Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba whats up tan iletişime geçtikten sonra kısa sürede randevu gününü ve saatini ayarladım Adresi ulaşımı çok kolay ilgi alakası için teşekkür ederim.
Herkese selam
Bende zeynep hanım ile görüşme şansına erdim kendisi ile keyifli bol sohbetli 2 saat geçirdik
siyaset, kitaplar, anılar, iş dünyası, magazin derken oldukça fazla sohbet konusu bulduk.Keyifli sohbeti ve zevk dolu geçirdiğim dakikalar için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek ümidi ile.
seninle tanıştığıma memnun oldum güzel vakit geçirdik.. epeydir aklımda olan birşeydi eski adım bazı sebeblerden dolayı değişmek durumunda kaldım zeynep ismini daha çok seviyorum.
Damla ya alışamamıştım.Bende Zeynep ismini seviyorum.
Zeynep bu güzellik var mı soyunda
Elvan elvan güller biter bağında
Arife gününde bayram ayında
Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim
Beş köyün içinde şanlı Zeynebim
Herkese selam
Bende zeynep hanım ile görüşme şansına erdim kendisi ile keyifli bol sohbetli 2 saat geçirdik
siyaset, kitaplar, anılar, iş dünyası, magazin derken oldukça fazla sohbet konusu bulduk.Keyifli sohbeti ve zevk dolu geçirdiğim dakikalar için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek ümidi ile.