- 10 Ocak 2025
- 316
- 283
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Günaydın arkadaşlar yağmurlu bir İstanbul sabahından kokusu hala üzerindeyken yazmak istedim @ Nazlı Su "hanım,la olan görüşmemizi,Bir mavişin açtığı konu üzerine keşfettim kendisini yeniden katılmış aramıza tekrardan hoşgeldin diyorum,daha önce görüşmemekte benim ayıbım olsun.iletişim harika 3 dk program oluşturduk,tekrar anadolu yakası yolculuğum başladı,ilk defa gideceğim için hafif bi tedirginlik oluyor taki kapıdaki harika karşılama ve öpüsmeyle dedim harika bir gece seni bekliyor "güneş"evi çok temiz ikramlar güzel kendisi olgunluk çağında bir "çıtır" desem az kalır benim gibi kilo takıntısı olan biri için harika bir fiziği var sohpet harika birbirimizi tanıdıkça muhabbet uzadı,ve sonunda güzel dizayn edilmiş odaya geçtik nefis bir oralla başlayan sevişmemiz denemediğimiz pozisyon kalmadı sanırım kendisi benden önce Nirvanaya ulaşınca onu biraz yormuş olabilirim
tekrar sohpet ,tekrar alkol siparişler vs benim 3 saatlik program bayağı uzadı tekrar yatak ,ama harika bir performansı var hele neni pürüzsüz, yumuşak ne diyeyim mutlaka bu deneyimi yaşamanız lazım tekrar"rakı"için sözleştik ,bana yaşattığı bu uzun gece için kendisine çok teşekkür ediyorum, tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle çok öpüyorum @nazlı Su hnm