Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Monica Belluci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Frida Hanımla yazışmalarımızdan ve forum içindeki yazım tarzı nedeniyle merakımı cezbetmekteydi. Yaşadığı talihsiz kaza için geçmiş olsun demek ve kendisiyle tanışmak için, randevulaştık. Biraları kaptığım gibi yola koyulmuştum (insan referans okuyarak ne kadar çok bilgi sahibi oluyor, buradan kadıköylü sensei'ye selam olsun...)
Kapıdan içeri girmemle Monica Bellucci'nin Türk versiyonu ile karşılaşmam bir oldu. Daha sabah bir başlık altında Monica Bellucci hakkında yazarken karşıma çıkmıştı, daha ne isteyebilirdim :) Kalbim 23 Nisan kutlaması yapan bir çocuk gibi şenlenmişti...
Sağolsun, fındık sevdiğimi söylediğinde beni elleriyle besledi. Pürüzsüz teni ve ve tatlı kokusu eşliğinde , birbirinden değişik konularda sohbet ederken zamanın/mekan kavramından kopmuştum. Ta ki mükemmel gerçekliği yaşayana kadar!
Her ne kadar kendisiyle,masaj deneyimi yaşamamak içimde ukte olsa da, kendisiyle tanışmaktan büyük zevk aldım. Güzel gözlerine ve tatlı yüzüne bakarak, birbirinden değişik konularda fikir alışverişi yapmak , herkese nasip olmaz.
Kendisine tekrar çok geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle yazımı bitiriyorum.

15 Kas 2009
86
-2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Monica dedin beni benden aldın. :) daha önce bir randevu girişimim oldu kendisi ile ama bir türlü denk getirememiştik. Umarım bu sefer görüşme fırsatı yakalarım. Emeğinize paylaşımınıza sağlık.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Frida Hanımla yazışmalarımızdan ve forum içindeki yazım tarzı nedeniyle merakımı cezbetmekteydi. Yaşadığı talihsiz kaza için geçmiş olsun demek ve kendisiyle tanışmak için, randevulaştık. Biraları kaptığım gibi yola koyulmuştum (insan referans okuyarak ne kadar çok bilgi sahibi oluyor, buradan kadıköylü sensei'ye selam olsun...)
Kapıdan içeri girmemle Monica Bellucci'nin Türk versiyonu ile karşılaşmam bir oldu. Daha sabah bir başlık altında Monica Bellucci hakkında yazarken karşıma çıkmıştı, daha ne isteyebilirdim :) Kalbim 23 Nisan kutlaması yapan bir çocuk gibi şenlenmişti...
Sağolsun, fındık sevdiğimi söylediğinde beni elleriyle besledi. Pürüzsüz teni ve ve tatlı kokusu eşliğinde , birbirinden değişik konularda sohbet ederken zamanın/mekan kavramından kopmuştum. Ta ki mükemmel gerçekliği yaşayana kadar!
Her ne kadar kendisiyle,masaj deneyimi yaşamamak içimde ukte olsa da, kendisiyle tanışmaktan büyük zevk aldım. Güzel gözlerine ve tatlı yüzüne bakarak, birbirinden değişik konularda fikir alışverişi yapmak , herkese nasip olmaz.
Kendisine tekrar çok geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle yazımı bitiriyorum.

Daha dün sabah hortlattığım bir konuda sizinle ortak beğenimiz Monica Belluci konu başlığını görünce atladım doğal olarak.

Ne mutlu size; yaşadıklarınız ile hayaliniz bu denli birbirine uymuş.
Ne mutlu bize, aklımıza yeni bir hayal, heyacan daha girdi.

Yaşayana ve yaşatana teşekkür ediyoruz.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha dün sabah hortlattığım bir konuda sizinle ortak beğenimiz Monica Belluci konu başlığını görünce atladım doğal olarak.

Ne mutlu size; yaşadıklarınız ile hayaliniz bu denli birbirine uymuş.
Ne mutlu bize, aklımıza yeni bir hayal, heyacan daha girdi.

Yaşayana ve yaşatana teşekkür ediyoruz.

Sevgili Feb258862, kader mi kısmet mi diyelim, iyi ki o konuyu hortlatmışsınız. Catherine-Zeta Jones, Monica Bellucci derken, şu konuya daha fazla birşeyler mi yazsak, kısmet açılmışken :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yuhh bu Ne hız Sayın Dread:) , sen bilirsin niye öyle dediğimi wallahi senden korkulur , Monica Belluci dedin benzerlik dedin can evimden vurdun artık uzakları yakın yapıp Frida Hanımı ziyaret edicez:)

Sevgili Moria, bir koç erkeği olarak, bizim burcun özelliklerini sizden daha iyi kimse bilemez :) Aklımıza düşen herşey bizim için mutlak hedeftir.
Şaka bir yana, bir süredir, diyalog tarzı ve kişiliği ile cezbeden Frida hanım ile görüşmeyi planlamaktaydım. Kısmet bu güne imiş.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yuhh bu Ne hız Sayın Dread:) , sen bilirsin niye öyle dediğimi wallahi senden korkulur , Monica Belluci dedin benzerlik dedin can evimden vurdun artık uzakları yakın yapıp Frida Hanımı ziyaret edicez:)

Sevgili Moria, bir koç erkeği olarak, bizim burcun özelliklerini sizden daha iyi kimse bilemez :) Aklımıza düşen herşey bizim için mutlak hedeftir.
Şaka bir yana, bir süredir, diyalog tarzı ve kişiliği ile cezbeden Frida hanım ile görüşmeyi planlamaktaydım. Kısmet bu güne imiş.

