- 5 Ağu 2019
- 69
- 140
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumun yeni ve taze bir üyesi olarak ilk görüşmemi mi dün Nazlısu hanımla gerçekleştirdim ve sezona muthis bir baslangic yaptim
Evi çok guzel ve kolay bulunan bir yerde. Kendisi cana yakin, misafirperver ve ayrica cok seksi bir bayan. Ozellikle bacaklari cok guzel, sütun gibi. Uzerindeki kisa gecelikle ve yuksek topuklularla muthis gorunuyordu.
Kisa bir tanisma faslindan sonra ozenle hazirlanmis odasina gectik ve sonrasi artik nasil hayal ederseniz

Sevismesi cok cezcedici, orali super.
Gerçekten müthiş bir deneyimdi. Sonrasinda tekrar salona gectik ve guzel bir kahve esliginde keyifli bir muhabbet ettik. Hele bir kopegi var bembeyaz pamuk gibi o kadar tatli birsey ki biraz ilgi gosterin nasil sirnasiyor sevdiriyor kendini.
Sunu da belirtmek istiyorum. Karsinizdaki bayana karsi kaba olmayip saygi gosterirseniz karsiligini daha iyi bir sekilde aliyorsunuz.
Guzel bir aksamdi. Hersey icin cok tesekkur ederim.

Kisa bir tanisma faslindan sonra ozenle hazirlanmis odasina gectik ve sonrasi artik nasil hayal ederseniz

Gerçekten müthiş bir deneyimdi. Sonrasinda tekrar salona gectik ve guzel bir kahve esliginde keyifli bir muhabbet ettik. Hele bir kopegi var bembeyaz pamuk gibi o kadar tatli birsey ki biraz ilgi gosterin nasil sirnasiyor sevdiriyor kendini.
Sunu da belirtmek istiyorum. Karsinizdaki bayana karsi kaba olmayip saygi gosterirseniz karsiligini daha iyi bir sekilde aliyorsunuz.
Guzel bir aksamdi. Hersey icin cok tesekkur ederim.