Billiejean
Normal Üye
- 13 Şub 2023
- 6
- 29
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar herkese
Bir görüşmeden ne bekliyorsanız Fulya Hanımla x2 yaşayacağınıza eminim
Bugün kendisiyle iki saatlik bir görüşmem oldu
Görüşme öncesi iletişim x2. Çok kibar anlayışlı sabırlı ve açıklayıcı
Görüşme yeri lokasyon gayet merkezi. Park yeri sorunu yaşamıyorsunuz
Kapıyı açtığı andan itibaren güzel yüzü ve güler yüzü x2
İletişimş sohbeti iyi niyeti x2
Açıkcası kendisine neyin yakıştığının farkında ve ona göre giyiniyor ve karşısındakini nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyor. İnsan karşılıklı otururken ne yapacağını şaşırıyor. Çünkü karşınızda bütün güzelliği ve sexy liğiyle oturan bir afet var bir an önce yakınlaşmak istiyorsunuz ama sohbeti de o kadar güzel ki bırakmak istemiyorsunuz.
İş artık yatağa geçtikten sonra da kesinlikle naz yapmayan her isteğinize cevap veren ve kendisi de zevk almaya çalışan bir hali var. Zaten yatağa yatıp yakınlaştıktan sonra kendi kız arkadaşınızdan hiçbir farkı yok. Zaman akıp gidiyor kendisiyle
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum ve memnun kalacaklarının garantisini veriyorum
Herşey için teşekkürler güzeller güzeli @Fulya Ekici
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Bir görüşmeden ne bekliyorsanız Fulya Hanımla x2 yaşayacağınıza eminim
Bugün kendisiyle iki saatlik bir görüşmem oldu
Görüşme öncesi iletişim x2. Çok kibar anlayışlı sabırlı ve açıklayıcı
Görüşme yeri lokasyon gayet merkezi. Park yeri sorunu yaşamıyorsunuz
Kapıyı açtığı andan itibaren güzel yüzü ve güler yüzü x2
İletişimş sohbeti iyi niyeti x2
Açıkcası kendisine neyin yakıştığının farkında ve ona göre giyiniyor ve karşısındakini nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyor. İnsan karşılıklı otururken ne yapacağını şaşırıyor. Çünkü karşınızda bütün güzelliği ve sexy liğiyle oturan bir afet var bir an önce yakınlaşmak istiyorsunuz ama sohbeti de o kadar güzel ki bırakmak istemiyorsunuz.
İş artık yatağa geçtikten sonra da kesinlikle naz yapmayan her isteğinize cevap veren ve kendisi de zevk almaya çalışan bir hali var. Zaten yatağa yatıp yakınlaştıktan sonra kendi kız arkadaşınızdan hiçbir farkı yok. Zaman akıp gidiyor kendisiyle
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum ve memnun kalacaklarının garantisini veriyorum
Herşey için teşekkürler güzeller güzeli @Fulya Ekici
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle