gencSportif
Normal Üye
- 27 May 2023
- 1
- 6
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Profilini görür görmez etkilendiğim, görüşmeyi sabırsızlıkla beklediğim nadir kişilerden. Öncelikle iletişimi çok iyi. Gayet net, kibar ve heyecanlı bir şekilde plan, program yaptık. Kendisini görür görmez de heyecanım zirve yaptı. Yüzü, fiziği her şeyiyle gerçekte de en az profili kadar güzel ve çekici.
Çok güzel ikramlar ve sıcak bir karşılama oldu. Tabii ben onun güzelliğinden dolayı atıştırmalıkları hiç tatmadım bile
sadece çıkarken 1-2 tatlının tadına baktım. Sohbet ve enerjimizin çok uyduğunu düşünüyorum. Bu uyum zaten özel anlara da yansıdı, özel anlar beklentimin de üzerindeydi. Anlatılmaz yaşanır diyebilirim, karşılıklı olarak çok keyif aldık bence 
Her şey için teşekkürler @Minilissa seninle tanışmak ve bu harika zamanı beraber geçirmek çok güzeldi. Bir sonraki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum
Çok güzel ikramlar ve sıcak bir karşılama oldu. Tabii ben onun güzelliğinden dolayı atıştırmalıkları hiç tatmadım bile

Her şey için teşekkürler @Minilissa seninle tanışmak ve bu harika zamanı beraber geçirmek çok güzeldi. Bir sonraki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum