdiği mutluluğu başka bir şeyde bulmak çok zor. İşin yatak boyutu yine defalarca anlattığım gibiydi. O kadar zarif, o kadar güzel ki, yatakta ona hükmetmek müthiş zevk patlaması. Artık ten uyumu mu denir, vücut alışkanlığı mı bilemiyorum ama Elif ile birleşmek adeta eksik bir parçanızı tamamlamak gibi. :)

Bir kez daha onu iyi ki tanımışım dedim. Gerçekten seni tanımak ve seni yaşamak çok güzel @elif özbek . İyi ki varsın. 💞

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
291
220
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
291
220
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gece Kartalları Çevrimdışı
25 Eki 2019
107
125
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir görüşemediğim, araya da Özbekistan seyahatinin girmesi nedeniyle görüşememe süremin giderek arttığı sevgili komşum Elif ile, İstanbul'a dönüşündeki ilk haftasonunda bir araya geldik.

Karantina günlerimin yıldızı, kurtarıcım Elif'i yeniden görmek beni çok mutlu etti. Önemli bir zaman diliminde görüşememiş olmanın verdiği özlem sonrası yan yana gelişimiz, kızgın kumlardan serin sulara ulaşmak gibi geldi. :) Elif ile alakalı referanslarımda hep bahsettiğim o aurası sizi yine sarıyor. Ayrıca fiziksel güzelliği tam olarak bıraktığım gibiydi. O ince beline sarılıp beraberce yukarıya çıkışımızın verdiği mutluluğu başka bir şeyde bulmak çok zor. İşin yatak boyutu yine defalarca anlattığım gibiydi. O kadar zarif, o kadar güzel ki, yatakta ona hükmetmek müthiş zevk patlaması. Artık ten uyumu mu denir, vücut alışkanlığı mı bilemiyorum ama Elif ile birleşmek adeta eksik bir parçanızı tamamlamak gibi. :)

Bir kez daha onu iyi ki tanımışım dedim. Gerçekten seni tanımak ve seni yaşamak çok güzel @elif özbek . İyi ki varsın. 💞
Paylaşımınıza sağlık, ne mutlu ki @elif özbek kavuştuk

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
930
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vay be Süpermen geri döndü 😁,

Korkmuştum Süpermen de memleketine gitti diye ☺️,

Ne diyeyim sevişmenize sağlık 🧿🧿

Taylan34

Normal Üye
7 Kas 2021
3
1
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkür ederiz.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım güzel olmuş,elif yine bildiğimiz gibi ☺️
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

paultessatizmir

Normal Üye
21 Eki 2021
36
25
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad kalemine sağlık. Yine çok güzel bir referans. Sevişmenize sağlık.

dodoking

Normal Üye
9 Ağu 2021
20
7
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
516
Paylaşım için teşekkürler. Tanıdık vücutların bir araya gelmesi ayrı bir keyif.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar