- 31 Mar 2018
- 72
- 24
Selamlar,
Sevgili elif özbek ile görüşmeden önce forumdaki tüm yazıları okudum. Forumdaki konularda çoğu kişi Elif Hanım ile mükemmel bir GFE deneyimi yaşadığını belirtmiş. Elif Hanım ile görüşmeden önce ben bunu abartılı bulmuştum ama görüştükten sonra az bile söylendiğini anladım
Elif bana mükemmel bir GFE deneyimi yaşattı. Elif çok ilgili, sıcak kanlı, sevecen biri. İlk 5 dakika içerisinde uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla tekrar görüşüyor gibiydim. O kadar içten ve sevecen bir muhabbeti vardı anlatamam
Ne yalan söyleyeyim ben bu kadar güzel bir kadın ile görüşeceğimi hiç beklemiyordum. Görür görmez dibim düştü diyebilirim
Forumda bazı arkadaşlar Elif Hanım'ın göğüsleri küçük demişti ama ben buna katılmıyorum. Hem ele geliyor hemde çok doğal. Ayrıca spor yaptığını öğrendim prüzsüz teninin sırrı da bunda olsa gerek
Bu forum sayesinde mükemmel bir insan ve mükemmel ötesi bir güzellik tanıdım. Bunun için foruma teşekkür ederim
Bir daha gidermiyim diye soran olursa imkan olsa her gün giderim 
elif özbek bana yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler.
Tekrar görüşmek dileğiyle...
Sevgili elif özbek ile görüşmeden önce forumdaki tüm yazıları okudum. Forumdaki konularda çoğu kişi Elif Hanım ile mükemmel bir GFE deneyimi yaşadığını belirtmiş. Elif Hanım ile görüşmeden önce ben bunu abartılı bulmuştum ama görüştükten sonra az bile söylendiğini anladım
Bu forum sayesinde mükemmel bir insan ve mükemmel ötesi bir güzellik tanıdım. Bunun için foruma teşekkür ederim
elif özbek bana yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler.
Tekrar görüşmek dileğiyle...