- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,843
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Guzel, sevindimFotoğrafları gördükten sonra neşeli geçmemesi için bir sebep yok![]()
![]()
Tşk lerEğlenceli günler![]()
Bu fotoğraflardan sonra nasıl neşeli bir gün olabilirki.![]()
Tsk lerTünaydin sanada neseli ve ateşli günler cansucum yine alev alev buralar sıcaktan durulmuyor![]()
Tşk ederim. File guzel bir zevkNeşeli günler cansu hanimcim 3. Resim fevkalade nedir bendeki bu file tarzi takintisi çözumleyemedim hala![]()
Estağfurullah, çok tsk ederimForumun divası resmen..![]()
Bunu masaya yatırıp çözümlemek lazim sizinle cansu hanimcimTşk ederim. File guzel bir zevk![]()
Cansucugum inanki o kadar Özledim ki seni anlatamam ters giden bazı şeyler var ondan görüşemiyoruz ama ilk fırsatta ama çok özledim seni
Tabiki seve seveBunu masaya yatırıp çözümlemek lazim sizinle cansu hanimcim![]()
Tsk ederim, bende özledim tabiki. Umarım ciddi birşey yoktur, ve elimden gelen birşey olursada söylemen yeterli lütfenCansucugum inanki o kadar Özledim ki seni anlatamam ters giden bazı şeyler var ondan görüşemiyoruz ama ilk fırsatta ama çok özledim seni❤
Hepsi güzel ama ilk foto
Sanada mutlu günler dilerim güzel hatun
Şimdi siz söyleyince benimde dikkatimi çektiYahu arkadaşlar bu bir ve iki nolu fotolar sadece benim mi aklımı başımdan alıyor ne dersiniz. Bittim ben
Ohhh misss sıcak sıcak çalışmaya devamBu soğukta ateş bastı direkt![]()
Tşk lerHepsi güzel ama ilk foto
görüşme fırsatı yakalarsam sizden canlısınıda talep edebilirim o pozun
Tehlikeleri seversin senBirinci foto cok tehlikeli duygular barindiriyor
Sabırsızlıkla bekliyorumvecihi gelecek birazdan :d
Tşk ederim. Hep birlikde inşallahSanada mutlu günler dilerim güzel hatun
Tsk ederimSen harikasın sana hayranım yakın zamanda görüşmek dilegiyle![]()
Cansucugum çok teşekkür ederim şu yazdıgın bile yüregime su serpti varlığın yeter ayrıca benim için çok degerlisinTsk ederim, bende özledim tabiki. Umarım ciddi birşey yoktur, ve elimden gelen birşey olursada söylemen yeterli lütfen![]()
bu nezaket ve bu incelik beni benden alacak. Allahım sana geliyorumŞimdi siz söyleyince benimde dikkatimi çektiguzel poz vermişim
tsk ederim begenmenize de ayrıca sevindim
![]()
Tşk ederim. Sende değerlisinCansucugum çok teşekkür ederim şu yazdıgın bile yüregime su serpti varlığın yeter ayrıca benim için çok degerlisin❤
Bana da gelebilirsinbu nezaket ve bu incelik beni benden alacak. Allahım sana geliyorum
Tşk ederimCezbedici güzellik cansu hanım cım
Alacaksın bunu karşına, arkasını cevireceksin, oturacaksın karşısınadediğim gibi arkadan manzara efsane![]()
Tsk ederim. Huzurla yatın lütfen@Cansu kaya İlk fotoğraf ile karpuz kabuğunu düşürdünüz aklıma
Orhan Veli nin dizelerinde dediği gibi "Olmaz ki böyle de yatılmazki"
Tsk ederim. Sizde iyiki varsınızSexy ve Güzel fotoğraflarınızla keyfim'de Neşem'de yerine geliyor Cansu hanım iyiki varsınız![]()
Sağlık olsunda, yakında kalkar inşallahOf of afetimi çok özledim çok keske şu hafta sonu yasakları kalksada kavuşsak![]()
Tsk lerYine harikasin![]()
Rüyama girer o toto benim uyuyamamTsk ederim. Huzurla yatın lütfen![]()
Muhtemelen uyumuşsundurRüyama girer o toto benim uyuyamam![]()
Beni zan altında bırakırsanız bir daha paylaşmamUyuyabilirsen uyu simdi![]()
Rica ederim, asıl ben tsk ederimşu 4 karede bütün sinir stres gitti vallahiTeşekkürler @Cansu kaya hanım
Hangisini derseniz1 mi desem, 2 mi desem
En iyisi; 1-2, 1-2, 1-2, 1-2.....![]()
Anlaştık o halde cansum beklemedeyim sabırsızlıklaSağlık olsunda, yakında kalkar inşallahbol bol hasret gideririz
![]()
Bekle canımAnlaştık o halde cansum beklemedeyim sabırsızlıkla![]()
Tsk ler❤❤❤ Cansu hanım bayıldım size harikasınız ❤❤❤
Tşk ederim. Neşemiz daim olsuninsana seyrederken neşeli anlar yaşatan @Cansu kaya![]()
Aslaaaaa keske her saaat basi seni gormek mumkun olsaBeni zan altında bırakırsanız bir daha paylaşmam![]()
Yasaklarda biterYasaklar olmasa haftasonu, soluğu yaninda alacamda![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!