Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nihayet Damla...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır takip ettiğim, fakat bir türlü ortak zaman uyduramadığımız @damla egeli ile sonunda, geçen haftadan başlayan bir yazışma ile bu haftaya görüşmek üzere anlaştık (y) Görüşme günü ve saati geldiğinde, whatsapp tan gayet doğru bir yönlendirme ile kısa bir vakitte (metro çıkışından basit bir şekilde ulaşılabilecek konumda evi) elimde carrefour poşetiyle (ara sıra sponsoru değiştirmek gerekiyor da :D) kapısına ulaştım.
Kapıyı açan hanımefendi, topuklu ayakkabıları ile birlikte bildiğimiz Zeyna idi; uzun boylu ve her hattı ile tam bir Amazon kadını yani :eek:(y) O şaşkınlıkla elimde poşet kapıdan bir adım içeride uzun uzun bakıştık; sonunda "istersen bi içeri geç" dedi de benim ebleh bakışlarım son buldu :ROFLMAO: Neyse efendim, ben biramı yudumlarken 5-10 dakika içinde kırk yıllık arkadaş gibi muhabbete dalmıştık bile... Yani "soğuk" bulanlar var ama, bence sadece laubali değil, ki ölçülü muhabbet edenleri de ayrıca takdir ederim kendi adıma. Çeneler bir türlü kapanmayınca en sonunda, "istersen bir duş al artık" diye ufak bir hatırlatmayla, fena halde dolgun göğüslerini cömertçe sergileyen elbiseye kilitlenmiş gözlerime banyoyu gösterdi kendisi :p Kısa bir duşun ardından geçtiğimiz yatak odasında ise, bir anda mod değişip pse ye dönüverdi; özellikle insanın gözlerinin içine bakarak yavaş yavaş yaptığı oral, aynı anda hem dolgun göğüslerini hem de büyük kalçalarını izlemek, kolay kolay havaya girmem diyen beni bile azdırdı :devilish: Cow girl olsun, doggy olsun, üstte altta herhangi bir pozisyon olsun, her pozisyona uyabilen fiziği ile oldukça keyifli dakikalar yaşattı kendisi bana. En sonunda dolgun göğüslerdeki final ise, röveşata golleri gibi defalarca başa sarıp izlenecek cinstendi :giggle:(y)
Kendimize gelmek için salona geçip biraz muhabbet biraz da bira yaptıktan sonra, "biz mi kurtaracağız dünyayı, gel sevişelim" demesiyle tekrardan yatak odasının yolunu tuttuk büyük bir zevkle ;) Vücutların artık birbirini tanımasının da avantajıyla, oldukça yuvarlanmalı pozisyonların sonunda nefes nefese birlikte boşalmayı başardık; ki arkasından o şekilde iç içe bir süre yatmak gerçekten de insana ekstradan mutluluk hormonu salgılatıyor (marjinal kar kavramı :D)
Son bir duş ve veda öpücüğünden sonra yine gecenin karanlığında yola koyulma vakti gelmişti benim için. İşte böylece nihayet @damla egeli ile tanışıp doyasıya sevişebilmiş olduk; umarım önümüzdeki zamanlarda bu güzel anıları çoğaltabiliriz...

rapsodiist

Normal Üye
19 Kas 2015
39
15
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun süredir görüşemedim damlayla bu yazıyla farketrim ki özlemişim :)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Fotograflara bakıyorum ebleh ebleh bakılmayacak gibi değil ki, insan hemen eriyor damla damla :)

Yine müthiş bir anlatımla Sn. @kadikoylu karşımızda :D Damla Hanım ında sizinde sevişen yerleriniz dert görmesin 👏

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel yorumun için tesekur ederim :) Seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana :love: çok keyifli vakit geçirdik insanla her alanda konuşmak tatmin edici herzaman beklerim :*

Rakı sofrası kıvamında bir kadın her dakika bulunmuyor malum ;) Güzel muhabbet üzeri ateşli cinsellik için esas ben teşekkür ederim (y):giggle:

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık güzel bir paylaşım olmuş,
Darısı başımıza

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar