Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu kombininiz süper beğendim Siyah ve sarı rengin asaleti olmuş İyi keyiflere Kayla Hanım
TbikideHey maşaallah İzmir e yolum düşürse tanışırız belki.
Ozaman ev haliyle karşılıyayım bariBeni böyle karsilarsan hiç salona falan geçmeden direk yatak odasına. Tanışma faslını orda yapariz.![]()
TesekkurlerSiyah fena yakışmış size![]()
Evet cünkü kendim cekince böyle daha net ve rahat cekiyorum sizin için resimdeki benmi mekanmı önemlikayla hanim cok etkileyici cok guzel ama hep ayni yerde ayni pozu verdiginiz dikkatinizi cektimi?![]()
Teşekkür ediyorum oktayca beyBu kombininiz süper beğendim Siyah ve sarı rengin asaleti olmuş İyi keyiflere Kayla Hanım![]()
siz tabiki ama degisik pozlarda gorsek fena olmazEvet cünkü kendim cekince böyle daha net ve rahat cekiyorum sizin için resimdeki benmi mekanmı önemli![]()
Ben kombini yapayım hemenOzaman ev haliyle karşılıyayım bari![]()
İsterdim cekmek ama tek elle cekiyorum inanın zor o yüzden kısıtlı oluyor birde partnerim cekerse anca ama finisher bey yaaa hersey tam,gercek bari poz kısıtlılığı nazar boncuğu olsun şimdi ben takarım bunu yaaasiz tabiki ama degisik pozlarda gorsek fena olmazben zaten mekani kastetmemistim deminde daha cok pozu kastetmistim
![]()
İsterdim cekmek ama tek elle cekiyorum inanın zor o yüzden kısıtlı oluyor birde partnerim cekerse anca ama finisher bey yaaa hersey tam,gercek bari poz kısıtlılığı nazar boncuğu olsun şimdi ben takarım bunu yaaa
İşte işte tüm cabam bu buraya geldiğinizde başarıya ulaşılacaktıryoksa gorsellik inanilmaz .. sizin her postu gordugumde ucaga atlayip izmire gidesim geliyor
![]()
ama cok guzel ya , masallah diyimde nazar degmesin
Çalışkan kadının hali başka oluyor. Hiç boş durmuyor...
Hoş ve seksi olmuş...
Ayy tesekkurler totonuzu kaşıyın nazar değmesinama cok guzel ya , masallah diyimde nazar degmesin
Güzel bir uyum dimisarıyla siyahın uyumu![]()
Bir kaylamı ama benden bir tane daha yokki yaaaa
Ayyy cok tesekkur ediyorum geldiğinizde mutlaka beklerimKıvrımlar her şeyi anlatıyor, izmir'e geçince ilk işim kayla hanımı ziyaret etmek olacak, muhabbeti, ilgisi, karakteri, kadınlığı ile örnek bir kişilik![]()
Tesekkur ediyorumHarika fotoğraflar insanın aklını alıyor![]()
![]()
Yaaaa tabiii hiç boş durmuyorum evet tek görüşme yapıp eve geri eşya kolilemeyeÇalışkan kadının hali başka oluyor. Hiç boş durmuyor...![]()
Yaaa sımardım ama tesekkur ederim.
Hahaha dili olsa ilk işi oturduğunda totomu yalamak öpmek olur yada yeter be cek su totoşunu der başka birseye Sahit olmdı masacığım.ah o masanın bi dili olsa da konuşşsa![]()
Ayy tesekkurler totonuzu kaşıyın nazar değmesin![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!