Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel bir gün Toprak'la başlar

• Konbuyu başlatan Gri_
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
364
736
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En stresli pazartesiydi bugün. Halletmem gereken çok kritik bir kaç iş bugüne birikmişti. Avrupa yakasına doğru yola çıktığımda aklımda sadece çözmem gerekn işler vardı aslında. Herşey üstüste gelmiş ve tıkanmıştı. Köprüye yaklaşırken aldığım telefon durumun dahda sıkıcı hale geldiğinin habercisiydi. Zamana yayılan bir stres dalgası. Öğleden sonraya kadar beklmemem gerekecekti. Görevinin bilincinde her zampara gibi bende bu stresli beklemeyi daha eğlenceli hake getirmeye karar verdim. Bir karavana sonrası çoktandır merak ettiğim ama dürüst olayım biraz da çekindiğim Toprak'a yazdım. Net kısa tek kelimelik cevapları ile beni biraz tırsıttıysa da 🤣 yolumdan dönmedim ve randevuyu aldım.
Tam sözleştiğimiz saatte kapısına vardım ama içeri girerken hafiften bir kasıntı oldu bende. Acaba nasıl olacak diye.
Nasıl oldu anlatayım. İceride beni neşeli şen şakrak muhabbeti bol afet bir hatun bekliyormuş. Sohbet muhabbet ikramlar vs herşey mükemmel. Ortam sıcak ben sabah yaşadığım stres sebebi ile hafiften terlemişim. Duş için izin istedim. Geri döndüğümde bambaşka bir hatun beliriverdi. Alev alev yakan kavuran.
O loş odada aynaların karşısında benim için mükemmel anlar yaşadık. Hatun taş. İşvesi cilvesi bitmiyor. Benim için dolu dolu yaşanan 2 saatin sonunda sıcacık sarılması ve ateşli öpücükleri ile yolcu etti beni. Dışarı çıktığımda bambaşka bir gün başladı benim için. Geriye kalan kısacık zaman diliminde enteresan şekilde bütün işlerim halloldu. Birde üzerine kârlı da bir iş bitirdim. Sonrası güzel bir akşam yemeği. Sanırım Karakız bana şans getirdi bugün.
Sevgili Toprak bugün bana yaşattığın o güzel anlar için çok teşekkür ederim. Umarım bilmeden bir hata yapıp seni kırmamışımdır.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!..

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
120
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Strese kesin çözüm. Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar