Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minilissayla harika bir gün 😁

• Konbuyu başlatan Rio
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:30
Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,223
1,924
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Sevgili forum ahalisi.

Bugün sizlerle minnoşmu monnoş,güzelmi güzel çıtı pıtı bir hatun ile yaşamış olduğumuz,3 saate sığmayan güzel bir birlikteliğin anlarını paylaşacağız.

@Minilissa adından anlaşıldığı gibi minnak,ama bir okadar da yerin altında var derler ya öyle bir kız😁

Kendisiyle 1 hafta önceden şözleşmiştik zaten.Randevuyu alırken insanın zaten aklında acaba görüşmeye gittiğimde yanında sıkılırmıyım düşüncelerinin hepsi baştan yok oldu zaten.Daha randevu alırken bile vermiş olduğu o ilk izlenim benim için çok önemli.Öylesine tatlı ve şirin bir kiz işte 🤗

Nitekim randevu günü gelip çattığinda kendisine konup atmasını rica ettim.Avrupa yakasından kendisine misafir olduğum ičin,Tabiki İstanbul trafiğini hesaba katarak erken çiktim biraz yola.Atmış olduğu konum beni çok rahat bir şekilde adrese teslim etti.Park yeri bulmakta hič zorlanmadım.İşimi garantiya almayı seven biri olduğum için evine 2 dk lik yürüme mesafesi olan bir yere parkettim ve kendisine geldiğimi yazdim.Oda ben haziriiiimmm diye cevap verdi.
Evin konumuda oldukça rahat ve sakin bir yerde,tarif etmiş olduğu şekilde kolayca buldum.

Kapıyı açtığında siyah mini bir etek ve topuklu ayakkabilarla ve tabiki son derece güler yüzle beni karşıladı.
Tabi kendisini gördüğümde hemen aklımda paylaşmış olduğu fotoraflar belirdi.
Bu konuda hiç bir şüpheniz olmasın arkadaşla, çünkü fotoraflarda en ufak bir oynama olmadığını kendisini de görünce daha iyi anlıyorsunuz.

Salona geçtiğimizde beni hazırlamış olduğu masayla ve güzel bir müzik ziyafetiyle karşıladı.(Ama internetin den çok şikayetçi😁,müziği laptopun dan açtığı için zaman zaman kopmalar oldu😁) boş ver beya,senin sohbetin hepsinden daha güzel😉

Benim görüşmelerde seans takintim olmadıği için tabi sohbeti de seven birisi olduğum için,geyik aldı başini yürüdü.
Sanki sevişmeye değilde sadeca sohbete gelmişim gibi kıza sokulmayı bile unuttum iyimi🤦😅
En sonunda kendisi bakti benden atak yok,eee beni nezaman öpeceksin diye sordu😁Bir ara afalladim,ulan utangačlik izlenimi filanmi verdim acaba?
Neyse olur böyle durumlar😁

Sadede gelelim😬

Tabi bir anda kendimi toparlayip azcik minciklaştiktan sonra koltukta öpüşme fasli başladı😬

Ardindan tabi cesareti topladik ya gel bakalim yatağa dedim 💪😎😜

Neyse kendimizi yatak odasinda bulduktan sonra,ayakta sevişmeler ve soyunma faslina geldik.

Yatak kismini čok fazla detayli anlatmaya gerek yok bence.
Öpüşme,ön sevişme,oral herşey gayet iyiyidi.Ama dudaklara doyamadim bak.Zaten resimlerinden de bakildiğinda dudaklari anlatmaya gerek bile yok bence.

Herşey čok güzeldi.Hayatimizdaki anilarimiza bir güzellik daha eklenmiş oldu.

Herşey için čok teşekkür ederim.Nice görüşmelere dileğiyle 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Rio
7 Ağu 2021
154
230
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı güzel paylaşım için teşekkürler bol sevişmeleriniz olsun

• Beğen
scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve güzel anlatımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

• Beğen
charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
516
Paylaşım için teşekkürler. Masa, müzik, öpüşmeli, ayakta sevişmeli başlangıç, mükellef bir GFE olmuş. Canım çekmedi desem yalan olur. :)

• Beğen
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel zamanlar geçirilmiş, paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

• Beğen
dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli ve detaylı paylaşımınız için teşekkürler

• Beğen
Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

• Beğen
Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,223
1,924
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel zamanlar geçirilmiş, paylaşım için teşekkürler...
Teşekkür ederim adminim.
Yanliz konuyu açarken @Minilissa nin referans bölumunde sorun vardi,ben yanlis bir kisimami açtim acaba konuyu?
Açmis olduğum konu Minilissa tanitim sayfasina taşinmiş.Referanslarda görunmuyor.Konuyu Minilissa referans sayfasina taşiya bilmeniz mümkünmü acaba?sayin @kadikoylu 🙏

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gazan mübarek olsun 🤣🤣🤣🤣

• Beğen
Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,223
1,924
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz da evi anlatsaydınız :p kaliteli paylaşım için teşekkürler
Teşekkür ederim,

Evet evi atlamışım.
Ev son derece derli toplu,banyosu lavabosu tertemiz,tek kullanımlık terlikler mevcut.Evin iči ferah.Konum olarakta son derece nezih ve sakin.Park sorunu yok.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Minilissa fettan güzel😜 Cilveli mi? Cilveli...Güzel mi? Güzel..☺️
Onunla bi arada olmak yeter..☺️

• Beğen

234234324ewsd

Merhaba Sevgili forum ahalisi.

