Ase1603
Normal Üye
- 27 Ocak 2018
- 2
- 3
- Cinsiyetiniz nedir?
Başlık yanıltmasın
Dün yaşadığımız olumsuzluğu kendisinin olumlu yaklaşımı ve samimiyetinden bugün bertaraf edip herşeyi benim açımdan tatlıya bağladık umarım onun açısındanda öyledir.
Gelelim forumdaşların merak ettiklerine
1. Evi gayet güzel ve hijyenik kendi evinizde gibi hissedebilirsiniz bunu hem NAZLISU hanım hemde ortam zaten size hissettiriyor
2.Fotoğrafların fazlasını bulacağınıza emin olabilirsiniz.
3. Özel anlar ben pek fazla dile getiremediğim için ve adı üzerinde özel olduğu için yazmayacağım.yaşamanız gerekli
şimdide benim düşüncelerim
benim için salt seksten önemli tabiri caizse aynı dili konuşabileceğiniz biri olması önemli olduğu için ve nazlısu hanımla bunu her konuda gerçekleştirebilirsiniz..
Kendisi İle tanıştığım İçin çok mutluğum umarım bu duygularda karşılıklıdır.
Evet kendininde dediği gibi benim hakkımdan geldi?
kıskançlığımdan diğer forumdaşların başına demiyorum?
Dün yaşadığımız olumsuzluğu kendisinin olumlu yaklaşımı ve samimiyetinden bugün bertaraf edip herşeyi benim açımdan tatlıya bağladık umarım onun açısındanda öyledir.
Gelelim forumdaşların merak ettiklerine
1. Evi gayet güzel ve hijyenik kendi evinizde gibi hissedebilirsiniz bunu hem NAZLISU hanım hemde ortam zaten size hissettiriyor
2.Fotoğrafların fazlasını bulacağınıza emin olabilirsiniz.
3. Özel anlar ben pek fazla dile getiremediğim için ve adı üzerinde özel olduğu için yazmayacağım.yaşamanız gerekli
şimdide benim düşüncelerim
benim için salt seksten önemli tabiri caizse aynı dili konuşabileceğiniz biri olması önemli olduğu için ve nazlısu hanımla bunu her konuda gerçekleştirebilirsiniz..
Kendisi İle tanıştığım İçin çok mutluğum umarım bu duygularda karşılıklıdır.
Evet kendininde dediği gibi benim hakkımdan geldi?
kıskançlığımdan diğer forumdaşların başına demiyorum?