- 8 Mar 2019
- 188
- 535
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
Uzun süredir görüşemediğim, araya da Özbekistan seyahatinin girmesi nedeniyle görüşememe süremin giderek arttığı sevgili komşum Elif ile, İstanbul'a dönüşündeki ilk haftasonunda bir araya geldik.
Karantina günlerimin yıldızı, kurtarıcım Elif'i yeniden görmek beni çok mutlu etti. Önemli bir zaman diliminde görüşememiş olmanın verdiği özlem sonrası yan yana gelişimiz, kızgın kumlardan serin sulara ulaşmak gibi geldi.
Elif ile alakalı referanslarımda hep bahsettiğim o aurası sizi yine sarıyor. Ayrıca fiziksel güzelliği tam olarak bıraktığım gibiydi. O ince beline sarılıp beraberce yukarıya çıkışımızın verdiği mutluluğu başka bir şeyde bulmak çok zor. İşin yatak boyutu yine defalarca anlattığım gibiydi. O kadar zarif, o kadar güzel ki, yatakta ona hükmetmek müthiş zevk patlaması. Artık ten uyumu mu denir, vücut alışkanlığı mı bilemiyorum ama Elif ile birleşmek adeta eksik bir parçanızı tamamlamak gibi.
Bir kez daha onu iyi ki tanımışım dedim. Gerçekten seni tanımak ve seni yaşamak çok güzel @elif özbek . İyi ki varsın.
Karantina günlerimin yıldızı, kurtarıcım Elif'i yeniden görmek beni çok mutlu etti. Önemli bir zaman diliminde görüşememiş olmanın verdiği özlem sonrası yan yana gelişimiz, kızgın kumlardan serin sulara ulaşmak gibi geldi.
Bir kez daha onu iyi ki tanımışım dedim. Gerçekten seni tanımak ve seni yaşamak çok güzel @elif özbek . İyi ki varsın.