ozzy34
Normal Üye
- 20 Nis 2019
- 30
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle herkese selam forum ahalisi.geçen hafta cumartesi akşam üstü aranmaya başlamıştım ki Ezgi nin profili denk geldi.anlık olduğu için biraz da ümitsizce yazdım kendisine şanslı günümde olmalıyım ki hemen dönüş aldım.size birazdan döneyim diyerek cevaplamıştı beni.evet geri dönüşü muhteşem oldu çünkü forumda çok merak ettiğim ama tanışma fırsatını yakalayamadığım tanem ile duo ile yapalım mı teklifi ile geri dönüş yaptı Ezgi bana.ben de bu fırsat kaçmaz diyerek hemen kabul ettim.ve yola düştüm.evin konumu hijyeni düzeni gerçekten çok çok iyi.ikramlar çeşit çeşit.kapıyı tıklatmam ile gördüğüm güzellikler bu gecenin müthiş geçeceğinin habercisiydi.gerçekten de müthiş bir uyum içindeler ve bunu iki ayrı güzellikle yaşamak da ayrı heyecan.sohbet ilgi alaka gerçekten üst düzey.hele ki yatak odasında yaşanılanlar üst seviyeydi.sana ve bir birlerine olan temasları ağır tahrik içeriyordu.oral konusunda da tanem gerçekten tam bir Prof diyip yatak kısmını bu şekilde geçmek istiyorum.en önemli soru ve cevabı şu.tekrar gider miyim.KESİNLİKLE EVET.teşekkürler Ezgi ve tanem