Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muz34 deneyimi

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
92
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba dört aylık bekleyişten sonra Aylin hanımdan randevu koparabilmenin ve beklediğime değmenin mutluluğu ile satırlarıma başlamak istiyorum. Evi çok merkezi bir yerde ve ulaşımı çok rahat. Kendisinin beni kapıda gülen gözler ile karşılaması bu zamana kadar forumdan tecrübe ettiğim en mükemmel karşılamaydı çok memnun kaldım. Misafirperverliğini hem yazışmalarımızda hemde güzel döşenmiş sade salonun da beni rahat ettirmek için elinden geleni yaptı.
Bu konuda da tecrübe ettiğim en mükemmel misafirperverlik ti.
Yudumladığımız kırmızı şarap ve üzerinde bulunan kırmızı mini elbisesi eşliğinde inanılmaz keyifli bir sohbete başladık.güzel sohbetin bana yaşattıkların için sonsuz teşekkürlerimi minnetlerimi saygılarımı En derin duygular ile sevgilerimi gönderiyorum.

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Burada muzsal mevzular olmuş, amaninn! 😍😍😍 Neyse, sonra gelip yorumlayacağım ama çok 😍😍😍😍😍😍

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
92
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada muzsal mevzular olmuş, amaninn! 😍😍😍 Neyse, sonra gelip yorumlayacağım ama çok 😍😍😍😍😍😍
Son durum ile ilgili bilgi almak için hem whats up tan hemde forumdan sana mesaj attım. Geri dönüş yaparsan sevinirim merak ettim.

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
92
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @muz34, insanların yorumlarına bile yorum yazarken nezaketin tavanında geziniyorsun ya. Cansın.😘
Sende öyle en kısa zamanda kavuşmak dileği ile biliyorsun yerin ayrı. Herkese yapmadıklarımı senin ile yaptım yalan olmadığını biliyorsundur umarım güzel anılarımız aramızda kalır.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Herkese merhaba dört aylık bekleyişten sonra Aylin hanımdan randevu koparabilmenin ve beklediğime değmenin mutluluğu ile satırlarıma başlamak istiyorum. Evi çok merkezi bir yerde ve ulaşımı çok rahat. Kendisinin beni kapıda gülen gözler ile karşılaması bu zamana kadar forumdan tecrübe ettiğim en mükemmel karşılamaydı çok memnun kaldım. Misafirperverliğini hem yazışmalarımızda hemde güzel döşenmiş sade salonun da beni rahat ettirmek için elinden geleni yaptı.
Bu konuda da tecrübe ettiğim en mükemmel misafirperverlik ti.
Yudumladığımız kırmızı şarap ve üzerinde bulunan kırmızı mini elbisesi eşliğinde inanılmaz keyifli bir sohbete başladık.Beni tanıyanlar referans yazılarımdan az çok beni bilirler bu sefer ne kadar yazmam gerektiğini bilsem de yaşananları kelimelere dökmek benim için oldukça zor oldu. Yaşadıklarımızı anlatmak bu sefer hiç içimden gelmedi hepsi bana kalsın istedim. Aylin hanım muz kabuğumu soyduğum kendimi gösterdiğim forumda görüştüğüm ender bayanlar biri oldu. Seni tanıdığım hayatıma iz bıraktığın güzel sohbetin bana yaşattıkların için sonsuz teşekkürlerimi minnetlerimi saygılarımı En derin duygular ile sevgilerimi gönderiyorum.

Canımcığım, sevgili @muz34 ...

Teşekkür yazımın gecikmesi için kusura bakmayacağını umuyorum, malum bu ara robocop tarzımda takılıyorum.😀 (Sen anladın.)

Son zamanlarda tanıdığım, sohbetin/muhabbetin dibine vurduğum çok hoş bir beyefendi tanıdım ben gecikmeli de olsa... Ne iyi ettin de tanıştık, çok teşekkür ederim.

"
Misafirperverliğini hem yazışmalarımızda hemde güzel döşenmiş sade salonun da beni rahat ettirmek için elinden geleni yaptı.
Bu konuda da tecrübe ettiğim en mükemmel misafirperverlik ti. " demişsin, benim için olay budur diyorum, çok mutlu oldum.

Uzun uzun yazmayacağım tatlı beyrfendiciğim lakin nazik hediyeniz hayatımın bir alanında büyüyor, sizi yad ediyorum ona baktıkça, bilmenizi isterim.

Çok keyifli vakit geçirdim, yaşadıklarımızı zaten bence anlatma. 😍😍 (Hoş bir anı olarak uzayın boşluklarında her zaman bize yansıyacak bir ışıltı onlar.)

Tekrar denk gelebilmek ve yine kaynatıp yine keyifle vakit geçirebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL...

Sevgiler...😘

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
92
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canımcığım, sevgili @muz34 ...

Teşekkür yazımın gecikmesi için kusura bakmayacağını umuyorum, malum bu ara robocop tarzımda takılıyorum.😀 (Sen anladın.)

Son zamanlarda tanıdığım, sohbetin/muhabbetin dibine vurduğum çok hoş bir beyefendi tanıdım ben gecikmeli de olsa... Ne iyi ettin de tanıştık, çok teşekkür ederim.

"
Misafirperverliğini hem yazışmalarımızda hemde güzel döşenmiş sade salonun da beni rahat ettirmek için elinden geleni yaptı.
Bu konuda da tecrübe ettiğim en mükemmel misafirperverlik ti. " demişsin, benim için olay budur diyorum, çok mutlu oldum.

Uzun uzun yazmayacağım tatlı beyrfendiciğim lakin nazik hediyeniz hayatımın bir alanında büyüyor, sizi yad ediyorum ona baktıkça, bilmenizi isterim.

Çok keyifli vakit geçirdim, yaşadıklarımızı zaten bence anlatma. 😍😍 (Hoş bir anı olarak uzayın boşluklarında her zaman bize yansıyacak bir ışıltı onlar.)

Tekrar denk gelebilmek ve yine kaynatıp yine keyifle vakit geçirebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL...

Sevgiler...😘
Kusura baktım canımcım bu yüzden tekrar görüşmemiz gerekecek. Derinlerde sakladığım gizli hikayem sin Onçün kimseye anlatamam. Sonsuz sevgi ve saygılarımla en kısa zamanda kavuşmak dileği ile.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sende öyle en kısa zamanda kavuşmak dileği ile biliyorsun yerin ayrı. Herkese yapmadıklarımı senin ile yaptım yalan olmadığını biliyorsundur umarım güzel anılarımız aramızda kalır.

Senin de yerin ayrı ki.🤗😍 Her zaman...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Kusura baktım canımcım bu yüzden tekrar görüşmemiz gerekecek. Derinlerde sakladığım gizli hikayem sin Onçün kimseye anlatamam. Sonsuz sevgi ve saygılarımla en kısa zamanda kavuşmak dileği ile.

Çok mutlu olurum ki!🙈 Hele bir iyileşeyim, yeni evime taşınayım, red sonja da olayım da test edelim hepsini.🤗🤗 Sevilirsin...😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar