Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minnoş mu? Minnoş..Ama ne 🔥🔥🔥😋

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba Dostlar..

Neydi? Nasıl oldu? Neler yaşandı?
Bazen görüşme sonrasında tüm bunları hafızamda toparlamam zaman alabiliyor.Etkisi uzun sürüyor bazı buluşmaların çünkü😉
Yaklaşık bi on gün önce görüştük @Minilissa ile.Ancak kendimi toparlayabildim🤦‍♂️Aklımda kalanları da sizinle paylaşmak istedim..
Minilissa;İlk görselleriyle hayallerimi süsleyen,iletişimindeki davetkâr haliyle,ilk görüşte,buğulu gözleriyle beni parçalara bölen,kendine çeken kadın☺
Uzun kirpikler,alevli çilek kokulu taze dudaklar,ceylan gibi sekerek yürüyüşü,kusursuz kıvrımları,minnak olduğu kadar,diri vücudu,incecik bir bel ve hemen bitiminde başlayan yuvarlak dolgun bir popo...Yer çekimine meydan okurcasına,ele avuca gelen dik memeler...Kısa sexi görünümlü savruk saçlar,mini minnak eller ve ayaklar..
Fiziksel olarak kısaca böyle tanımlayabilirim Lissa’yı..
Kimyası ise bambaşka...😋Nasıl da sıcacık,istekli ve arzulu bir kadın..
Eve girişte ilk temas,ilk sarılmada hissediyorsunuz hemen bu enerjiyi.Sonra koktukta,başlıyor zevkli dakikalar..
O ateşli çilek kokan dudaklarıyla benden daha hızlı davranıp,üstüme çıkmasıyla kaptı alt dudağımı bebişim..Önce usulca emmeye başladı,sonrasında hoyratça sömürmeye başladığında kilitlenmişti dudaklarımız artık..
Koltukta başlayan zevk dalgaları,yatakta devam ediyordu.Bi ara sertçe tuttum saçlarından,vakumlarken organımı😋Hiç de acımadan,vahşice,o alevli dudaklarıyla hoyratça hapsettiğinde tamamını ağzına..Çektim üstüme bir bulut gibi..Hafif,pürüzsüz bedenini..Nasıl da şimşekler çakmaya,fırtınalar kopmaya başlamıştı içimizde ve bedenimizde..
Vücudundan dağılan,misk-i amber kokusuyla yoğurulmaya başladı enerjisi..Tüm benliğimle hissediyordum bunu.
Sonrasında,ben harekete geçtim..Yavaşca birbirine kenetlenen iki beden ters yüz olmuştu..Şimdi ben üstteydim.
Önce üzerinde kalan son parçayı,tangasını,usulca,bacaklarından akarcasına,minnak ayaklarından sıyırıp aldım.Mis gibi kukusunun egzotik kokusunu içime çektim,sonra dişleyerek fırlattım attım bir kenara..Artık o şuh bedeni,tüm çıplaklığıyla karşımdaydı..Nasıl da savunmasızdı şimdi.
Islak bedeninin gizli,kuytu her yerini yalamaya başladım..Yuvarlak kalçalar ne de güzel oturuyordu avuçlarıma..Ben yoğurdukça,tekrar sertleşerek yuvarlaklaşıyordu..Baş kaldırmış erik gibi titreyen memeleri yemeye doyamıyordum.Şaplak sesleri odanın duvarlarında yankılanmaya başlamıştı.
Daha fazla yormadan miniğimi,usulca girdim sıcacık mahzenine,en kuytu yerine😋Çapanın denizin tabanından kopma anı gibi,gerilmişti tüm bedenimiz uzunca bir sevişmeden sonra.Tırnaklarının bedenimde açtığı yarayı,ancak duşta,sıcak suyun tüm bedenimi sarmasıyla anlayacaktın çok daha sonra..
Günün büyüsü içinde,susuzluktan yanan ruhumuza aşk şerbeti sunan iki ıslak beden zevkin doruklarına çıkmış,ve kaçınılmaz sonuca yenik düşerek,sessizce yatağa yığılmıştı artık..Kızgın kuma serinlik veren dalgaların efektinde gidip gelen nefes alış-verişlerimizin huşulu sesi kaplıyordu odayı.Ve o nefesler aynı ahenk içinde vuruyordu ıslak bedenimize.
Ne zaman ki kendimize geldik,biz ne yaşadık?Sorusu tımalamaya başladı beynimizi..Gerçekten biz ne yaşadık sevgili @Minilissa ?
Tüm yaşattıkların için sonsuz şükranlarımı sunuyorum sana..
Dilerim yine aynı coşkuyla,istek ve arzuyla yeni buluşmalarımız olur..
Seviliyorsun,beni benden alan kadın😘❤️

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaptanım kalemine sağlık, şehvetli anları çok iyi kaleme almışsın, özlemişiz güzel referans okumayı, sayende ekranlarımızın pası silindi 😀 Lissa da sevişmenin hakkını vermiş, harika anlar yaşatmış, tebrikler 🎉🎊🍾

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize ve paylaşımınıza sağlık.
Kendisinin incall haberi için nöbette iken son anda acil bir durum sebebiyle istanbul dışına çıkmam gerekti. Umarım dönüşümde denk gelebiliriz :unsure:

234234324ewsd

A aaa birileri roman yazmış...
Ortada bi minnoş varsa o da sensin❤
Görüşme öncesi hissetmiştik zaten iyi anlaşacağımızı,öyle de oldu.
yeni Tatlı anlar ve anılar için bekliyorum her zaman.
Kitap için ayrıca teşekkür ederim tekrar,kocaman öptüm. Tekrar aynı sıcaklıkla buluşmak dileğiyle.🌺

Moderatör tarafında düzenlendi:
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Roman mı?🤦‍♂️Yok canım daha neler?Senden sonra,kalan aklımızla iki kelam ettik..☺️
O güzel,gülen yüzün hiç solmasın,bana mutluluk veren kadın😘❤️

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaptanım kalemine sağlık, şehvetli anları çok iyi kaleme almışsın, özlemişiz güzel referans okumayı, sayende ekranlarımızın pası silindi 😀 Lissa da sevişmenin hakkını vermiş, harika anlar yaşatmış, tebrikler 🎉🎊🍾
Şehvet yaşatan kadınlar olunca,çıkıyor bir kaç güzel kelime kalemimizden☺️

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ramazan bitmiş belliki 🤣🤣🤣🤣 sevişmemiz sağlık Kaptanım

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
820
1,614
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaptan,kalemine sağlık..Duygusal,romantik,tutku yoğunluklu edebi,akıcı bir anlatım olmuş..Denizciler daha duygusal,yaşadıklarında daha hissiyatlı oluyor sanırım..Yaşayan ve yaşatana teşekkürler.

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
716
604
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok keyifli bir paylaşım ve şiirsel bir anlatım olmuşç teşekkürler. Minilissa ile ilk fırsatta tanışmak istiyorum

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Dostlar..

Neydi? Nasıl oldu? Neler yaşandı?
Bazen görüşme sonrasında tüm bunları hafızamda toparlamam zaman alabiliyor.Etkisi uzun sürüyor bazı buluşmaların çünkü😉
Yaklaşık bi on gün önce görüştük @Minilissa ile.Ancak kendimi toparlayabildim🤦‍♂️Aklımda kalanları da sizinle paylaşmak istedim..
Minilissa;İlk görselleriyle hayallerimi süsleyen,iletişimindeki davetkâr haliyle,ilk görüşte,buğulu gözleriyle beni parçalara bölen,kendine çeken kadın☺
Uzun kirpikler,alevli çilek kokulu taze dudaklar,ceylan gibi sekerek yürüyüşü,kusursuz kıvrımları,minnak olduğu kadar,diri vücudu,incecik bir bel ve hemen bitiminde başlayan yuvarlak dolgun bir popo...Yer çekimine meydan okurcasına,ele avuca gelen dik memeler...Kısa sexi görünümlü savruk saçlar,mini minnak eller ve ayaklar..
Fiziksel olarak kısaca böyle tanımlayabilirim Lissa’yı..
Kimyası ise bambaşka...😋Nasıl da sıcacık,istekli ve arzulu bir kadın..
Eve girişte ilk temas,ilk sarılmada hissediyorsunuz hemen bu enerjiyi.Sonra koktukta,başlıyor zevkli dakikalar..
O ateşli çilek kokan dudaklarıyla benden daha hızlı davranıp,üstüme çıkmasıyla kaptı alt dudağımı bebişim..Önce usulca emmeye başladı,sonrasında hoyratça sömürmeye başladığında kilitlenmişti dudaklarımız artık..
Koltukta başlayan zevk dalgaları,yatakta devam ediyordu.Bi ara sertçe tuttum saçlarından,vakumlarken organımı😋Hiç de acımadan,vahşice,o alevli dudaklarıyla hoyratça hapsettiğinde tamamını ağzına..Çektim üstüme bir bulut gibi..Hafif,pürüzsüz bedenini..Nasıl da şimşekler çakmaya,fırtınalar kopmaya başlamıştı içimizde ve bedenimizde..
Vücudundan dağılan,misk-i amber kokusuyla yoğurulmaya başladı enerjisi..Tüm benliğimle hissediyordum bunu.
Sonrasında,ben harekete geçtim..Yavaşca birbirine kenetlenen iki beden ters yüz olmuştu..Şimdi ben üstteydim.
Önce üzerinde kalan son parçayı,tangasını,usulca,bacaklarından akarcasına,minnak ayaklarından sıyırıp aldım.Mis gibi kukusunun egzotik kokusunu içime çektim,sonra dişleyerek fırlattım attım bir kenara..Artık o şuh bedeni,tüm çıplaklığıyla karşımdaydı..Nasıl da savunmasızdı şimdi.
Islak bedeninin gizli,kuytu her yerini yalamaya başladım..Yuvarlak kalçalar ne de güzel oturuyordu avuçlarıma..Ben yoğurdukça,tekrar sertleşerek yuvarlaklaşıyordu..Baş kaldırmış erik gibi titreyen memeleri yemeye doyamıyordum.Şaplak sesleri odanın duvarlarında yankılanmaya başlamıştı.
Daha fazla yormadan miniğimi,usulca girdim sıcacık mahzenine,en kuytu yerine😋Çapanın denizin tabanından kopma anı gibi,gerilmişti tüm bedenimiz uzunca bir sevişmeden sonra.Tırnaklarının bedenimde açtığı yarayı,ancak duşta,sıcak suyun tüm bedenimi sarmasıyla anlayacaktın çok daha sonra..
Günün büyüsü içinde,susuzluktan yanan ruhumuza aşk şerbeti sunan iki ıslak beden zevkin doruklarına çıkmış,ve kaçınılmaz sonuca yenik düşerek,sessizce yatağa yığılmıştı artık..Kızgın kuma serinlik veren dalgaların efektinde gidip gelen nefes alış-verişlerimizin huşulu sesi kaplıyordu odayı.Ve o nefesler aynı ahenk içinde vuruyordu ıslak bedenimize.
Ne zaman ki kendimize geldik,biz ne yaşadık?Sorusu tımalamaya başladı beynimizi..Gerçekten biz ne yaşadık sevgili @Minilissa ?
Tüm yaşattıkların için sonsuz şükranlarımı sunuyorum sana..
Dilerim yine aynı coşkuyla,istek ve arzuyla yeni buluşmalarımız olur..
Seviliyorsun,beni benden alan kadın😘

Kesinlikle senden beklediğim bir paylaşımdı ve çok güzel bir dille aktarmışsın her şeyi. Teşekkürler paylaşım için.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaptan,kalemine sağlık..Duygusal,romantik,tutku yoğunluklu edebi,akıcı bir anlatım olmuş..Denizciler daha duygusal,yaşadıklarında daha hissiyatlı oluyor sanırım..Yaşayan ve yaşatana teşekkürler.
Biz birbirimizi anlarız😉

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı paylaşım için iki tarafa da teşekkürler
emeğinize yüreğinize sağlık
bu referans değil sanat :)
Biraz edebî vurgular olsa da,sonuçta yazdırana bakmak gerek😉Ferhat dağları kimin için delmiş?😜

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
344
459
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
5. kategori kasırga gibi Referans olmuş Kaptanım ))

Paylaşılan Güzel ve Zevkli zamanlar için 2 Tarafada Teşekkürler.

Outlanderxxx Çevrimdışı
29 Haz 2021
72
77
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aga bu ara ne güzel referans yazıyorsunuz. Gerçekten çok güzel şeyler çıkıyor forumdaşlardan. Paylaşım için teşekkürler.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Usta varya okurken heyecan basti, icim hareketlendi adeta. Referans yazisi dedigin boyle olacak iste biraz detay olacak. Super gercekten👍
Ya.. Ben şunu anlamıyorum;”Özel anlara girmeyelim”Yada”Ben de kalsın”🙄
Eee..Bize ne kaldı geriye🤣🤣
Evi temiz,kız güzel,bla bla...🤷‍♂️

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu forumda okudugum en detayli ve en etkileyici paylasimlardan biriydi..sevismenize saglik!...

14 Tem 2021
32
25
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referansı ilk defa okuyorum bence 6 dalda 6 seks öyküsü ödülü alacak bir çalışma olmuş teşekkürler yaşayana yaşatana düşünene.. böyle bir anlatım seks yapan daha zordur...

ozie79 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
133
97
paylaşım için teşekkürler
romandan çok şiir olmuş
yaşananlar şairleştirmiş yaşayanı
iki tarafa da teşekkürler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referansı ilk defa okuyorum bence 6 dalda 6 seks öyküsü ödülü alacak bir çalışma olmuş teşekkürler yaşayana yaşatana düşünene.. böyle bir anlatım seks yapan daha zordur...
Keyifli bir yazılım olmuşsa,güzel şeyler yaşanmıştır☺️

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler 😊

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elimizde her ne kadar,matkap çantası olmasa da😜,yazıyoruz işte.. 😅😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar