Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Myself & Ceren Başak (Miss Smile... )

Myself Çevrimdışı

Myself

Be Careful What You Wish For...
24 Ocak 2020
52
71
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar ,
Her ne kadar sürekli layığı ile yazamadığımı düşünsem de , haklı olarak forum mantığı ve yaşananlar yazmayı gerektiriyor kesinlikle. Ceren Hanım'da kesinlikle yazılacak satırları hak eden biri.
Ceren hanım inanılmaz sempatik , konuşkan , samimi ve bir o kadar da cana yakın. Ben ona Miss Smile diyorum. Tanışıp gülüşünü gördükten sonra hele o dil çıkarışı , çok tarifi mümkün değil.
Bir çok kişi zaten yazmış elektrik tuttuktan sonra yaşananlar her zaman daha özel ve güzel oluyor. Miss Smile ile yaşanan da tam olarak bu.
Birlikte harika bir sohbet ve harika bir sohbet sonrası zamanı geçirdik. Ev gayet kolay bir konumda , acayip düzenli ve özenli döşenmiş.
Odanın hatta 2 odanın da sıcaklığı ayrı. Tv'de şömine eşliğinde , iyi içki ve harika bir kadınla geçirilen harika saatler...
Her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Sevgilerle...

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Selam arkadaşlar ,
Her ne kadar sürekli layığı ile yazamadığımı düşünsem de , haklı olarak forum mantığı ve yaşananlar yazmayı gerektiriyor kesinlikle. Ceren Hanım'da kesinlikle yazılacak satırları hak eden biri.
Ceren hanım inanılmaz sempatik , konuşkan , samimi ve bir o kadar da cana yakın. Ben ona Miss Smile diyorum. Tanışıp gülüşünü gördükten sonra hele o dil çıkarışı , çok tarifi mümkün değil.
Bir çok kişi zaten yazmış elektrik tuttuktan sonra yaşananlar her zaman daha özel ve güzel oluyor. Miss Smile ile yaşanan da tam olarak bu.
Birlikte harika bir sohbet ve harika bir sohbet sonrası zamanı geçirdik. Ev gayet kolay bir konumda , acayip düzenli ve özenli döşenmiş.
Odanın hatta 2 odanın da sıcaklığı ayrı. Tv'de şömine eşliğinde , iyi içki ve harika bir kadınla geçirilen harika saatler...
Sevgilerle...
Senin tanımakta bence özel düşüncelerin çok teşekkür hayatım tekrar görüşmek dileğiyle💋🥂❤️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar ,
Sevgilerle...
paylasım icn teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar