Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel Ötesi Özbek Elif Deneyimi

Condor Çevrimdışı
31 Mar 2018
72
24
Selamlar,

Sevgili elif özbek ile görüşmeden önce forumdaki tüm yazıları okudum. Forumdaki konularda çoğu kişi Elif Hanım ile mükemmel bir GFE deneyimi yaşadığını belirtmiş. Elif Hanım ile görüşmeden önce ben bunu abartılı bulmuştum ama görüştükten sonra az bile söylendiğini anladım :) Elif bana mükemmel bir GFE deneyimi yaşattı. Elif çok ilgili, sıcak kanlı, sevecen biri. İlk 5 dakika içerisinde uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla tekrar görüşüyor gibiydim. O kadar içten ve sevecen bir muhabbeti vardı anlatamam :) Ne yalan söyleyeyim ben bu kadar güzel bir kadın ile görüşeceğimi hiç beklemiyordum. Görür görmez dibim düştü diyebilirim :) Forumda bazı arkadaşlar Elif Hanım'ın göğüsleri küçük demişti ama ben buna katılmıyorum. Hem ele geliyor hemde çok doğal. Ayrıca spor yaptığını öğrendim prüzsüz teninin sırrı da bunda olsa gerek :)

Bu forum sayesinde mükemmel bir insan ve mükemmel ötesi bir güzellik tanıdım. Bunun için foruma teşekkür ederim :) Bir daha gidermiyim diye soran olursa imkan olsa her gün giderim :)

elif özbek bana yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler.

Tekrar görüşmek dileğiyle...

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,617
Bu forum sayesinde mükemmel bir insan ve mükemmel ötesi bir güzellik tanıdım. Bunun için foruma teşekkür ederim :) Bir daha gidermiyim diye soran olursa imkan olsa her gün giderim :)

@elif özbek bana yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler.

Tekrar görüşmek dileğiyle...

Güzel yazın için teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar