Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mubi

jeptalto Çevrimdışı

jeptalto

Normal Üye
18 May 2015
16
23
romalılar, selamlar!
paket sigara kuru hesabına göre sadece 2 paket sigaraya yüzlerce, binlerce sanat filmine, bağımsız yapıma tek tıkla ulaşabileceğiniz, öğrencilere özel üyelik imkanı da sunan müthiş bir servis önerisinde bulunuyorum…
mubi.

mubi.com

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
680
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
romalılar, selamlar!
paket sigara kuru hesabına göre sadece 2 paket sigaraya yüzlerce, binlerce sanat filmine, bağımsız yapıma tek tıkla ulaşabileceğiniz, öğrencilere özel üyelik imkanı da sunan müthiş bir servis önerisinde bulunuyorum…
mubi.

mubi.com
Mubi'nin bünyesinde mi çalışıyorsun? 😺 Güzel platformdur, evet. Hatta bana göre en iyisi.

ForzaKaplan Çevrimdışı

ForzaKaplan

Normal Üye
24 Ara 2021
46
156
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bunun bir indirimi kampanyası mı vardı bu ara? Instada çıkıyordu karşıma hep ama baktım bulamadım şimdi.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben bayılarak izliyorum Fransız ve İtalyan filmleri özellikle harika

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
159
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mubinin başlığını görünce yazmak istedim. Yaklaşık 4 aydır ben de üyesiyim. LG televizyon sahiplerine 9 aylık hediye kampanyası ile katıldım ve bırakamadım. İyi ki üyesiyim dediğim platform, herkesin keşfetmediği kaliteli yapımlar var. Wong Kar Wai, Krzysztof Kieslowski gibi yönetmenleri ve Dünya sinemasından çok iyi yapımları keşvettim.

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
159
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Msjda düzeltme özelliğini göremedim ilgili kampanya 3 ay idi yanlışlıkla 9 yazmışım. İzlemeyen varsa; Chungking Ekspresi, Üç Renk, Aşk Zamanı, Paramparça, Rosetta, Kimse Farketmiyor, Benedetta, American Honey, Tereddüt, Paris 13. Bölge, Soğuk Savaş aklımda kalanların bazıları

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
159
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Film izlemeyi sevenler ve MUBIsi olanlar zaten izlemiştir ama aşağıdaki film son derece etkileyici

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
159
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu aralar güzel film bulmak zor aşağıda paylaşacağım filmi çok beğendim.
IMG_20230128_220414.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar