Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minnoş Kedi Elena

kamasutra.tantra

Normal Üye
9 Kas 2019
8
47
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Bugün bir kaç kere olumsuz girişimden sonra Elena ile görüşme fırsatı yakaladım. Öncelikle Elena gerçekten çok güzel ve çok tatlı bir kız. Evi Maltepe'de çok merkezi bir yerde otopark sorunu yok.
Gelelim görüşme detaylarına, lokasyona ulaştıktan sonra kapıdaçok tatlı ve gülümseyen bir kız karşılaştım. Elena 163 boyunca minyon bir Kazak güzeli. İşim gereği Kazakistan'a gidip geldiğim için ortak noktalar bulduk sohbet ve bir şeyler yiyip içtikten sonra yatak faslına geçtik. İnce detaylar bize kalsın ama ben Elena`yı oda beni öpmelere doyamadı. Kapıdan çıkarken bile öpüşüp yaramazlık yapmak peşindeydi gerisini siz düşünün.

Sosyal hayatım ve çevrem gereği yeterince buddyim olduğu için forum jargonu ile hiç pembiş yolunu tercih etmemiş biri olarak ve ilk ücrete mükabil görüşmem olduğu için kıyaslama yapmam abesle iştigal olur. Buddy mi Elena mı derseniz

kamasutra.tantra

Normal Üye
9 Kas 2019
8
47
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Düzeltme seçeneği göremediğim ve mesajı kaldıramadığım için devam ediyorum.

Buddy mi Elena mı derseniz şüphesiz Elena. Bir daha gider miyim , kendi adıma gidilmesi gereken keyif alan, keyif veren bir kız olduğunu söyleyebilirim.

Benim öyle bir takıntım yok ama Elena`nın göğüsleri biraz küçük, göğüs takıntısı olanlar hayal kırıklığı yaşayabilirler.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Merhabalar,

Bugün bir kaç kere olumsuz girişimden sonra Elena ile görüşme fırsatı yakaladım. Öncelikle Elena gerçekten çok güzel ve çok tatlı bir kız. Evi Maltepe'de çok merkezi bir yerde otopark sorunu yok.
Gelelim görüşme detaylarına, lokasyona ulaştıktan sonra kapıdaçok tatlı ve gülümseyen bir kız karşılaştım. Elena 163 boyunca minyon bir Kazak güzeli. İşim gereği Kazakistan'a gidip geldiğim için ortak noktalar bulduk sohbet ve bir şeyler yiyip içtikten sonra yatak faslına geçtik. İnce detaylar bize kalsın ama ben Elena`yı oda beni öpmelere doyamadı. Kapıdan çıkarken bile öpüşüp yaramazlık yapmak peşindeydi gerisini siz düşünün.

Sosyal hayatım ve çevrem gereği yeterince buddyim olduğu için forum jargonu ile hiç pembiş yolunu tercih etmemiş biri olarak ve ilk ücrete mükabil görüşmem olduğu için kıyaslama yapmam abesle iştigal olur. Buddy mi Elena mı derseniz
Teşekkür ederim 😘😘

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915

Buddy mi Elena mı derseniz şüphesiz Elena. Bir daha gider miyim , kendi adıma gidilmesi gereken keyif alan, keyif veren bir kız olduğunu söyleyebilirim.

Benim öyle bir takıntım yok ama Elena`nın göğüsleri biraz küçük, göğüs takıntısı olanlar hayal kırıklığı yaşayabilirler.
Evet dogrudur küçük meme sevenler için ben varım unutmayın açık ve tatlı yorumların için teşekkür ederim 😋😋

osdilek Çevrimdışı
21 Tem 2018
391
372
Cinsiyetiniz nedir?

Sevişmenize sağlık😀

Dikkat ediniz küçük dozajlarda alınız yoksa bu pembiş olayı bağımlılık yapmaktadır 😀

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet dogrudur küçük meme sevenler için ben varım unutmayın

Abi şu Rus ve Slav ırkı kadınların, kendilerini ifade ediş tarzlarına ve özgüvenlerine bayılıyorum. Tamamen kültürel ve yetişme ile alakalı. Bizim ülkede tahta memeliyim diye yıllarca sütyen çıkartmazlar, buyur kadın ise ben buyum diyor. (y)

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yerim ki ben o tatlışımın küçük ama sert memitolarını😋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar