Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
An itibariyle acile kaldırılıyorum bugün öldürcen beni anlaşıldı
boyle misafir beklemek mi , off of o misafir olmak isterdim
Teşekkür ediyorumNe güzel misafirler var, onları böyle karşılayan...
@Kayla hanım süpersiniz...
Misafir bu kez umduğundan fazlasıyla karşılaşacak sanırım.
Misafirim olmak senin elindeboyle misafir beklemek mi , off of o misafir olmak isterdim
Bişey olmaz fazla adrenalin sdece ziyaretine gelirimAn itibariyle acile kaldırılıyorum bugün öldürcen beni anlaşıldı❤❤
![]()
Tabikide bende isterimBende birgün misafirin olmak isterim
Amac zaten canını cektirmekAma canımı cektiriyosun nasıl geccek sonra şafak![]()
Yine harikasın yakışmış iyi keyifler dilerim sizlere Kayla Hanım sevdim bugünkü kombini efsane oldunuz
Elbet birgün beybisiElbet bir gün benide karsilican böle.
Ama o zaman resimde bende olucam.
Hele bir İzmir'e geleyim
Teşekkür ediyorum oktayca beyYine harikasın yakışmış iyi keyifler dilerim sizlere Kayla Hanım sevdim bugünkü kombini efsane oldunuz![]()
Canımsın busesu sahalardaefsaneee kelimeler seni anlatmaya yetersiz busesu
Rica ederim kombini için teşekkürler Kayla Hanım Mutlu oldum bugün her ne kadar hayat sıkıcı olsada güzel anlarda oluyor.Teşekkür ediyorum oktayca bey![]()
Rica ederim ben tesekkur ederimpaylaşım için teşekkürler.
Sıkmayın canınızı hayat taktığınız sürece hep sıkıntılı taksanızda takmasanızda sonuc aynı Gül gec ben öyle yapıyorum birgün buluşursak nasıl takılmaaz gamsız olunur anlatırım prof oldumRica ederim kombini için teşekkürler Kayla Hanım Mutlu oldum bugün her ne kadar hayat sıkıcı olsada güzel anlarda oluyor.![]()
Ne kadar da güzel bir bekleyiş..Misafiriniz böyle beklediğinizi görse..
Öyle yapıyorum katılıyorum size Kayla Hanım tabiki keyifli olur. Hem anlatırız hem anlaşırız anladınız siz onu Kayla HanımSıkmayın canınızı hayat taktığınız sürece hep sıkıntılı taksanızda takmasanızda sonuc aynı Gül gec ben öyle yapıyorum birgün buluşursak nasıl takılmaaz gamsız olunur anlatırım prof oldum![]()
Bişey olmaz fazla adrenalin sdece ziyaretine gelirim
Böyle giderse ben gelmeden sen gelicen ziyaretime![]()
Tabiki kapişÖyle yapıyorum katılıyorum size Kayla Hanım tabiki keyifli olur. Hem anlatırız hem anlaşırız anladınız siz onu Kayla Hanım![]()
En kısa süredeAaaa ne zaman![]()
yıkıldı yer yerinden oynadı
Evet benim elimde ama istanbula cok uzagim , yakin zamanda istanbulda bir bayi toplantisi duzenlemek lazimMisafirim olmak senin elinde![]()
Ama ben izmirdeyimEvet benim elimde ama istanbula cok uzagim , yakin zamanda istanbulda bir bayi toplantisi duzenlemek lazim![]()
Sen daha mükemmelNe hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Ahhh ahh mükemmellll![]()
o zaman toplantiyi izmire tasırızAma ben izmirdeyim![]()
Sizide karsılarım görüşürsek bir gnmisafirin çok şanslı böyle ateşli bir afet ile karşılaşacak![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!