Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nazik bir hanfendi ile izmirde gün batımı

ratatouille873

Normal Üye
2 Nis 2024
2
11
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar sayın forum üyeleri.
Aylin Hanım ile güzel geçirdiğim 3 saat ile ilgili yazmak istiyorum. Öncelikle kendileri hayata bakış açısı ile sohbeti ile yaklaşımı ile oldukça nazik, genel kültürlü ve hoş bir hanfendi. Benim için önemli olan kendisi ile yaptığımız sohbetlerdi. Sizin merak ettiğiniz konuyla alakalı diyeceğim tek kelime "muhteşemdi" olabilir. Hanfendi ile geçen her dakika benim için büyük zevkti ve kendileri ile tekrardan buluşmak için sabırsızlanıyorum.

ratatouille873

Normal Üye
2 Nis 2024
2
11
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin Hanım ile güzel geçirdiğim 3 saat ile ilgili yazmak istiyorum. Öncelikle kendileri hayata bakış açısı ile sohbeti ile yaklaşımı ile oldukça nazik, genel kültürlü ve hoş bir hanfendi. Benim için önemli olan kendisi ile yaptığımız sohbetlerdi. Sizin merak ettiğiniz konuyla alakalı diyeceğim tek kelime "muhteşemdi" olabilir. Hanfendi ile geçen her dakika benim için büyük zevkti ve kendileri ile tekrardan buluşmak için sabırsızlanıyorum.
@Vip Aylin35 etiketlemeyi unutmuşum.:)))

Vip Aylin35 Çevrimdışı
5 Şub 2024
145
819
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben çok teşekkür ederim bebeğim güzel ve özel anları yaşattığın için 😍 tekrar görüşmek dileğiyle 💋🥰

Tobehappy

Normal Üye
8 Kas 2022
1
0
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar