Emrah Mert
Normal Üye
- 30 Kas 2022
- 8
- 70
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir gün öncesinden randevulaştık. Görüşmeye 2 saat kala mesaj atıp konum istedim. Yarım saat sonra cevap gelmeyince yola çıktığımı konum beklediğimi belirttim. Dönüş olmayınca görüşmeye 1 saat kala telefonla aradım. Meğerse uyuyormuş. Görüşmemiz saat 15:00' te idi. Haliyle hazırlanamadı ve öteledik görüşmeyi biraz. Doğrusu şık bir davranış değildi.
Sabah 5:00' te eve geldiğini, yorgun olduğunu söyledi (Bu tabiki misafir olduğum süredeki motivasyonuna da yansıdı) ama ben şahsen bir görüşmem var ise en az 2 saat öncesinden uyanır ve hazırlanırdım. Misafirin onu uyandırması hiç şık değildi.
Resimlerin güncel olduğunu sanmıyorum.
İlişki esnasında "20 dakikan kaldı. 15 dakikan kaldı" gibi uyarıları da güzel bir yaklaşım değil, konsantrasyon kaybediyorsunuz. Zaten o aşamadan sonra zamanınız olsa da kalmak istemezsiniz.
Sabah 5:00' te eve geldiğini, yorgun olduğunu söyledi (Bu tabiki misafir olduğum süredeki motivasyonuna da yansıdı) ama ben şahsen bir görüşmem var ise en az 2 saat öncesinden uyanır ve hazırlanırdım. Misafirin onu uyandırması hiç şık değildi.
Resimlerin güncel olduğunu sanmıyorum.
İlişki esnasında "20 dakikan kaldı. 15 dakikan kaldı" gibi uyarıları da güzel bir yaklaşım değil, konsantrasyon kaybediyorsunuz. Zaten o aşamadan sonra zamanınız olsa da kalmak istemezsiniz.