Bugün sizlerle minnoşmu monnoş,güzelmi güzel çıtı pıtı bir hatun ile yaşamış olduğumuz,3 saate sığmayan güzel bir birlikteliğin anlarını paylaşacağız.

@Minilissa adından anlaşıldığı gibi minnak,ama bir okadar da yerin altında var derler ya öyle bir kız😁

Kendisiyle 1 hafta önceden şözleşmiştik zaten.Randevuyu alırken insanın zaten aklında acaba görüşmeye gittiğimde yanında sıkılırmıyım düşüncelerinin hepsi baştan yok oldu zaten.Daha randevu alırken bile vermiş olduğu o ilk izlenim benim için çok önemli.Öylesine tatlı ve şirin bir kiz işte 🤗

Nitekim randevu günü gelip çattığinda kendisine konup atmasını rica ettim.Avrupa yakasından kendisine misafir olduğum ičin,Tabiki İstanbul trafiğini hesaba katarak erken çiktim biraz yola.Atmış olduğu konum beni çok rahat bir şekilde adrese teslim etti.Park yeri bulmakta hič zorlanmadım.İşimi garantiya almayı seven biri olduğum için evine 2 dk lik yürüme mesafesi olan bir yere parkettim ve kendisine geldiğimi yazdim.Oda ben haziriiiimmm diye cevap verdi.
Evin konumuda oldukça rahat ve sakin bir yerde,tarif etmiş olduğu şekilde kolayca buldum.

Kapıyı açtığında siyah mini bir etek ve topuklu ayakkabilarla ve tabiki son derece güler yüzle beni karşıladı.
Tabi kendisini gördüğümde hemen aklımda paylaşmış olduğu fotoraflar belirdi.
Bu konuda hiç bir şüpheniz olmasın arkadaşla, çünkü fotoraflarda en ufak bir oynama olmadığını kendisini de görünce daha iyi anlıyorsunuz.

Salona geçtiğimizde beni hazırlamış olduğu masayla ve güzel bir müzik ziyafetiyle karşıladı.(Ama internetin den çok şikayetçi😁,müziği laptopun dan açtığı için zaman zaman kopmalar oldu😁) boş ver beya,senin sohbetin hepsinden daha güzel😉

Benim görüşmelerde seans takintim olmadıği için tabi sohbeti de seven birisi olduğum için,geyik aldı başini yürüdü.
Sanki sevişmeye değilde sadeca sohbete gelmişim gibi kıza sokulmayı bile unuttum iyimi🤦😅
En sonunda kendisi bakti benden atak yok,eee beni nezaman öpeceksin diye sordu😁Bir ara afalladim,ulan utangačlik izlenimi filanmi verdim acaba?
Neyse olur böyle durumlar😁

Sadede gelelim😬

Tabi bir anda kendimi toparlayip azcik minciklaştiktan sonra koltukta öpüşme fasli başladı😬

Ardindan tabi cesareti topladik ya gel bakalim yatağa dedim 💪😎😜

Neyse kendimizi yatak odasinda bulduktan sonra,ayakta sevişmeler ve soyunma faslina geldik.

Yatak kismini čok fazla detayli anlatmaya gerek yok bence.
Öpüşme,ön sevişme,oral herşey gayet iyiyidi.Ama dudaklara doyamadim bak.Zaten resimlerinden de bakildiğinda dudaklari anlatmaya gerek bile yok bence.

Herşey čok güzeldi.Hayatimizdaki anilarimiza bir güzellik daha eklenmiş oldu.

Herşey için čok teşekkür ederim.Nice görüşmelere dileğiyle 😘

Canımsın,tüm güzel sözlerin ve bana ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim.
Çekingenliği çözünce güzel açıldın ama :p
İyi ki tanıştık,çok mutluyum seni tanıdığım için.
daha nice keyifli buluşmalara diyor çok çok öpüyorum seni,yeniden görüşene dek kendine çok iyi bak <3

Moderatör tarafında düzenlendi:
LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,093
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canımsın,tüm güzel sözlerin ve bana ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim.
İlk iletişimden itibaren hissettiğim samimiyeti görüştüğümüzde yakalayabilmek paha biçilemez. Çekingenliği çözünce güzel açıldın ama :p
İyi ki tanıştık,çok mutluyum seni tanıdığım için.
Bu daha başlangıç,daha nice keyifli buluşmalara diyor çok çok öpüyorum seni,yeniden görüşene dek kendine çok iyi bak <3
Vay..vay..vaaayyy!!!!😅 Kim bilir,daha neler olucak?😜

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar