Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme O kadar yola değdi

Savaşeri

Normal Üye
29 Mar 2023
2
9
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahu Hanım ile Nisan ayında evinde 3 saat görüştük Çok misafirperver temiz ilgili güleryüzlü hoşsohbet sıcakkanlı bir hanımefendi Yatak performansı konusunda da çok memnun kaldım Kulağıma fısıldadıkları olsun sevgili gibi istekli oluşu makul isteklere hiç hayır demeyişi fazlasıyla cezbedici Sokakta görseler herkesin şöyle bir alımına cazibesine fiziğine dönüp tekrar bakacagı bir hanımefendi Boylu poslu hafif balıketli olması beyaz ten mavi gözler ile birleşince Çanakkale den hem onun için hem de 2-3 ayda bir İstanbul gezmesi iyi geldiği için onca yolu gittiğime fazlasıyla değdi Tekrar çok teşekkür ederim

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,358
1,542
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel referans için teşekkür ederiz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
100
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler, yakın zamanda görüşmeyi planladığım bir Pembiş ☺️

Partner AHU Çevrimdışı
1 Kas 2020
181
1,654
Ahu Hanım ile Nisan ayında evinde 3 saat görüştük Çok misafirperver temiz ilgili güleryüzlü hoşsohbet sıcakkanlı bir hanımefendi Yatak performansı konusunda da çok memnun kaldım Kulağıma fısıldadıkları olsun sevgili gibi istekli oluşu makul isteklere hiç hayır demeyişi fazlasıyla cezbedici Sokakta görseler herkesin şöyle bir alımına cazibesine fiziğine dönüp tekrar bakacagı bir hanımefendi Boylu poslu hafif balıketli olması beyaz ten mavi gözler ile birleşince Çanakkale den hem onun için hem de 2-3 ayda bir İstanbul gezmesi iyi geldiği için onca yolu gittiğime fazlasıyla değdi Tekrar çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim güzel sohbetiniz nezaketiniz için. Memnun kalmanıza kendinizi rahat hissetmenize sevindim güzel keyifli bir 3 saatti kendinize çok iyi bakın en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 😘

Savaşeri

Normal Üye
29 Mar 2023
2
9
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben teşekkür ederim aldığın para sonuna kadar helal olsun Kalbi gönlü güzel bir insansın Zaten Çanakkale küçük bir il ve Arz talep olarak şipşakçı sosyal medya da fake resim kullanan yazan hizmetler olmayan oldu bitti vasat evi ve kendi elit partner tanımına uymayan bayan dolu ayda bir İstanbul a geliyoruz onun için mecburi

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar