Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nazlisu ile ilk tanisma

5 Ağu 2019
69
140
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumun yeni ve taze bir üyesi olarak ilk görüşmemi mi dün Nazlısu hanımla gerçekleştirdim ve sezona muthis bir baslangic yaptim😊 Evi çok guzel ve kolay bulunan bir yerde. Kendisi cana yakin, misafirperver ve ayrica cok seksi bir bayan. Ozellikle bacaklari cok guzel, sütun gibi. Uzerindeki kisa gecelikle ve yuksek topuklularla muthis gorunuyordu.
Kisa bir tanisma faslindan sonra ozenle hazirlanmis odasina gectik ve sonrasi artik nasil hayal ederseniz💓💣💥Sevismesi cok cezcedici, orali super.

Gerçekten müthiş bir deneyimdi. Sonrasinda tekrar salona gectik ve guzel bir kahve esliginde keyifli bir muhabbet ettik. Hele bir kopegi var bembeyaz pamuk gibi o kadar tatli birsey ki biraz ilgi gosterin nasil sirnasiyor sevdiriyor kendini.
Sunu da belirtmek istiyorum. Karsinizdaki bayana karsi kaba olmayip saygi gosterirseniz karsiligini daha iyi bir sekilde aliyorsunuz.

Guzel bir aksamdi. Hersey icin cok tesekkur ederim.😘

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Forumun yeni ve taze bir üyesi olarak ilk görüşmemi mi dün Nazlısu hanımla gerçekleştirdim ve sezona muthis bir baslangic yaptim😊 Evi çok guzel ve kolay bulunan bir yerde. Kendisi cana yakin, misafirperver ve ayrica cok seksi bir bayan. Ozellikle bacaklari cok guzel, sütun gibi. Uzerindeki kisa gecelikle ve yuksek topuklularla muthis gorunuyordu.
Kisa bir tanisma faslindan sonra ozenle hazirlanmis odasina gectik ve sonrasi artik nasil hayal ederseniz💓💣💥Sevismesi cok cezcedici, orali super.

Gerçekten müthiş bir deneyimdi. Sonrasinda tekrar salona gectik ve guzel bir kahve esliginde keyifli bir muhabbet ettik. Hele bir kopegi var bembeyaz pamuk gibi o kadar tatli birsey ki biraz ilgi gosterin nasil sirnasiyor sevdiriyor kendini.
Sunu da belirtmek istiyorum. Karsinizdaki bayana karsi kaba olmayip saygi gosterirseniz karsiligini daha iyi bir sekilde aliyorsunuz.

Tatlım! bende çok memnun oldum, çok zarifsin tekrar görüşmeyi ümit ediyorum sevgiler...

Nikom

Normal Üye
20 Haz 2019
26
38
Cinsiyetiniz nedir?

Bir tanedir Nazlısu hanım güzel karar vermişsin arkadaş

Viktorus

Normal Üye
18 Haz 2019
41
46
Cinsiyetiniz nedir?
Kırmızı bir şarap bu yağmurlu havada ve yanında sıcacık bir hatun (nazlısu) hafta sonunu beklemek Bi o kadar zor

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar