Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nazlısu ile harika saatler

emregezer899 Çevrimdışı

emregezer899

Normal Üye
30 Eki 2016
19
33
Cinsiyetiniz nedir?
Nazlısu hanım ile geçtiğimiz hafta görüştüm ve açık konuşmak gerekirse hala görüşmenin etkisindeyim. Bu zamana kadar kimse için yorum yapmadım hayatımda, tarzımda değil fakat Nazlısu hanımın inanılmaz eğlenceli sohbetine ve yaşadığımız özel dakikalar sonrasında ona tekrardan burdan da teşekkur etmek istedim.

Kısaca şu şekilde kendimi ifade edebilirim sanırım; Oturmayı kalkmayı biliyorsanız, gerçek bir "KADIN" ile nasıl konuşulması gerektiğini biliyor iseniz bilin ki yaşayacağınız güzel vakte doyamıcaksınız demektir...

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler, forumda bir yerlerde bir konu vardı, en çok merak ettiğiniz üye diye sanırım, Nazlı su en çok değil ama merak ettiğim bir üye, bir gün bir iki kadeh viski içip sohbet ederiz inşallah:)

cmrb Çevrimdışı
1 Nis 2018
30
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Nazlısu hanım ile geçtiğimiz hafta görüştüm ve açık konuşmak gerekirse hala görüşmenin etkisindeyim. Bu zamana kadar kimse için yorum yapmadım hayatımda, tarzımda değil fakat Nazlısu hanımın inanılmaz eğlenceli sohbetine ve yaşadığımız özel dakikalar sonrasında ona tekrardan burdan da teşekkur etmek istedim.

Kısaca şu şekilde kendimi ifade edebilirim sanırım; Oturmayı kalkmayı biliyorsanız, gerçek bir "KADIN" ile nasıl konuşulması gerektiğini biliyor iseniz bilin ki yaşayacağınız güzel vakte doyamıcaksınız demektir...
Cnm benim bitanem yakışıklım bende çok memnun oldum görüşmek dileğiyle sevgiler... ❤️

Busy

Normal Üye
12 Haz 2019
33
43
Cinsiyetiniz nedir?

NAZLISU hanım gerçekten de elit kesime hizmet veriyor bu konuda çok prensip sahibi bende hayranı olarak kendisiyle geçirdiğim saatler çok özel ve sevgi dolu

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
744
534
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne şansı insanlar var nazlı ile tanışan ve mutlu olduklarını görmek ayrıca keyifli

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
744
534
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
744
534
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar