Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel …

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
muhteşem referans için teşekkürler.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
403
609
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herşey için teşekkürler baby :)
Sadece sohbetin bile yeter. Özel zamanlarımız bize kalsın ;)
Tekrar görüşeceğiz…
👏👏👏👏👏 Gercekten foruma katki super 🤣 Hic mi kompozisyon yazmadiniz anlamiyorum ki 😒

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
403
609
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simdi soyle bir durum olusmus arkadasimiz foruma yeni uye olmus ve tabiki referans yazma konusunda pek bilgisi yokmus. Arkadasimiza oncelikle foruma hos geldin diyoruz. Referans yazarken foruma uye mavislerin ( erkeklerin ) bilgilenecegi sekilde referans yazmaya ozen gosteriyoruz. Yine de referans icin tesekkur edelim arkadasimiza 😊

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
651
863
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simdi soyle bir durum olusmus arkadasimiz foruma yeni uye olmus ve tabiki referans yazma konusunda pek bilgisi yokmus. Arkadasimiza oncelikle foruma hos geldin diyoruz. Referans yazarken foruma uye mavislerin ( erkeklerin ) bilgilenecegi sekilde referans yazmaya ozen gosteriyoruz. Yine de referans icin tesekkur edelim arkadasimiza 😊
Eserimin adı benimsin😁

purof123

Normal Üye
9 Ara 2023
4
8
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıklama yapalım o zaman.
Mükemmel şeklinde konu açmam diğer mavi arkadaşlarda nasıl bir etki yaptı bilemiyorum. Benim ifademe göre daha iyisi olamaz anlamına geliyor.
Tekrar görüşeceğiz ifadesi nasıl anlaşılmış bilemiyorum ama benim anlatmak istediğim bir daha başka bir kişiyle arkadaşlık etmek istemem anlamına geliyor
Güzel zamanlarımız bize kalsın ifadesiyle anlatmak istediğim ise o kadar güzel zaman geçirdik ki kimseler duymasın kimseler bilmesin anlamına geliyor.

Kusuruma bakmayın ama ben şöyle devirdim böyle yaladım yuttum tarzına birisi değilim. Zaten yaren beni tanıdı ben onu tanıdım ve hayatımdaki en güzel zamanlardan bir kesit yaşadım.
Referans diyorsanız sonuna kadar.

Baby benim için efsanesin. Tekrar görüşmek ümidiyle

seneca34 Çevrimdışı
30 Ağu 2023
34
18
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşımınız için teşekkürler.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
Açıklama yapalım o zaman.
Mükemmel şeklinde konu açmam diğer mavi arkadaşlarda nasıl bir etki yaptı bilemiyorum. Benim ifademe göre daha iyisi olamaz anlamına geliyor.
Tekrar görüşeceğiz ifadesi nasıl anlaşılmış bilemiyorum ama benim anlatmak istediğim bir daha başka bir kişiyle arkadaşlık etmek istemem anlamına geliyor
Güzel zamanlarımız bize kalsın ifadesiyle anlatmak istediğim ise o kadar güzel zaman geçirdik ki kimseler duymasın kimseler bilmesin anlamına geliyor.

Kusuruma bakmayın ama ben şöyle devirdim böyle yaladım yuttum tarzına birisi değilim. Zaten yaren beni tanıdı ben onu tanıdım ve hayatımdaki en güzel zamanlardan bir kesit yaşadım.
Referans diyorsanız sonuna kadar.

Baby benim için efsanesin. Tekrar görüşmek ümidiyle
İyi de üstadım zaten arkadaşlarda bundan bahsetmiş. Zorla referans yazmıyoruz ki , bilgiyi kendinize saklamak veya sadece görüştüğünüz kişiye bir şeyler yazmak istiyorsanız özel mesajı kullanabilirsiniz. Bize yediniz yuttunuz mu diye müstehcen şeyler yazın denmiyor. Ancak “sohbeti bile yeter” tespitinizi destekleyecek hiçbir ifadeniz yok.. bu bilgiyle ben mesela ne yapayım? Ha her cümleden pragmatik fayda mı görmeliyim hayır.. ama metnin bütünü bilgi içermelidir. Aksi halde foruma bir katkısı yok.

Genellikle üyeler özel anlarınızın ıncık cıncığını da merak etmiyordur… ancak iyi tarif edilmiş bir macera, randevu alma motivasyonu bile sağlayabilir.

Velhasıl çok da uzatmaya gerek yok. Keyifli deneyimler dilerim size..

purof123

Normal Üye
9 Ara 2023
4
8
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi de üstadım zaten arkadaşlarda bundan bahsetmiş. Zorla referans yazmıyoruz ki , bilgiyi kendinize saklamak veya sadece görüştüğünüz kişiye bir şeyler yazmak istiyorsanız özel mesajı kullanabilirsiniz. Bize yediniz yuttunuz mu diye müstehcen şeyler yazın denmiyor. Ancak “sohbeti bile yeter” tespitinizi destekleyecek hiçbir ifadeniz yok.. bu bilgiyle ben mesela ne yapayım? Ha her cümleden pragmatik fayda mı görmeliyim hayır.. ama metnin bütünü bilgi içermelidir. Aksi halde foruma bir katkısı yok.

Genellikle üyeler özel anlarınızın ıncık cıncığını da merak etmiyordur… ancak iyi tarif edilmiş bir macera, randevu alma motivasyonu bile sağlayabilir.

Velhasıl çok da uzatmaya gerek yok. Keyifli deneyimler dilerim size..
O zaman siz sorun ben anlatayım:))
Referans olarak tamamı olumlu şeyler yazmışsam neyin peşindesiniz ?

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
O zaman siz sorun ben anlatayım:))
Referans olarak tamamı olumlu şeyler yazmışsam neyin peşindesiniz ?
🤷‍♂️ Uzatmak yersiz. Size izah edecek enerji bende yok. Zaten emin de değilim. Merak ettiğimiz zaman bilgi akışı olabileceğini düşündüğümüz üyeye yazıyoruz zaten yine de teklif için teşekkürler. Neyin peşindesiniz sorusuna cevap vermiyorum ki size cevap hakkı doğmasın ve uzamasın diyalog.

İyi geceler, iyi günler 🤝

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar