Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nil çok çoook harika

cobalt

Normal Üye
11 Mar 2011
41
74
Cinsiyetiniz nedir?
Buraya taşıyayım ki uçmasın
Nil Hanım ile Aralık ayı sonunda görüştük. Zamanım çok kısıtlı olduğu için biraz fazlaca baskı yapsam da referansımın onaylanması gecikse de beni kibarca kabul etti. Öncelikle bu zerafetinden dolayı çok teşekkürler. Görüşmeye gelirsek kendisi gerçekten oldukça uzun (öpüşürken boynum tutuluyordu:)) son derece güzel fizik ve çok hoş bir yüze sahip bir melez. Aileden gelen entellektüel kişiliği ile şiir gibi bir sohbeti var. Kendisi “Seni mutlu edeyim mi?” demese konuşmaya takılıp kalacaktım. Şaka şaka Nil her arkasını döndüğünde başta harika kalçalarını ve endamını takip ettim. -Ve bu bir itiraftır- o salaş eşofman içindeki kalçaların güzelliğini tekrar görmek için ekstra bir çay istedim😜 arkasından yatağa geçtik ve beni gerçekten de çok mutlu etti bir kere ona oral seks yapılırken muazzam zevk alan neredeyse kendini kaybeden bir kadın ve akıllara ziyan derecede kuvvetli bacakları var insanın nefesini kesiyor (mecazi anlamda değil fiziken) maalesef anlaştığımız kadar kalamadım ancak bir sonraki ziyaretimde arayı kapatırız diye umuyorum. Özetle Nil Lini Şok güzel gene gelecek ben!😃 Uzuuuun harika bacaklarından başlayarak güzel dudaklarına kadar heryerinden öpüyor ve herşey için çok teşekkürler ediyorum Nil😍🤩😈

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,926
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buraya taşıyayım ki uçmasın
Nil Hanım ile Aralık ayı sonunda görüştük. Zamanım çok kısıtlı olduğu için biraz fazlaca baskı yapsam da referansımın onaylanması gecikse de beni kibarca kabul etti. Öncelikle bu zerafetinden dolayı çok teşekkürler. Görüşmeye gelirsek kendisi gerçekten oldukça uzun (öpüşürken boynum tutuluyordu:)) son derece güzel fizik ve çok hoş bir yüze sahip bir melez. Aileden gelen entellektüel kişiliği ile şiir gibi bir sohbeti var. Kendisi “Seni mutlu edeyim mi?” demese konuşmaya takılıp kalacaktım. Şaka şaka Nil her arkasını döndüğünde başta harika kalçalarını ve endamını takip ettim. -Ve bu bir itiraftır- o salaş eşofman içindeki kalçaların güzelliğini tekrar görmek için ekstra bir çay istedim😜 arkasından yatağa geçtik ve beni gerçekten de çok mutlu etti bir kere ona oral seks yapılırken muazzam zevk alan neredeyse kendini kaybeden bir kadın ve akıllara ziyan derecede kuvvetli bacakları var insanın nefesini kesiyor (mecazi anlamda değil fiziken) maalesef anlaştığımız kadar kalamadım ancak bir sonraki ziyaretimde arayı kapatırız diye umuyorum. Özetle Nil Lini Şok güzel gene gelecek ben!😃 Uzuuuun harika bacaklarından başlayarak güzel dudaklarına kadar heryerinden öpüyor ve herşey için çok teşekkürler ediyorum Nil😍🤩😈
sevişmenize sağlık

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
407
369
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam kusura bakmayın fakat bir sorum var neden aynı partner için iki ayrı referans açtınız?

13 Ocak 2022
53
104
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Nil hanımı sıkı takipteyiz.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Not: Diğer konu mükerrer olduğu için silinmiştir.

Can_06

Normal Üye
22 Ara 2021
40
37
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nil Hanımı takipteyim. Paylaşım için teşekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..Sevişmenize sağlık!...

gigidoors Çevrimdışı

gigidoors

Normal Üye
5 Ocak 2022
28
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
vucudu harika eminim yüzüde çok güzeldir.paylaşım için tşkler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar