Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nefesler Kesildi

gencSportif

Normal Üye
27 May 2023
1
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Profilini görür görmez etkilendiğim, görüşmeyi sabırsızlıkla beklediğim nadir kişilerden. Öncelikle iletişimi çok iyi. Gayet net, kibar ve heyecanlı bir şekilde plan, program yaptık. Kendisini görür görmez de heyecanım zirve yaptı. Yüzü, fiziği her şeyiyle gerçekte de en az profili kadar güzel ve çekici.

Çok güzel ikramlar ve sıcak bir karşılama oldu. Tabii ben onun güzelliğinden dolayı atıştırmalıkları hiç tatmadım bile :) sadece çıkarken 1-2 tatlının tadına baktım. Sohbet ve enerjimizin çok uyduğunu düşünüyorum. Bu uyum zaten özel anlara da yansıdı, özel anlar beklentimin de üzerindeydi. Anlatılmaz yaşanır diyebilirim, karşılıklı olarak çok keyif aldık bence 🔥

Her şey için teşekkürler @Minilissa seninle tanışmak ve bu harika zamanı beraber geçirmek çok güzeldi. Bir sonraki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum 💗

234234324ewsd

Çok çok güzel bir tanışmaydı benim için de😍 İyi ki geldin,her şey için çoook teşekkürler ederim. Çok tatlı birisin,umarım yeni yıl güzel şeyler getirir sana💌 çok öpüyorum,tekrar görüşmek üzere. Sevgiler♥️

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Profilini görür görmez etkilendiğim, görüşmeyi sabırsızlıkla beklediğim nadir kişilerden. Öncelikle iletişimi çok iyi. Gayet net, kibar ve heyecanlı bir şekilde plan, program yaptık. Kendisini görür görmez de heyecanım zirve yaptı. Yüzü, fiziği her şeyiyle gerçekte de en az profili kadar güzel ve çekici.

Çok güzel ikramlar ve sıcak bir karşılama oldu. Tabii ben onun güzelliğinden dolayı atıştırmalıkları hiç tatmadım bile :) sadece çıkarken 1-2 tatlının tadına baktım. Sohbet ve enerjimizin çok uyduğunu düşünüyorum. Bu uyum zaten özel anlara da yansıdı, özel anlar beklentimin de üzerindeydi. Anlatılmaz yaşanır diyebilirim, karşılıklı olarak çok keyif aldık bence 🔥

Her şey için teşekkürler @Minilissa seninle tanışmak ve bu harika zamanı beraber geçirmek çok güzeldi. Bir sonraki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum 💗
Ne çok özlediğimi fark ettim şimdi🥺

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,358
1,542
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar