- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,846
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doğal çekimler hoşuma gidiyor ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Ama denk gelirsek bir kaç karede sizden alabilirim tabiki neden olmasın.bir şey itiraf edeyim ben gerçekten fotoğrafçıyım. Meslek olarak yaniÇekim Yapalım mı ?
Güzel cidden ve doğal.Bende begendim![]()
Doğallık iyidirGüzel cidden ve doğal.
Tskler. Aynen guzel oldu çekimler. Benden iyi çektiği kesinÇok şanslı bir misafirmiş modeli de bu kadar seksi olunca güzel fotolar yakalamış![]()
Tşk ler. Davete hicabet bekleriz inşallahÇok doğal. Ama bir o kadar da etkileyici davetkar.![]()
Inşallah misafir etmek isterimMisafirin yerinde olmak istedim![]()
İnşallah Cansu hanım dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşurTşk ler. Davete hicabet bekleriz inşallah![]()
Doğru söze ne hacet 3İnşallah Cansu hanım dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur![]()
KatılıyorumDoğallık iyidir![]()
Taze anlık fırından yeni cıktıKatılıyorumphotoshoptan kör olcaz nerdeyse. İyi geldi bu
![]()
Seve seve çektiririmBelki bir gün bende birkaç poz çekebilirim. Bu manzara karşısında titremeden net çekim yapmak zor.
Sizli bizli bende pek sevmemGüzel çıkmış
çıkmışsınız yani
Maşallah...
Tşk lerTek kelimeyle MÜKEMMEL
Tşk ler.ne kadar da hoş görüntüler canım sabah sabah agzımın suyu aktı bea
Tsk ler.Çekenin emeğine, modelimizin de fiziğine sağlık![]()
![]()
bal kaymak eksik kalmışTaze anlık fırından yeni cıktı![]()
Onlarida siz tamamlarsınız artıkbal kaymak eksik kalmış![]()
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.Bende misafir olacağım az kaldı![]()
Canlisina bekleriz efendimFotograflar uzun bir süre baktırıyor![]()
İlk fırsattaCanlisina bekleriz efendim![]()
Cansu bu nasıl bir güzellik bu nasıl bir seksilik. Bayılıyorum sana.
Tşk lerCansu bu nasıl bir güzellik bu nasıl bir seksilik. Bayılıyorum sana.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!