- 3 Mar 2011
- 796
- 595
- Cinsiyetiniz nedir?
Başlıktan da anlaşılacağı gibi; buluşmamız/görüşmemiz birçok aksaklık sonucunda 5 gün rötarlı da olsa gerçekleşti Frida Hanım'la geçen hafta içerisinde.
karşılıklı samimiyet ve elektrikten mi dersiniz (ki whatsapp konuşmasından ne kadar elektrik alınırsa onu 2yle 3le çarpın işte) yoksa inattan mı dersiniz, 2 kere ekilmeme rağmen
en sonunda "kendisini affettireceği" sözüne de güvenerek Frida Hanım'la geçtiğimiz salı buluştuk.
İyi ki de buluştuk,görüştük,konuştuk ve … (bu 3 nokta bizim aramızda)
Valla en öyle allayıp pullayıp yazmayı bu konularda pek beceremiyorum ya da beğendiğim birini paylaşmayı sevmiyorum da diyebiliriz buna
Hakkında bugüne kadar yazılanların hepsine katılıyorum diyerek mektubuma burada son veriyorum.
Huzur, içtenlik ve keyifli 1-2 saat arıyorsanız doğru adres...
karşılıklı samimiyet ve elektrikten mi dersiniz (ki whatsapp konuşmasından ne kadar elektrik alınırsa onu 2yle 3le çarpın işte) yoksa inattan mı dersiniz, 2 kere ekilmeme rağmen
İyi ki de buluştuk,görüştük,konuştuk ve … (bu 3 nokta bizim aramızda)
Valla en öyle allayıp pullayıp yazmayı bu konularda pek beceremiyorum ya da beğendiğim birini paylaşmayı sevmiyorum da diyebiliriz buna
Hakkında bugüne kadar yazılanların hepsine katılıyorum diyerek mektubuma burada son veriyorum.
Huzur, içtenlik ve keyifli 1-2 saat arıyorsanız doğru adres...