26 Haz 2017
82
11
Cinsiyetiniz nedir?
Hayranı olduğum tek esmer kadın, Monica Belluci. Doğal olarak yüzlerini göremediğimiz kızlarımızın bu tür benzetmelerle betimlenmesi oldukça kullanışlı bir referans olmuş. Forumda Jennifer Aniston umuzdan sonra bir de Monica Belluci miz de oldu demek :)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Sevgili Dreadnaught Erkeklerin hayran olduğu çok sexi bulup beğendiği Monica Belluci benim bile hayallerimi süslüyor:) Benzetmen hoşuma gitti kendimi daha sexi buldum şimdi:) Dün için çok teşekkür ederim bana prenses gibi davrandın güne bomba gibi uyandım�� Tekrar görüşmek dileğiyle Sevgiler...

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,329
Monica dedin beni benden aldın. :) daha önce bir randevu girişimim oldu kendisi ile ama bir türlü denk getirememiştik. Umarım bu sefer görüşme fırsatı yakalarım. Emeğinize paylaşımınıza sağlık.

Sevgili Deadpool zamanı geldi diye düşünüyorum

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,329

Sevgili Deadpool zamanı geldi diye düşünüyorum?

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evvet, bende hep birine benziyor diye düşündüm, bir türlü aklıma gelmemişti... İlgisi, nezaketi, ikramları ile çok memnun kalıyor insan. Yaşayana ve yaşatana teşekkürler...
Not: Frida hanım sağlığına kavuştuğunda sihirli elleri ile masajını mutlaka yaşayın :)
sword976 söylediklerinize tamamen katılıyorum ve Firda hanımın iyilelmesini dört gözle bekleyenler kervanına katılıyorum

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evvet, bende hep birine benziyor diye düşündüm, bir türlü aklıma gelmemişti... İlgisi, nezaketi, ikramları ile çok memnun kalıyor insan. Yaşayana ve yaşatana teşekkürler...
Not: Frida hanım sağlığına kavuştuğunda sihirli elleri ile masajını mutlaka yaşayın :)

sword976 söylediklerinize tamamen katılıyorum ve Frida hanımın iyileşmesini dört gözle bekleyenler kervanına katılıyorum

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Benim tek şansım Sevgili Fridaya denk gelmek oldu..Muhabbeti,kadınlığını özledim..Elinden içtiğim kahve sohbetli kahvaltı güzel oluyor..Masajını yaşadım profesyonel bu konuda..Monica Belluci ye benzetme yakışmış..Önce insan der Frida..Dreadnaught tanıdığına sevindim..Paylaşımınıza sağlık

22 Mar 2010
71
28
Cinsiyetiniz nedir?
Monica Bellucci benzetmesi heyecanlandırmadı değil yalan yok:),halihazırda hanımefendiliğiyle intiba bırakmış birisi kendisi zaten,elim kazadan sonra masaj için hazır hale gelmesini bekliyorum açıkcası,paylaşım için ise teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dreadnaught , öncelikle paylaşımı geç gördüğüm için özür dilerim. Nihayet Frida ile tanışmışsınız ve doğal olarak kaynaşmışsınız. Gerçekten de düşününce, hem fiziği, hem duruşu hem de yüz hatları ile yerli ve milli :) Monicamız kendisi. İş güç derken arayı çok açtık; umarım önümüzdeki günlerde özlem dindireceğiz kendileriyle. Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler, sevgiler, saygılar, selamlar (asker mektubunun sonu :) )

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dreadnaught , öncelikle paylaşımı geç gördüğüm için özür dilerim. Nihayet Frida ile tanışmışsınız ve doğal olarak kaynaşmışsınız. Gerçekten de düşününce, hem fiziği, hem duruşu hem de yüz hatları ile yerli ve milli :) Monicamız kendisi. İş güç derken arayı çok açtık; umarım önümüzdeki günlerde özlem dindireceğiz kendileriyle. Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler, sevgiler, saygılar, selamlar (asker mektubunun sonu :) )
kadikoylu , siz her zaman örnek aldığımız ve konularınızı merakla takip ettiğimiz bir üstadımızsınız. Bu noktada da sizden güzel tüyolar aldığımı(ve hatta kopya çektiğimi :) ) açıkça söylemekten çekinmeyeceğim.

Not : Bu arada bira etkinliklerine katılım için talep artıyor :D

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,329
Listenin başına yazın beni

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yerli Monica'mız, masaj yapıyor, aynı zamanda göze hemmde ruha hitap ediyor , ee bira da seviyor. Daha ne olsun :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar