Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel Anları Yaşadık

Hınzır01

Normal Üye
21 Nis 2023
3
12
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle Tuğba hanıma bana o mükemmel dakikaları yaşattığı için tekrar teşekkür ederim.
Tuğba hanımın evi Bursa da çok harika bir konumda evin giriş ve çıkışında hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Asansörden inip evin kapısını açıldığı zaman kendimden geçtim sanki beni mükemmel bir hatun karşıladı sonrası ise anlatılmaz yaşanır kapıdaki harika öpüşmemi desem beni benden alan oralımı desem mis gibi sarılıp sevişmeyi mi desem bilmiyorum anlatılmaz yaşanır diyorum ve Bursa da ki gizli hazineyi keşfetmek için zaman kaybetmeyin diyorum…

30 Kas 2023
28
24
Öncelikle Tuğba hanıma bana o mükemmel dakikaları yaşattığı için tekrar teşekkür ederim.
Tuğba hanımın evi Bursa da çok harika bir konumda evin giriş ve çıkışında hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Asansörden inip evin kapısını açıldığı zaman kendimden geçtim sanki beni mükemmel bir hatun karşıladı sonrası ise anlatılmaz yaşanır kapıdaki harika öpüşmemi desem beni benden alan oralımı desem mis gibi sarılıp sevişmeyi mi desem bilmiyorum anlatılmaz yaşanır diyorum ve Bursa da ki gizli hazineyi keşfetmek için zaman kaybetmeyin diyorucanim

Tuğba hanımın evi Bursa da çok harika bir konumda evin giriş ve çıkışında hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Asansörden inip evin kapısını açıldığı zaman kendimden geçtim sanki beni mükemmel bir hatun karşıladı sonrası ise anlatılmaz yaşanır kapıdaki harika öpüşmemi desem beni benden alan oralımı desem mis gibi sarılıp sevişmeyi mi desem bilmiyorum anlatılmaz yaşanır diyorum ve Bursa da ki gizli hazineyi keşfetmek için zaman kaybetmeyin diyorum…
Canim çok tsk ederim. Her zaman senin gibi beyfendi titiz ve saygılı erkekleri beklerim 💋💋💋

By yoldaş Çevrimdışı
13 Mar 2024
66
53
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler @Tuğba

30 Kas 2023
28
24
Çok tşk ederim canım senin kalbin güzel beni o yüzden güzel gördün çok keyifli bir görüşmeydi her zaman kapım açık sana💋❤️🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar