Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mussayit olmama sorunu!!

• Konbuyu başlatan ARYA
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar x bir benfendiye cevap vermedi him icin forumda olumsuz yorumlar atacagini soyleyip tehtit ediliyorum bu playformda yorum ve referans tehtit icin yoktur Sadece olan dogru seyleri yansitmak icindir ve bu kisi inanilmaz hakaretler ediyor boyle sacmalik yok bunu kimse hak etmiyor

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,810
1,541
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar x bir benfendiye cevap vermedi him icin forumda olumsuz yorumlar atacagini soyleyip tehtit ediliyorum bu playformda yorum ve referans tehtit icin yoktur Sadece olan dogru seyleri yansitmak icindir ve bu kisi inanilmaz hakaretler ediyor boyle sacmalik yok bunu kimse hak etmiyor
Herkesin ağzına bir parmak bal çalmak zorunda değil kimse. Haddini aşanlara haddini bildirmek gerekli 🥰🥰🤗🤗😍😍

8 Mar 2021
121
177
37
"Mussayit" olmadığınız için şanslısınız. Ya müsait olsaydınız da görüşseydiniz?

Bu arada müsait olmamak bir sorun değil bir durumdur. Bunu sorun yapandan da Allah korumuş.

17 Ağu 2021
87
124
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cevap veremediğiniz iyi olmuş gerçek yüzü ortaya çıkmış cevap verip de görüşeydiniz belki daha büyük sorunla karşılaşacaktınız hayrolmuş

Yarımcalı Çevrimdışı
7 Kas 2017
98
294
Cinsiyetiniz nedir?
Aaaa olurmu öyle şey çok ayıp hemen çooookk önemli yaratığın yanına ışınlanman lazımken cevap bile vermemişsin vah vah.
Bende birçok pempişe muhtelif zamanlarda yazıyorum cevap aldığım veya alamadığı da oluyor. Müsait olanda var olmayanda veya profil fotomu görüp beğenmeyen de olabilir. Yada benim 1 veya 2 saatlik görüşme talebinde karşılık daha uzun kalacak yada daha iyi misafiride olabilir. Gayet olağan durumlar ama o arkadaşın durumu olağan dışı.
Sonuçta kesinleşmiş bir randevu komfirme edilmiş otel vb. durum yok ise afra tafra yapmaya gerek yok
Takma o güzel kafana böyle tipleri bu arada sizede bir türlü fırsat bulamadım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aaaa olurmu öyle şey çok ayıp hemen çooookk önemli yaratığın yanına ışınlanman lazımken cevap bile vermemişsin vah vah.
Bende birçok pempişe muhtelif zamanlarda yazıyorum cevap aldığım veya alamadığı da oluyor. Müsait olanda var olmayanda veya profil fotomu görüp beğenmeyen de olabilir. Yada benim 1 veya 2 saatlik görüşme talebinde karşılık daha uzun kalacak yada daha iyi misafiride olabilir. Gayet olağan durumlar ama o arkadaşın durumu olağan dışı.
Sonuçta kesinleşmiş bir randevu komfirme edilmiş otel vb. durum yok ise afra tafra yapmaya gerek yok
Takma o güzel kafana böyle tipleri bu arada sizede bir türlü fırsat bulamadım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Aynen tamda böyle oldu çok iyi anlıyorsunuz birde ben bu işi yapıyorsam cevap vermek zorundaymişim ama çok kaba bir şekilde bu ithamlar küfür gibi kimse yaşamasın bu durumu ben yük haksızlık ve ardından Tehtit kötü yorum tehtiti 😞

Muhendiss Çevrimdışı
10 Ağu 2022
179
200
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seni tanıyan tanıyor zaten.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar