Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nazlı ile su gibi geçen zaman..

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
316
283
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydın arkadaşlar yağmurlu bir İstanbul sabahından kokusu hala üzerindeyken yazmak istedim @ Nazlı Su "hanım,la olan görüşmemizi,Bir mavişin açtığı konu üzerine keşfettim kendisini yeniden katılmış aramıza tekrardan hoşgeldin diyorum,daha önce görüşmemekte benim ayıbım olsun.iletişim harika 3 dk program oluşturduk,tekrar anadolu yakası yolculuğum başladı,ilk defa gideceğim için hafif bi tedirginlik oluyor taki kapıdaki harika karşılama ve öpüsmeyle dedim harika bir gece seni bekliyor "güneş"evi çok temiz ikramlar güzel kendisi olgunluk çağında bir "çıtır" desem az kalır benim gibi kilo takıntısı olan biri için harika bir fiziği var sohpet harika birbirimizi tanıdıkça muhabbet uzadı,ve sonunda güzel dizayn edilmiş odaya geçtik nefis bir oralla başlayan sevişmemiz denemediğimiz pozisyon kalmadı sanırım kendisi benden önce Nirvanaya ulaşınca onu biraz yormuş olabilirim🙏tekrar sohpet ,tekrar alkol siparişler vs benim 3 saatlik program bayağı uzadı tekrar yatak ,ama harika bir performansı var hele neni pürüzsüz, yumuşak ne diyeyim mutlaka bu deneyimi yaşamanız lazım tekrar"rakı"için sözleştik ,bana yaşattığı bu uzun gece için kendisine çok teşekkür ediyorum, tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle çok öpüyorum @nazlı Su hnm🥰🥰🥰🙏🙏

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
330
902
Günaydın arkadaşlar yağmurlu bir İstanbul sabahından kokusu hala üzerindeyken yazmak istedim @ Nazlı Su "hanım,la olan görüşmemizi,Bir mavişin açtığı konu üzerine keşfettim kendisini yeniden katılmış aramıza tekrardan hoşgeldin diyorum,daha önce görüşmemekte benim ayıbım olsun.iletişim harika 3 dk program oluşturduk,tekrar anadolu yakası yolculuğum başladı,ilk defa gideceğim için hafif bi tedirginlik oluyor taki kapıdaki harika karşılama ve öpüsmeyle dedim harika bir gece seni bekliyor "güneş"evi çok temiz ikramlar güzel kendisi olgunluk çağında bir "çıtır" desem az kalır benim gibi kilo takıntısı olan biri için harika bir fiziği var sohpet harika birbirimizi tanıdıkça muhabbet uzadı,ve sonunda güzel dizayn edilmiş odaya geçtik nefis bir oralla başlayan sevişmemiz denemediğimiz pozisyon kalmadı sanırım kendisi benden önce Nirvanaya ulaşınca onu biraz yormuş olabilirim🙏tekrar sohpet ,tekrar alkol siparişler vs benim 3 saatlik program bayağı uzadı tekrar yatak ,ama harika bir performansı var hele neni pürüzsüz, yumuşak ne diyeyim mutlaka bu deneyimi yaşamanız lazım tekrar"rakı"için sözleştik ,bana yaşattığı bu uzun gece için kendisine çok teşekkür ediyorum, tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle çok öpüyorum @nazlı Su hnm🥰

Günaydın arkadaşlar yağmurlu bir İstanbul sabahından kokusu hala üzerindeyken yazmak istedim @ Nazlı Su "hanım,la olan görüşmemizi,Bir mavişin açtığı konu üzerine keşfettim kendisini yeniden katılmış aramıza tekrardan hoşgeldin diyorum,daha önce görüşmemekte benim ayıbım olsun.iletişim harika 3 dk program oluşturduk,tekrar anadolu yakası yolculuğum başladı,ilk defa gideceğim için hafif bi tedirginlik oluyor taki kapıdaki harika karşılama ve öpüsmeyle dedim harika bir gece seni bekliyor "güneş"evi çok temiz ikramlar güzel kendisi olgunluk çağında bir "çıtır" desem az kalır benim gibi kilo takıntısı olan biri için harika bir fiziği var sohpet harika birbirimizi tanıdıkça muhabbet uzadı,ve sonunda güzel dizayn edilmiş odaya geçtik nefis bir oralla başlayan sevişmemiz denemediğimiz pozisyon kalmadı sanırım kendisi benden önce Nirvanaya ulaşınca onu biraz yormuş olabilirim🙏tekrar sohpet ,tekrar alkol siparişler vs benim 3 saatlik program bayağı uzadı tekrar yatak ,ama harika bir performansı var hele neni pürüzsüz, yumuşak ne diyeyim mutlaka bu deneyimi yaşamanız lazım tekrar"rakı"için sözleştik ,bana yaşattığı bu uzun gece için kendisine çok teşekkür ediyorum, tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle çok öpüyorum @nazlı Su hnm🥰🥰🥰🙏🙏
Çok teşekkür ederim🙏 güzel düşünceleriniz için güneş bey dün gece harika saatler geçirdik sıcak samimi bol kahkahalı uzun zamandır özlediğim bir ortamdı bu nasıl bir karizmadır boy pos yakışıklılık kibarlık ne ararsan var tam bir İstanbul beyefendisi sizi tanımak çok güzeldi en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler....💋

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
316
283
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim🙏 güzel düşünceleriniz için güneş bey dün gece harika saatler geçirdik sıcak samimi bol kahkahalı uzun zamandır özlediğim bir ortamdı bu nasıl bir karizmadır boy pos yakışıklılık kibarlık ne ararsan var tam bir İstanbul beyefendisi sizi tanımak çok güzeldi en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler....💋
Bende herşey için çok teşekkür ediyorum sizinle tekrar görüşmek üzere hoşçakalın sevgiler @NAZLI SU hnm🙏🙏🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar