Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Negatif Görüşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrah Mert

Normal Üye
30 Kas 2022
8
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir gün öncesinden randevulaştık. Görüşmeye 2 saat kala mesaj atıp konum istedim. Yarım saat sonra cevap gelmeyince yola çıktığımı konum beklediğimi belirttim. Dönüş olmayınca görüşmeye 1 saat kala telefonla aradım. Meğerse uyuyormuş. Görüşmemiz saat 15:00' te idi. Haliyle hazırlanamadı ve öteledik görüşmeyi biraz. Doğrusu şık bir davranış değildi.

Sabah 5:00' te eve geldiğini, yorgun olduğunu söyledi (Bu tabiki misafir olduğum süredeki motivasyonuna da yansıdı) ama ben şahsen bir görüşmem var ise en az 2 saat öncesinden uyanır ve hazırlanırdım. Misafirin onu uyandırması hiç şık değildi.

Resimlerin güncel olduğunu sanmıyorum.

İlişki esnasında "20 dakikan kaldı. 15 dakikan kaldı" gibi uyarıları da güzel bir yaklaşım değil, konsantrasyon kaybediyorsunuz. Zaten o aşamadan sonra zamanınız olsa da kalmak istemezsiniz.

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
696
468
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir gün öncesinden randevulaştık. Görüşmeye 2 saat kala mesaj atıp konum istedim. Yarım saat sonra cevap gelmeyince yola çıktığımı konum beklediğimi belirttim. Dönüş olmayınca görüşmeye 1 saat kala telefonla aradım. Meğerse uyuyormuş. Görüşmemiz saat 15:00' te idi. Haliyle hazırlanamadı ve öteledik görüşmeyi biraz. Doğrusu şık bir davranış değildi.

Sabah 5:00' te eve geldiğini, yorgun olduğunu söyledi (Bu tabiki misafir olduğum süredeki motivasyonuna da yansıdı) ama ben şahsen bir görüşmem var ise en az 2 saat öncesinden uyanır ve hazırlanırdım. Misafirin onu uyandırması hiç şık değildi.

İlişki esnasında "20 dakikan kaldı. 15 dakikan kaldı" gibi uyarıları da güzel bir yaklaşım değil, konsantrasyon kaybediyorsunuz. Zaten o aşamadan sonra zamanınız olsa da kalmak istemezsiniz.
Maalesef oluyor böyle şeyler geçmiş olsun

Motley Çevrimdışı
7 Ara 2023
40
26
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Bunları diyen biriyle hiç gorusmeyip evden ciksaydiniz keşke.

aquawave12 Çevrimdışı
27 Eyl 2021
65
91
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun tatsız olmuş eğer olay bu şekilde gerçekleştiyse.

Gocaa48 Çevrimdışı
12 Ara 2023
7
5
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kim ben göremiyorum isim ama

Krathos

Normal Üye
4 Eyl 2021
4
1
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Umarım mağduriyet giderilir

mnk_kuntz

Normal Üye
4 Ara 2023
2
0
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun üzücü olmuş yaşadıklarınız.

Django_14 Çevrimdışı
2 Ocak 2020
136
115
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle ekilme durumlarında tekrar program yapılmamalı. Başka pemmpişle program yapmak daha mantıklı.

Khasanova

Normal Üye
16 Ara 2022
12
46
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece şu dk sayma muhabbeti bile olumsuz referans yazmaya yeter. Sanki internet cafedeyiz. Kötü olsa da bi tecrübedir. Geçmiş olsun.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese keyifli, uyumlu deneyimler dilerim. Sağlık olsun😞

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
143
97
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun. Öncelikle randevusu varsa ve uykusuzsa haber verip iptal etmesi ya da ertelemesi gerekir. Doğru olan yakışan budur. İkinci konu ise saat olayı çok iğrenç. Hızlı olduğum dönemde 100 kadınla filan görüştüm ve yarısı da kamikazeydi ama böyle bir durumla karşılaşmadım. Zamanınıza da paranıza yazık olmuş. Çok daha memnun olacağınız pembişler var burada.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kronometreyi açmış demek ki :) Birisi bana dk hesabı yapıp sürekli belirtse kalkar giderim.

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
341
474
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dört duvar arası yaşadığınız durumla alakalı hanımefendinin sınav gözetmeni edası hoş değil eğer durum anlattığınız gibiyse. Hazırlanma durumu için diyebileceğim ben olsam iptal eder başka bir program yapmayı tercih ederdim neticede karşı tarafın akşamdan kalma bir durumu var. Bu durum görüşmenin her iki kişi açısından randımansız geçeceğini aşikar kılıyor. Geçmiş olsun umarım daha keyifli programlar yaparsınız.

Son düzenleme:

AnlıkReaksiyon

Normal Üye
11 Ara 2022
27
47
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Hanimefendinin hakkindaki 2. Olumsuz yorum digerinde çözümlendi yaziyor. Ben bir zampara olarak seni anladim yorumdan almam gereken dersi aldim. Bu degerli yorum için teşekkür ederim.

LÜTFEN herhangi bir tartişmanin içine girme ki hesabin yasaklanmasin.

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
120
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke aynı gün program yapmasaydınız. Süre sayma olayı ise çok büyük ayıp olmuş.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
403
609
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ovvvv gecmis olsun ustat. Bilgilendirme ve paylasim icin tesekkurler. Pembis arkadaslarin ne yapmamasi gerektigini belirten bir yazi olmus.

Kotu deneyim ama emin ol cok bicir bicir tatli pembis arkadaslarimiz var umarim bir sonraki gorusmen olumlu olur.

castlevania

Normal Üye
22 Ara 2022
2
9
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
görüşmeyi düşündüğüm bir bayandı geçmiş olsun.

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
854
1,056
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok kötü olmuş bu arada fotolar güncel değilse kilo bakımdan değişiklik olmuş diye algılıyorum öyleyse sıkıntılı tekrar geçmiş olsun yapılan hareket tüm zevki yok eder

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

1.cisi sizin beni özellikle arayıp konum istemenizi söyledim o şekilde geldiniz 2.sizi yarım sat bekletmeden 15 dakka beklettim haliyle hazırlanmak tenizlenmek değil mi saygı gösterilmesi gerek bayan ya hani 3.cusu her insan yorgun olabilir siz zamanınızı bilmiyorsanız diyecek bişey yok duş yapıp çıkana kadar 2 saatiniz çoktan dolmuştu dikkat ederseniz sevinirim insanların zamanı kıymetli bende ona göre randevu alıyorum kusira bakmayınız beufendicigim vaktiniz doldugu halde kalmak istediğiniz için zaman git demektir tuhhhh ozurdilerim

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

1.cisi sizin beni özellikle arayıp konum istemenizi söyledim o şekilde geldiniz 2.sizi yarım sat bekletmeden 15 dakka beklettim haliyle hazırlanmak tenizlenmek değil mi saygı gösterilmesi gerek bayan ya hani 3.cusu her insan yorgun olabilir siz zamanınızı bilmiyorsanız diyecek bişey yok duş yapıp çıkana kadar 2 saatiniz çoktan dolmuştu dikkat ederseniz sevinirim insanların zamanı kıymetli bende ona göre randevu alıyorum kusira bakmayınız beufendicigim vaktiniz doldugu halde kalmak istediğiniz için zaman git demektir tuhhhh

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
215
368
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim Anlamadığım bir anlatım oldu yaznızda "duş yapıp çıkana kadar 2 saatiniz çoktan dolmuştu" yazmışsınız adam geldiğinde duştan evvel 2 saat ne yaptınız

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Keşke aynı gün program yapmasaydınız. Süre sayma olayı ise çok büyük ayıp olmuş.
İnsanlar vaktini bilemiyorsa söylemek zorunda kaliyorsun malesef
Sadece şu dk sayma muhabbeti bile olumsuz referans yazmaya yeter. Sanki internet cafedeyiz. Kötü ol

Sadece şu dk sayma muhabbeti bile olumsuz referans yazmaya yeter. Sanki internet cafedeyiz. Kötü olsa da bi tecrübedir. Geçmiş olsun.
İnsanlar vaktini bilemeyince söylemek zorunda kaliyorsun buna sorumluluk deniyor

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kronometreyi açmış demek ki :) Birisi bana dk hesabı yapıp sürekli belirtse kalkar giderim.
Tabi siz saatinizi bilmeseniz yaparlar zaman herkes için kıymetli siz eglince zaman oluyorda bize gelince zaman olmuyor mu

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun. Hanimefendinin hakkindaki 2. Olumsuz yorum digerinde çözümlendi yaziyor. Ben bir zampara olarak seni anladim yorumdan almam gereken dersi aldim. Bu degerli yorum için teşekkür ederim.

