Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Müthiş bir deneyim

Marco_ Çevrimdışı
10 Ağu 2021
70
55
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy Hanim ile görüşeli 6-7 ay oluyor fırsat olmadığı için ancak yazabildim, kendisi hatırlar mı bilmem. Sizi sıcacık gülümsemesi ile karşılıyor, müthiş bir misafirperverlikle ağırlıyor. Önce güzelce bir duş sonrasında o güzel minik elleriyle zaman zaman yumuşak zaman zaman sert bir masaj ile devam ediyor. Ben çıkarken ayaklarım havada idi. O kadar ki kendisinin sarı fosforlu çakmağını da ceplemişim affet beni :D Hiç çekinmeden gidin sizin nasıl rahat edeceğinizi anlıyor ve buna göre davranıyor. Bu müthiş tecrübe için çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy Hanim ile görüşeli 6-7 ay oluyor fırsat olmadığı için ancak yazabildim, kendisi hatırlar mı bilmem. Sizi sıcacık gülümsemesi ile karşılıyor, müthiş bir misafirperverlikle ağırlıyor. Önce güzelce bir duş sonrasında o güzel minik elleriyle zaman zaman yumuşak zaman zaman sert bir masaj ile devam ediyor. Ben çıkarken ayaklarım havada idi. O kadar ki kendisinin sarı fosforlu çakmağını da ceplemişim affet beni :D Hiç çekinmeden gidin sizin nasıl rahat edeceğinizi anlıyor ve buna göre davranıyor. Bu müthiş tecrübe için çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Sevgili Marco, Seninle tanıştığıma memnun oldum. Seni Çakmak için affettim 😀 Erotik masajımla ayakların havada çıkmış olmana sevindim. Zaman ayrıp bu güzel paylaşımı yapmışsın, teşekkür ediyorum. Tekrar görüşebilmek dileği ile. Sevgiler ...
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar