Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
☺☺☺Kibarlığı, naifliği ve hoş sohbeti ile bütün stresinizi alıyor. Çok temiz ve hijyene çok önem veren birisi. Harika bir görüşme için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Paylaşım için teşekkürlerKibarlığı, naifliği ve hoş sohbeti ile bütün stresinizi alıyor. Çok temiz ve hijyene çok önem veren birisi. Harika bir görüşme için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Sewişmenize saglikKibarlığı, naifliği ve hoş sohbeti ile bütün stresinizi alıyor. Çok temiz ve hijyene çok önem veren birisi. Harika bir görüşme için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Paylaşım için teşekkürlerKibarlığı, naifliği ve hoş sohbeti ile bütün stresinizi alıyor. Çok temiz ve hijyene çok önem veren birisi. Harika bir görüşme için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Gelip gördüğünüz zaman bütün şüpheniz geçer biraz da bana dokunuyor sanki yaşamak lazım değil mi☺❤❤tek mesajın olması paylaşım hakkında beni şüpheye düşürdü. Rena hanım için bir şey demiyorum ama arkadaş güven vermedi maalesef.
Kibarlığı, naifliği ve hoş sohbeti ile bütün stresinizi alıyor. Çok temiz ve hijyene çok önem veren birisi. Harika bir görüşme için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!