- 26 Ağu 2016
- 113
- 108
@Banu Soydan ile duo yaptıklarını duyunca iyi anlaşacağımı düşünerek rotayı belirledim @Sunam Karaca ya doğru. Sitenin içine kadar girebiliyorsunuz park için 50 metre yürümedim o kadar rahat. Özel ricamı da memnuniyetle yerine getirdi. Görüşmeler de pek yemesem de sofraya dayanadım 1-2 tadına baktım belki biraz daha fazla
. Muhabbetimiz biraz koyu olunca benim kafa gitti çaya sohbete gelmişim tv deki radyodan farkettim saati. Neredeyse “ee benden bu kadar bende sorun var heralde gidiyim ben artık” dicektim. Şaka bir yana Bugi(lafın gelişi) dedim kendine gel, kendimi toparladım hemen. O kadar muhabbet sarınca filmin aksiyonu da yükseldi. Oral aşırı etkilenmesem de baktım muhabbet oraya dönüyor dedim karşılıklı olsun o zaman yattığın yerden ekmek yok
. Yüz güzelliği olarak ortalamanın üzerinde fizik gayet yerinde. Karşılıklı yönlendirme rol değişimleri ile ne kadar istekli olduğunu görebiliyorsun ki muhabbetten de anlayabiliyorum. Şansıma da ertesi gün @Banu Soydan ziyarete gitmiş. Ayağım uğurlu geldi heralde ya da tesadüf
. @Banu Soydan için önceden ayrı yazmıştım tanımayanlar varsa iki arkadaşımız da kaçırılmaması gereken kişiler sohbet ilgi alaka ve diğer konularda.