LÜTFEN herhangi bir tartişmanin içine girme ki hesabin yasaklanmasin.
Cozumlendi dediğiniz sahte hesap üzerinden yapılan gerçek olmayan bişey ilk defa olumsuz aldım4 duvar arasında yaşanılanlar o bilemedigimiz için değil mi

23 Ara 2021
215
368
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben hala geçen o iki saatteyim 2 saatlik program yapılmış 1+1 bunu 35-40 dakkadı duş sohbet sonrası 20-25 dakkası aksiyon sonra yine sohbet muhabbet ve ikinci seans olması gerekirken neden o kadar süre beklenildi

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ben hala geçen o iki saatteyim 2 saatlik program yapılmış 1+1 bunu 35-40 dakkadı duş sohbet sonrası 20-25 dakkası aksiyon sonra yine sohbet muhabbet ve ikinci seans olması gerekirken neden o kadar süre beklenildi
Demekki beyfendi okadar çok konusyor ki anlatamam size kalkamiyorsuniz bı anda malesef kesip insanları kesip kalkalım diyemiyorsunuz saygıdan geçmişini anlattı resmen dinle dinle 2 saat dolacakti ben kaldırma saydım hala oturuyorduk efenim😂😂😂😂

23 Ara 2021
215
368
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yanlış... kişi eğer 2 saatlik program yapmış ise ev sahibi ve ücret alan kişi olarak sizin kişi uyarmanız süreyi sağlıklı kullandırmanız gerekli ben dinleyeyim adam konuşsun 2 saat sonra da şu kadar süren kaldı mantığı son derece yanlış bu arada !!!! hiç bir erkek isterse dünyanın en konuşkan en geveze adamı olsun karşısındaki kadın eğer onu çağırıyorsa ona gitmeyip konuşmaya devam etmez

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yanlış... kişi eğer 2 saatlik program yapmış ise ev sahibi ve ücret alan kişi olarak sizin kişi uyarmanız süreyi sağlıklı kullandırmanız gerekli ben dinleyeyim adam konuşsun 2 saat sonra da şu kadar süren kaldı mantığı son derece yanlış bu arada !!!! hiç bir erkek isterse dünyanın en konuşkan en geveze adamı olsun karşısındaki kadın eğer onu çağırıyorsa ona gitmeyip konuşmaya devam etmezeger

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yanlış... kişi eğer 2 saatlik program yapmış ise ev sahibi ve ücret alan kişi olarak sizin kişi uyarmanız süreyi sağlıklı kullandırmanız gerekli ben dinleyeyim adam konuşsun 2 saat sonra da şu kadar süren kaldı mantığı son derece yanlış bu arada !!!! hiç bir erkek isterse dünyanın en konuşkan en geveze adamı olsun karşısındaki kadın eğer onu çağırıyorsa ona gitmeyip konuşmaya devam etmez
Eğer siz ve ben olgun birer insansanız kalkmaniz gerektigini bilirsiniz ve ona göre davranırsanız çocuk değiliz hiç birimiz alışveriş yapıyoruz sonuçta ama sizin kalkmaya niyetiniz yoksa uyarılır düzgün bı dille misafirliğe gitmiyoruz sonuçta en geveze insan bilene olsa naptigini bilmeli cocujlarla ugrascak vaktimiz yok koskoca insanlarız biz

23 Ara 2021
215
368
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş Olsun her iki taraf içinde dikkatli olmak lazım kısa süreli görüşmelerde diyerek ders çıkarmamız gerek

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabi siz saatinizi bilmeseniz yaparlar zaman herkes için kıymetli siz eglince zaman oluyorda bize gelince zaman olmuyor mu
Ben 4 saat görüşüyorum canım :) 15 dakikada bir şu kadar kaldı diyen olursa toplanır giderim.Bak burada o kadar referansım var hiç zamanımı aşmadım.

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yalnız ben son 15 dakika kala uyardım malesef ki uyarmak zorunda kaldım haklı olarak toparlanması için onun dışında kesinlikle konusu dahi geçmedi misaitim ara beni 🥰😄😄😍😅😅

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ve bana gelenler bilir az çok böyle şeyler yapmayacağım okadar hukukum vardır diye düşünüyorum 3 senedir burada

gmstorm

Normal Üye
13 Şub 2022
1
0
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güncel fotoğraf koyar mısınız rena hanım ?

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güncel fotoğraf koyar mısınız rena hanım ?
Attım bol bol bakarsınız ricanizi kırmak istemedim normalde girmiyorum bu kadar umarım dahada tatsızlık yaşanmaz kapatıyorum artık bu konuları daha on mli işlerim var malesef ki bide insanlarin sorumsuzluğu ile ilgileniyoruz

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
403
609
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazicaktimda vazgectim polimik yaratmayacagim neyse herkes kendine gereken dersleri almistir. Erkek arkadaslara tavsiyem acimayin abi zamani iyi kullanin 😊

12 Şub 2022
131
166
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1.cisi sizin beni özellikle arayıp konum istemenizi söyledim o şekilde geldiniz 2.sizi yarım sat bekletmeden 15 dakka beklettim haliyle hazırlanmak tenizlenmek değil mi saygı gösterilmesi gerek bayan ya hani 3.cusu her insan yorgun olabilir siz zamanınızı bilmiyorsanız diyecek bişey yok duş yapıp çıkana kadar 2 saatiniz çoktan dolmuştu dikkat ederseniz sevinirim insanların zamanı kıymetli bende ona göre randevu alıyorum kusira bakmayınız beufendicigim vaktiniz doldugu halde kalmak istediğiniz için zaman git demektir tuhhhh
Dovseydin.

southpark Çevrimdışı
6 Kas 2023
64
77
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence burada Rena hanım kızımız haklı...
Yani beyefendi gitmiş, sıcak evi sıcak yatağı, sıcak kucağı bulmuş,katarsisin kırmızı koltuğunda ki gibi yayıldıkça yayılmış... Banyo ılık duş da insanı rahatlatıcı etkisi olüncü,beleşte suyu buluncü, şampuanı kopürdütü kopürdütü yıkanmış efenim...
Bir de olay çeneye de vuruncü, hanım kızımız bakmış bu gidişin sonu hayraaaalamet değil uyarivereyim demiş...
Efenim bir hanım kıza gittiğinizde hemencecik rahatlamayin,
Kendinizi katarsis koltuğunda değil de,bir Hintli'nin çivili yatagindaymis gibi rahatsız hissedin ki,vakti geldiğinde kalkıp gitmesini bilin... (Sesli düşünüyorum...)

12 Şub 2022
131
166
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yani beyefendi gitmiş, sıcak evi sıcak yatağı, sıcak kucağı bulmuş,katarsisin kırmızı koltuğunda ki gibi yayıldıkça yayılmış... Banyo ılık duş da insanı rahatlatıcı etkisi olüncü,beleşte suyu buluncü, şampuanı kopürdütü kopürdütü yıkanmış efenim...
Bir de olay çeneye de vuruncü, hanım kızımız bakmış bu gidişin sonu hayraaaalamet değil uyarivereyim demiş...
Kendinizi katarsis koltuğunda değil de,bir Hintli'nin çivili yatagindaymis gibi rahatsız hissedin ki,vakti geldiğinde kalkıp gitmesini bilin... (Sesli düşünüyorum...)
Nasıl da belli oluyor donusun. Seni kilometrelerce öteden tanırım.

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben avukatı degilim ki bu konuda herhangi bir cümlem yok. Sadece tek kelime yazdim o da dovseydin. Ben böyle cevap verme tarzı olan kadınla muhatap olur muyum ASLA. Yanlız bence ilacın dozunu ayarlayın eksik geliyor.
Ben sigara alkol vs şeyler kullanmıyorum gayet saglikliyim siz bu piskolojiye danışın gidin ihtiyacınız var bence iyi gecele size

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
😅😅😅

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Bu tarz referansları gözlemlemek faydalı. Müdahil olmaya gerek yok. Diyalog biçimini ve aksiyon silsilesini gözlemlemek bile doğru seçimler yapabilmek adına yardımcı.
Şimdi hakkını yemeyelim bazı hanım efendiler gayet düzgün bir şekilde durumu izah ediyor, anlaşmazlığı veya kırgınlığı yapıcı bir şekilde çözümlüyor. Diğer taraftan bazı kişilerde haklı bile olsa agresifleşme, küçümseme, görgüsüz tavırları ile konuyu açanı pişman ediyor. Ben olumsuz görüşmelerde genellikle konu açmıyorum. (Olumlu görüşmelerde de amaca yönelik bilgileri içermeyen referansları gereksiz bulmaya başladım, ilk başlarda kibar buluyordum ve hoşuma da gidiyordu)Foruma katkı yapmak istiyorum tabii ki fakat yoruyor, hele zorbalık, kabadayılık, aşağılayıcılık görüyorsam. Foruma girmek bile istemiyorum. Uzun vadede buradaki insan kalitesini üyeler belirleyecektir. Kendi standartlarımızı oluşturmadığımız ve içgüdülerimize yenik düştüğümüz sürece itilip kakılmaya, hor görülmeye, azarlanmaya, kovulmaya layık olacağız 🤷‍♂️ bu arada bir ima veya amaçla yazılmış şeyler değil. Kimseyi eleştirmek bana düşmez. Görüp hissettiklerim bunlar.

herkese keyifli deneyimler.

13 Eki 2023
86
103
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu hakkında yapacağım tek yorum yanlış üslup insanı ipe götürür gördüğüm o ama şunu da duyuyorum bi bazı maviler saati dolduğunda uyarı almadan gitmeyip son 10 dk kala seansımız vardı diyormuş ne olursa olsun kişinin kendini bilip belirli süre için anlaştığını unutmaması gerekiyor keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa bizde okumasak 🤝

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada hanımefendinin avukatı geldi sanki hiç yabancı gelmiyor bana

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Konu hakkında yapacağım tek yorum yanlış üslup insanı ipe götürür gördüğüm o ama şunu da duyuyorum bi bazı maviler saati dolduğunda uyarı almadan gitmeyip son 10 dk kala seansımız vardı diyormuş ne olursa olsun kişinin kendini bilip belirli süre için anlaştığını unutmaması gerekiyor keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa bizde okumasak 🤝
Konuyu dağıtmamak adına özelden yazacaktım. Kronometrelerle olacaksa bu iş, bu durumdan escort hanımlar zararlı çıkar.. nezaketi bir kenara koyacak olursam, gel bi oturalım muhabbet edelim çay kahve içelim için gitmiyoruz hanımefendilere . 5 er dakika duş diyelim… geri kalanı 49 dakika 16 saniyeyi yatakta geçirelim desek bu kez farklı mızmızlanmalar olacaktır. Son 10 dakikaya seans sığdırabilirse sığdırır adam ne diyelim şimdi buna? Patlar kan ter içinde çıkar evden 🤓 özetle dediğiniz gibi makul sınırlar içinde kalmakta, çirkinleşmemekte tüm taraflar için fayda görüyorum 🤗 ben seçilmem seçerim diyen escortlarımız var kendi prensiplerine göre müşteri portföyü oluşturacaklar o şekilde hizmet verecekler çözümü de biz mi önerelim yani.. 🤗

13 Eki 2023
86
103
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu dağıtmamak adına özelden yazacaktım. Kronometrelerle olacaksa bu iş, bu durumdan escort hanımlar zararlı çıkar.. nezaketi bir kenara koyacak olursam, gel bi oturalım muhabbet edelim çay kahve içelim için gitmiyoruz hanımefendilere . 5 er dakika duş diyelim… geri kalanı 49 dakika 16 saniyeyi yatakta geçirelim desek bu kez farklı mızmızlanmalar olacaktır. Son 10 dakikaya seans sığdırabilirse sığdırır adam ne diyelim şimdi buna? Patlar kan ter içinde çıkar evden 🤓 özetle dediğiniz gibi makul sınırlar içinde kalmakta, çirkinleşmemekte tüm taraflar için fayda görüyorum 🤗 ben seçilmem seçerim diyen escortlarımız var kendi prensiplerine göre müşteri portföyü oluşturacaklar o şekilde hizmet verecekler çözümü de biz mi önerelim yani.. 🤗
Üstadım demek istediğim bazıları 1 saat 1 seans mı diye soruyorlarmış son 10 dk kala görüşmeye başlasa 30 dk sürerse duş alsa gitse oldu sana 2 saat görüşme ekstra istese olmuyor nerden tutarsan tut olmaz

Peder10

Normal Üye
16 Nis 2021
24
72
123
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam, otokontrol bazı kelimeleri daha doğru seçip anlatmaya her daim yardımcı olur. Bazen insanlar sizleri yanlış anlayıp kırılabilir. İyi forumlar

southpark Çevrimdışı
6 Kas 2023
64
77
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam, otokontrol bazı kelimeleri daha doğru seçip anlatmaya her daim yardımcı olur. Bazen insanlar sizleri yanlış anlayıp kırılabilir. İyi forumlar
Yazdığı referansla karşısında ki kadının kirilacagini düşünmeyen bir insanın, benim yazdıklarimla kirilabileceğini hiç sanmıyorum...
Otokontrol yola çıkmadan önce yapılmalı,yola çıktıktan sonra her türlü kazayı göze almışsın demektir...
Size de iyi forumlar beyefendi...

SERBLOOD Çevrimdışı
11 Nis 2007
208
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forum üyemizin olumsuz referansına karsılık rena hanımda açıklamasını yaptığına göre arada gereksiz yazışmalar olmasın diye kitliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar