Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masal Hanım, zayıf noktam enfes siyah iç çamaşırları + harika bir makyaj ile müthiş olmuşsunuz! Söylenecek söz yok! , Bu forumun yenilerinden bir acemi! olarak "acilen ziyaret edilecek güzel insanlar listemde" en üst sıralara doğru hızla ve emin adımlarla ilerliyorsunuz! Daha ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum!
Masal Hanım, zayıf noktam enfes siyah iç çamaşırları + harika bir makyaj ile müthiş olmuşsunuz! Söylenecek söz yok! , Bu forumun yenilerinden bir acemi! olarak "acilen ziyaret edilecek güzel insanlar listemde" en üst sıralara doğru hızla ve emin adımlarla ilerliyorsunuz! Daha ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum!
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bana da gelsem aynı böyle giyinir misin güzelim Kuşlu dan ve buradan takipçinim Yakında İstanbul a gelince kapını çalacağım kabul edersen İstanbul dışı olunca iş güç yol her zaman gelinmiyor maalesef Yoksa çoktan randevu istemiştim Ama yakındır ilki ve umarım sonrakilere güzel bir başlangıç olur Uzun kızıl saç kırmızı ruj siyah parlak topuklu ayakkabılar siyah jartiyer çorap çok yakışıyor Ayrı bir cazibe katıyor sana Zaten yüz ve vücudun çok güzel Bir de P..ti den siyah parlak süper ince ve diz üstü gibi değil de kalçalarını bacaklarını tam kapatanlardan giysen insan okşamaya öpmeye bakmaya doyamaz o dolgun kalçalar ve sütun gibi bacaklarını