Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nazlısu ve Burçak ile efsane 14 şubat

drplcdr

Normal Üye
24 Ocak 2020
14
38
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba forum ailesi 14 şubatta ilerleyen saatlerde spontane bir plan ile Nazlısu ve Burçak hanımlar tarafından misafir edildim gördüğüm en misafirperver hanımlar güzel bir sofra ve içecekler en önemlisi saatler süren o hoş sohbet ve muhabbet için teşekkür ediyorum yatak odasında da bu iki hanımefendi tarafından hiç yaşamadığım dakikaları yaşadığımı ifade etmeden geçemeyeceğim ama özellikle gözü saatte takılı hadi saatin doldu modunda olmayan muhabbetleri sebebiyle tekrar görüşmek umuduyla :)

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
600
846
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merhaba forum ailesi 14 şubatta ilerleyen saatlerde spontane bir plan ile Nazlısu ve Burçak hanımlar tarafından misafir edildim gördüğüm en misafirperver hanımlar güzel bir sofra ve içecekler en önemlisi saatler süren o hoş sohbet ve muhabbet için teşekkür ediyorum yatak odasında da bu iki hanımefendi tarafından hiç yaşamadığım dakikaları yaşadığımı ifade etmeden geçemeyeceğim ama özellikle gözü saatte takılı hadi saatin doldu modunda olmayan muhabbetleri sebebiyle tekrar görüşmek umuduyla :)
Vay dostum bir gecelik de olsa cennete gitmişsin 👍

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902

Gerçekten bizde sizi tanıdığımıza çok memnun olduk elit ve kibar beyefendilere her zaman vaktimiz çoktur tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler... ❤

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
490
543
Şanslı insanlarda var bu alemde,sevişmenize sağlık,Burçak tam bir afet,Nazlısu henüz tanışmak kısmet olmadı,

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar